اسناد تصویب CFT تحویل سازمان ملل شد ویدئو | بازتاب گسترده فرمایشات رهبر معظم انقلاب به مناسبت ۱۳ آبان در رسانه‌های غربی قالیباف عازم پاکستان خواهد شد رئیس جمهور: اگر دشمن خطایی انجام دهد، پاسخی سریع، کوبنده و دردناک دریافت خواهد کرد نایب‌رئیس مجلس: وزیر اقتصاد مانع صدور مقررات خلق الساعه شود جانمایی ۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی انتخابات شورا‌ها در مشهد | بیش از ۴۱ هزار نفر، دست‌اندرکار برگزاری انتخابات هستند سخنگوی وزارت امور خارجه چین: با اقدامات آمریکا در کارائیب مخالفیم معاون هماهنگ‌کننده ارتش: هیمنه پوشالی آمریکا را شکستیم مهاجرانی: وام ازدواج حذف نمی شود | تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است قالیباف: ۱۳ آبان روز مبارزه با سلطه‌گری و استکبار است محسنی‌اژه‌ای: سازمان بازرسی باید روند ثبت سفارش کالا را باقدرت مورد پیگیری مجدانه قرار دهد زندگی در گورستان‌های غزه و در میان مردگان جریان دارد + عکس صنعا: آماده‌ایم به اسرائیل پاسخ کوبنده دهیم | یمن تهدیدات رژیم صهیونیستی را نمی‌پذیرد مهلت سه‌ماهه یکی از نمایندگان مجلس به وزیر علوم برای مأموریت‌محورکردن دانشگاه‌ها انتقاد یکی از نمایندگان مجلس از وزیر علوم: خجالت می‌کشم آمار مهاجرت نخبگان را بگویم پاسخ وزیر بهداشت به مطالبات پرستاران | بهبود شرایط کاری و معیشتی در اولویت است واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد رسانه عبری به ناکامی رژیم صهیونیستی در ترور رهبر انصارالله یمن اعتراف کرد پیش‌شرط نخست وزیر عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح
سرخط خبرها

بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم

  • کد خبر: ۳۴۲۳۵۳
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۶
بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم
وزیر امنیت داخلی اسرائیل با انتقاد از مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه تصریح کرد که اسرائیل در این باریکه به بن بست رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «ایتمار بن‌گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، در پیامی خطاب به نخست‌وزیر و در جریان سخنرانی مطبوعاتی پیش از نشست هفتگی فراکسیون حزب «قدرت یهودی» در کنست، صراحتاً اعلام کرد که با روند کنونی مذاکرات با حماس بر سر آزادی اسیران اسرائیلی و آتش‌بس در نوار غزه مخالف است. 

وی افزود اسرائیل نباید به هیچ توافقی که حفظ کنترل حماس بر غزه را در ازای گسترش توافقات ابراهیم مجاز بداند، رضایت دهد. وی تصریح کرد: «می‌خواهم در خصوص آنچه در غزه رخ می‌دهد، مذاکرات جاری و موضع خودم صحبت کنم. من قاطعانه با هرگونه معامله غیرجامع دیگر… که به حماس آتش‌بس دهد، منابع نامحدود در اختیارش بگذارد و مشروعیت بین‌المللی بدهد، مخالفم.»

وی با تاکید بر ضرورت آزادی گروگان‌ها افزود: «ما باید اسیران را آزاد کنیم، اما نه به بهای به خطر افتادن امنیت شهروندانمان؛ آنان باید از موقع قدرت آزاد شوند.» بن‌گویر با انتقاد از مذاکرات جاری میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی گفت: «در هیچ شرایطی نباید هیچ هدفی، هرچند مهم، جایگزین هدف نهایی جنگ شود که همان نابودی کامل حماس است. تصور کنید اگر به خاطر اسرا، متوقف کردن جنگ استقلال یا جنگ شش روزه را می‌پذیرفتیم.»

بن گویر خطاب به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، تصریح کرد این رژیم در غزه «دچار سردرگمی و بن‌بست» است و افزود: «هیچ سیاست و دستورالعملی برای پیروزی کامل وجود ندارد؛ هیچ فرمان روشنی برای نظامیان جهت پیروزی نیست. من خواهان عادی‌سازی روابط با هر کشور، در منطقه و جهان هستم، اما به هیچ‌وجه حاضر نیستم برای توافق صلح اقتصادی با هیچ کشوری، اجازه دهم حماس بر غزه مسلط بماند. توافقات ابراهیم مهم هستند، اما نتوانستند از ۷ اکتبر پیشگیری کنند و وظیفه ماست که هرگز مجدداً اجازه وقوع چنین رویدادی را ندهیم، به هر قیمتی.»

بن گویر در عین حال تأکید کرد اسرائیل در برابر چالش حفظ نظام دموکراتیک ذیل یک دادستان کل ستیزه‌جو و دستگاه قضایی مداخله‌گر در امور اجرایی قرار دارد. او همچنین از درخواست دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده، برای توقف روند قضایی نتانیاهو حمایت کرده، اما تأکید نمود که بخشش راه حل نیست، بلکه لغو کیفرخواست مناسب است؛ زیرا بخشش به معنای ارتکاب جرم از سوی متهم و سپس درخواست عفو از سوی فرد خاطی است؛ در حالی که نتانیاهو تخلفی مرتکب نشده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->