پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد؛ سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

هشدار سازمان حفاظت محیط زیست درمورد دفن پسماند

  • کد خبر: ۳۴۱۷۳۲
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱
هشدار سازمان حفاظت محیط زیست درمورد دفن پسماند
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با انتقاد از تداوم روش‌های سنتی دفن پسماند و نبود تملک کامل اراضی، خواستار تسریع در رفع موانع موجود برای استقرار فناوری ‌های نوین در مدیریت پسماند شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن عباس نژاد مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: مرکز دفن پسماند اخترآباد شهرستان ملارد، به عنوان یکی از مراکز اصلی دفع پسماند در غرب استان تهران، روزانه پذیرای حدود ۱۰۰۰ تن پسماند عادی شهری از شهرستان‌های شهریار، قدس و ملارد است. این مرکز بر اساس پهنه‌بندی تعیین شده در طرح جامع مدیریت پسماندهای استان تهران، نقش راهبردی در ساماندهی پسماندهای منطقه دارد.

وی در جریان بازدید میدانی از این مرکز، وضعیت فعلی آن را از نظر زیست‌محیطی نامطلوب توصیف کرد و گفت: علیرغم اهمیت بالای این مرکز، نبود تملک کامل اراضی آن، مانعی جدی برای جذب سرمایه‌گذار و توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بازیافت و دفع اصولی پسماند محسوب می‌شود.

عباس نژاد با اشاره به استفاده از روش‌های سنتی دفن پسماند در این مرکز اظهار کرد: مشاهدات میدانی و بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد که در موارد متعددی، عملکرد مرکز با الزامات و دستورالعمل‌های زیست محیطی فاصله دارد که این موضوع می‌تواند تهدیدی برای منابع خاک و آب منطقه باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران بر لزوم تعیین تکلیف وضعیت مالکیت اراضی و اجرای کامل ضوابط محیط زیستی در کوتاه‌ترین زمان ممکن تأکید کرد و گفت: این موضوع در دستور کار کارگروه مدیریت پسماند استان قرار خواهد گرفت تا با مشارکت دستگاه‌های ذیربط راهکارهای اجرایی مناسب اتخاذ شود.

عباس‌نژاد در پایان خواستار ارتقای شیوه‌های مدیریت پسماند شهری، حرکت به سمت فناوری‌های نوین و بازدارنده و جلوگیری از تداوم اثرات منفی زیست محیطی در منطقه شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->