وزیر نیرو: مادر مشکلات در صنعت آب و برق، مشکل اقتصادی است قالیباف: برای عدم حمله دشمن نه مکانیسم ماشه بلکه حفظ انسجام ملی و افزایش توان نظامی ایران مهم است ادعای انگلیس: چاره‌ای جز فعال‌سازی اسنپ‌بک نداشتیم | تاکید بر مهلت ۳۰ روزه ایران هشدار وزارت کشور درباره آخرین مهلت ۱۰ روزه اتباع غیرمجاز | هدف‌گذاری خروج ۱.۸ میلیون نفر تا پایان سال ۱۴۰۵ انتقاد رسانه عبری از عملیات نظامی در غزه | ۱۰۰ نظامی اسرائیلی کشته خواهند شد شهادت ۶۸ فلسطینی در حملات اسرائیل به غزه در ۲۴ ساعت گذشته (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) افشای دروغ نتانیاهو؛ دادگاه صهیونیستی او را به خاطر «قطرگیت» به بازجویی احضار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۴ نامزد حزب افراطی آلمان در آستانه انتخابات لاوروف: غرب از دلار برای سرکوب رقبا استفاده می‌کند | تضعیف اعتماد به ارز آمریکا روایت یک مقام دولت از دیدار پزشکیان و پوتین پزشکیان با حضور نیرو‌های فرامنطقه‌ای در قفقاز مخالفت کرد عراقچی با لاوروف دیدار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) فاجعه غزه؛ ۱۰۰۰ قطعنامه اجرا نشده به سود فلسطین | رئیس تشکیلات خودگردان: مردم غزه یا در جنگ می‌میرند یا از گرسنگی! مادورو: ۸ ناو جنگی آمریکا با ۱۲۰۰ موشک و یک زیردریایی هسته‌ای به ونزوئلا نزدیک می‌شوند | آماده مقابله با تهدیدها هستیم علت صدای انفجار در رشت چه بود؟ (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) وقوع انفجار در شهر حلب سوریه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) نامه مشترک وزرای خارجه ایران،چین و روسیه در رد فعال‌سازی اسنپ‌بک عضو حزب‌الله: هرگز وارد تقابل با ارتش لبنان نخواهیم شد بیانیه شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران، جزایر سه‌گانه، میدان گازی آرش و کشورهای منطقه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان و پوتین بر تاثیر اجرای توافق جامع بلندمدت در گسترش روابط دو کشور تأکید کردند درخواست ۶۰۰ مقام ارشد و دیپلمات اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ غزه اردوغان: حمایت ما از ایران در زمینه مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد کارکنان بندر «جنوا» ایتالیا، اسرائیل را تهدید کردند موضع جدید بن سلمان درباره فلسطین مجلس از تلاش دولت برای عملیاتی شدن کامل توافق راهبردی ایران و چین حمایت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امام یازدهم (ع) با حکمت و تدبیر، راه هدایت جامعه شیعی را هموار ساختند اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور افزایش یافت
سرخط خبرها

عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین

  • کد خبر: ۳۴۱۹۶۹
  • ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین
«ژان نوئل بارو»، وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای با کانال تلویزیونی LCI فرانسه، ضمن ارزیابی تحولات منطقه گفت که کشورش تصمیم دارد «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد.

به گزارش شهرآرانیوز، بارو اعلام کرد که فرانسه «آماده بوده و اروپا نیز آماده است تا در تضمین توزیع ایمن غذا» در نوار غزه که از بحران انسانی رنج می‌برد، مشارکت کند.

وی افزود که این ابتکار عمل با هدف «رسیدگی به مسئله‌ای است که مقامات اسرائیلی را نگران می‌کند، به زعم او، صهیونیست‌ها نگرانند این کمک‌های بشردوستانه توسط گروه‌های مسلح غارت شود».

وزیر خارجه فرانسه ماهیت این کمک‌های پیشنهادی فرانسه و اروپا در غزه را مشخص نکرد، اما با اشاره به «پانصد نفر» که در هفته‌های اخیر هنگام توزیع کمک‌های غذایی در غزه شهید شدند، «خشم» خود را ابراز کرد.

تل‌آویو و واشنگتن، به دور از نظارت سازمان ملل و سازمان‌های بین‌المللی، از ۲۷ مه طرح توزیع کمک‌های محدود را اجرا می‌کنند که در آن ارتش اشغالگر به فلسطینی‌هایی که در صف دریافت کمک هستند، آتش می‌گشاید و آنها را مجبور می‌کند بین گرسنگی یا تیراندازی یکی را انتخاب کنند.

اظهارات بارو در بحبوحه انتقاد‌های فزاینده از اشغالگران و گزارش تلفات در صفوف منتظران دریافت کمک از بنیاد بشردوستانه غزه، سازمانی با منابع مالی نامشخص و تحت حمایت تل‌آویو و واشنگتن، منتشر شد.

تا روز چهارشنبه، وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که تعداد فلسطینی‌هایی که از ۲۷ مه در تلاش برای دریافت «کمک‌های آمریکایی-اسرائیلی» در نزدیکی مراکز توزیع شهید شده‌اند، تقریباً به ۵۴۹ شهید و بیش از ۴۰۶۶ زخمی رسیده است.

بارو تاکید کرد که هیچ توجیهی برای ادامه حملات اشغالگران به غزه وجود ندارد و گفت: «ما مصمم به به رسمیت شناختن کشور فلسطین هستیم. این اتفاق در چارچوب مشترکی رخ خواهد داد که همه طرف‌ها را به ایجاد شرایطی که امکان تأسیس این کشور را فراهم می‌کند، تشویق می‌کند.»

در ۲۲ مه ۲۰۲۴، نروژ، ایرلند و اسپانیا رسماً کشور فلسطین را به رسمیت شناختند که از ۲۸ مه لازم‌الاجرا شد. پیش از آن، هشت کشور عضو اتحادیه اروپا کشور فلسطین را به رسمیت شناخته بودند: بلغارستان، لهستان، جمهوری چک، رومانی، اسلواکی، مجارستان، اداره قبرس یونانی‌نشین قبرس جنوبی و سوئد. در مجموع ۱۴۹ کشور از ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل، فلسطین را به رسمیت می‌شناسند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->