استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم
سرخط خبرها

۱۶۰۰ واحد شهرک‌های صنعتی خراسان راکد یا نیمه راکد هستند

  • کد خبر: ۳۴۲۰
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۹
۱۶۰۰ واحد شهرک‌های صنعتی خراسان راکد یا نیمه راکد هستند
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: اردیبهشت ماه امسال مسئولیت کلینیک صنعتی توسط استاندار خراسان رضوی به این شرکت واگذار شد
به گزارش شهرآرا نیوز به نقل از ایرنا، مسعود مهدی زاده مقدم افزود: این واگذاری به این دلیل بود که شرکت مشکل واحد‌های راکد و نیمه راکد داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی و خارج از آن را بررسی کند و خدماتی برای بهبود وضعیت آن‌ها ارائه دهد.
وی افزود: واحد‌های راکد، واحد‌هایی هستند که به مدت شش ماه هیچ فعالیت تولیدی نداشته باشند و واحد‌های نیمه راکد واحد‌هایی هستند که کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت خود تولید می‌کنند.
وی ادامه داد: گروه‌های مشاوره تشکل‌های صنعتی در این کلینیک استقرار یافته و با ارائه خدمات مشاوره کسب و کار به واحد ها، آن‌ها را برای رفع مشکلشان به دستگاه‌های مربوطه یا سایر مبادی ذیربط ارجاع می‌دهند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: از اردیبهشت ماه تاکنون در پی برگزاری ۱۰ نشست بین اعضای کلینیک و مدیران واحد‌های راکد و نیمه راکد استان ۵۳۰ واحد پایش شدند و برای ۲۱۰ واحد نسخه بهبود پیچیده شد.
مهدی زاده افزود: در این راستا طی بررسی‌های انجام گرفته، تعدادی از واحد‌ها نیاز به نقدینگی داشتند به همین منظور این واحد‌ها به سامانه بهین یاب معرفی شده و با کمک مشاور، مراحل دریافت تسهیلات از طریق این سامانه را طی کرده اند.
وی ادامه داد: تعدادی از واحد‌های راکد و نیمه راکد دیگری که مورد پایش کلینیک صنعتی خراسان رضوی قرار گرفتند مشکل نقدینگی نداشتند بلکه ۳۶ واحد از آن‌ها با دریافت راهنمایی مشاور کسب و کار و انجام اقدامات اصلاحی در فرآیند بهبود وضعیت قرار گرفتند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: از ۵۳۰ واحد راکد و نیمه راکدی که مورد پایش کلینیک صنعت قرار گرفتند برخی واحد‌ها نه تولیدی داشتند و نه فناوری تولید آن‌ها به روز بود و بیشتر آن‌ها گرفتار اختلافات درونی بودند و برخی دیگر نیز انگیزه‌ای برای ادامه کار نداشتند.
مهدی زاده پیش بینی کرد تا پایان شهریور ماه امسال کار پایش ۷۵۰ واحد تولیدی راکد و نیمه راکد استان خراسان رضوی به پایان برسد و در شش ماهه دوم امسال اقدامات برای بهبودی شرایط این واحد‌ها انجام شود.
وی اضافه کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی به ازای هر یک لیتر آبی که به این شرکت اختصاص یافته است برای ۸۰ نفر شغل ایجاد کرده در صورتی که میانگین اشتغال در کشور برای هر یک لیتر آب ۵۴ نفر است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: به ازای هر هکتار زمینی که به شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی اختصاص یافته برای ۹۶ نفر شغل ایجاد شده در حالی که میانگین اشتغال به ازای هر هکتار در کشور ۸۲ نفر است.
مهدی زاده افزود: میانگین اشتغال ایجاد شده به ازای هر مگاوات برق اختصاص یافته به شهرک‌ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی ۱۱۶ نفر است در صورتی که در کشور این میانگین به ۹۵ نفر می‌رسد.
وی ادامه داد: شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خراسان رضوی ۳۸ درصد اشتغال صنعتی، ۲۴ درصد از سرمایه گذاری صنعتی و ۴۶ درصد از واحد‌های تولیدی این استان را در اختیار دارند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->