مرگ تلخ یک بدنساز درپی سرقت موبایل | سروش ستوده قربانی این حادثه کیست؟ + فیلم کشف لاشه قوچ وحشی در شاهرود (۹ تیر ۱۴۰۴) حسین خانزاده، بهترین سرویس زن لیگ ملت‌های والیبال تمدید ۲۴ ساعته لغو پرواز‌های فرودگاه امام (ره) و مهرآباد (۹ تیر ۱۴۰۴) همکاری آموزش و پرورش و دادگستری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ضرورت مراقبت از کودکان در دنیایی که به سرعت دیجیتالی می‌شود آغاز فرایند آفت‌زدایی ۲۰۰ هکتار از بوستان جنگلی سرخه‌حصار در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس جمهور مطرح شد: تهیه کارزار اعتراض به واگذاری بانک رفاه کارگران وزیر آموزش و پرورش: پیروز حقیقی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، ایمان بود نه تجهیزات هشدار در مورد خطر صندلی‌های داغ اتومبیل برای کودکان در فصل گرما پیدا کردن ۱۸۸ شهید توسط تیم‌های آنست هلال احمر در پی حملات اسرائیل به ساختمان‌های مسکونی وزیر میراث فرهنگی: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، آسیبی به گنجینه ملی کشور نزده است ثبت ۱۹ میراث عاشورایی استان گیلان در فهرست آثار ملی پژمان‌فر: باید با دریافت شهریه غیرمجاز در مدارس برخورد شود آمادگی شستا برای مشارکت در بازسازی منازل تخریب‌شده در جنگ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۹ تیر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع طوفان گردوخاک در نواحی بادخیز جنوبی استان تور مجازی کاخ نیاوران در زمان تعطیلی مجموعه فعال شد رئیس سازمان اورژانس کشور: در جنگ ۱۲روزه، ۱۰ هزار مأموریت انجام شد | ۷ بیمارستان مورد حمله قرار گرفت حذف ۲۹ مدرسه سنگی و فرسوده در کلات، گامی مهم در تحقق عدالت آموزشی گلایه استاندار اصفهان از یونسکو: سکوت این سازمان دربرابر تجاوز به میراث فرهنگی ایران فراموش نخواهد شد بررسی طرح ارتقای حفاظتی دریاچه «تار و هویر» در شورای عالی محیط زیست اجرای طرح «یادگیری وظیفه‌مدار» در مقطع متوسطه فنی‌وحرفه‌ای | فایده این شیوه چیست؟ طرح تشدید مقابله با مؤسسات حقوقی غیرمجاز در مشهد اجرا می‌شود یک علت پنهان چاقی که خیلی‌ها نمی‌دانند کلاس‌های جبرانی تابستانی برای دانش‌آموزان ابتدایی برگزار خواهد شد | تمدید مهلت ثبت‌نام کلاس اولی‌ها فیش حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی صادر شد (۹ تیر ۱۴۰۴) پایش بهداشتی بیش از ۷۵ هزار زائر حج تمتع در مرز‌های کشور توقیف خودرو‌های ۲۹۰ راننده پرخطر در جاده‌های خراسان رضوی (۹ تیر ۱۴۰۴) بازار شیرخشک در مشهد فعلاً در آرامش است
سرخط خبرها

آزادی ۱۸۷ زندانی از ابتدای محرم ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۲۲۲۱
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۸
آزادی ۱۸۷ زندانی از ابتدای محرم ۱۴۰۴
بر اساس اعلام ستاد دیه، از ابتدای محرم تا به امروز تعداد ۱۸۷ زندانی غیرعمد که بدون سوءسابقه گرفتار بند شده بودند از بند رهایی یافتند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روابط عمومی ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند، هم‌اکنون نزدیک به هفده هزار محکوم مالی و بدهکار دیات ناشی از دیات شبه‌عمد به‌دلیل ناتوانی در پرداخت دیون شخصی در سطح ندامتگاه‌های کشور تحمل حبس می‌کنند که اغلب این افراد طبق آمار در شمار سرپرست خانواده تعریف می‌شوند.

نمایندگی‌های ستاد مردمی دیه در استان‌ها با اتکا به ظرفیت معنوی ماه‌های محرم و صفر و با تکیه بر حمایت‌های اقشار مختلف اجتماعی و به‌طور خاص همراهی هنرمندان، ورزشکاران و چهره‌های دغدغه‌مند سیاسی با انجام تبلیغات شهری، دایر نمودن خیمه‌های یاری جنب هیئات ثابت شهری و تکایای سیار حسینی در اقصی‌نقاط ایران و همچنین فعالیت هدفمند در بستر فضای مجازی در نظر دارند با جذب کمک‌های مالی و نذورات مردمی بانی آزادی جمع زیادی از ارادتمندان و شیفتگان حسینی به کانون گرم خانواده باشند.

به برکت این اقدام انسان‌دوستانه از ابتدای محرم تا به امروز تعداد ۱۸۷ زندانی غیرعمد (۱۱ زن و ۱۷۶ مرد) که بدون سوءسابقه و به صرف تنگدستی در تسویه قروض و اقساط مالی گرفتار بند شده بودند، پس از احراز نیازمندی افراد از طریق تحقیقات جامع ثبتی و میدانی از بند رهایی یافتند که طبق گواهی اغلب این زندانیان عائله‌مند بودند و برخی نیز در شمار خادمان نامدار حسینی به جهت ناتوانی در تادیه دیون رهسپار بند شده بودند.

اعضاء ستاد دیه استان تهران به جهت ادای دین به شهدای گلگون‌کفن عرصه اصلاح و تربیت و به طور خاص همکاران خدوم و مددکاران شهید بازداشتگاه و دادسرای اوین در این ایام مذهبی ضمن برپایی آیین‌های متعدد یادبود، به رغم تعطیلی ادارات با تلاش مضاعف خود زمینه‌ساز آزادی ۲۴ زندانی غیرعمد با رقم بدهی بالغ بر ۶۹ میلیارد تومان در پایتخت ایران اسلامی شده‌اند.

گفتنی است، محرم و صفر سال گذشته با همت سوگواران حسینی و در قالب پویش‌هایی نظیر «هر هیئت آزادی یک زندانی غیرعمد» تعداد ۹۶ زندانی بدهکار مالی زن و ۱۶۴۳ مرد محکوم به جرایم غیرعمد با رقم بدهی نزدیک به ۴ هزار میلیارد تومان از بند حبس رهایی یافتند که در سایه‌سار خیمه‌های عزای سیدالشهداء اولیاءدم و شکات با گذشت بخش قابل توجهی از دیون مورد مطالبه نقش پررنگی در آزادی محبوسان مذکور داشتند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->