آتش‌سوزی مهیب در ترکیه | تنگه داردانل بسته شد + فیلم واکنش هلند به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه آمریکا همچنان به پایگاه‌های خود در سوریه، سلاح می‌فرستد تهران چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست واکنش تند ماکرون به طرح اسرائیل برای اشغال غزه عارف: دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند سید محمود علوی به دلیل سکته مغزی در بیمارستارن بستری شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت درخصوص حمایت از انصارالله یمن کالاس: اگر راه‌حل نظامی امکان‌پذیر بود، جنگ در غزه تاکنون تمام شده بود نتانیاهو در نروژ بازداشت خواهد شد ترامپ: حماس گروگان‌ها را آزاد نمی‌کند وقوع انفجار در کارخانه فولاد پیتزبورگ آمریکا (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی با وزیر خارجه عراق دیدار کرد نیرو‌های امدادی در فرودگاه بن گوریون به حالت آماده باش درآمدند (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) برق در برخی از استان‌های عراق قطع شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) آیا استان کرمان چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ترامپ به واشنگتن گارد ملی اعزام می‌کند لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد آیا ادارات قزوین روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات گرگان و گلستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آیا ادارات کرج و البرز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ پزشکیان برای هوشمندسازی پارک ملی گلستان دستور ویژه صادر کرد آیا ادارات بندرعباس و هرمزگان (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ انتشار متن سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان تاکید رئیس جمهور و نخست وزیر عراق بر توسعه روابط با ایران (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) شاه اردن با بن سلمان دیدار کرد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۲۴۰۸
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۲
شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴)
منابع محلی فلسطینی دوشنبه شب اعلام کردند که از بامداد امروز (دوشنبه)، دست‌کم ۸۰ نفر در پی حملات گسترده و مکرر ارتش رژیم صهیونیستی به نقاط مختلف نوار غزه به شهادت رسیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، بر پایه این گزارش، تنها در حملات هوایی به شهر غزه و مناطق شمالی نوار غزه، ۵۷ نفر شهید شدند.

خبرنگار الجزیره نیز گزارش داده است که در جریان دو حمله پهپادی به خیابان الوحده در مرکز شهر غزه، ۶ نفر دیگر به شهادت رسیده‌اند.

در همین حال، دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که با شهادت «اسماعیل ابوحطب» خبرنگار فلسطینی، شمار شهدای اصحاب رسانه در جریان جنگ جاری به ۲۲۸ نفر رسیده است.

این نهاد با محکوم کردن کشتار سیستماتیک و هدفمند خبرنگاران توسط رژیم صهیونیستی تأکید کرد: ما از همه خبرنگاران، اتحادیه روزنامه‌نگاران عرب و نهاد‌های مطبوعاتی در سراسر جهان می‌خواهیم در برابر این جنایت‌ها سکوت نکنند و به‌طور قاطع آن را محکوم کنند.

در بخش دیگری از این بیانیه، دولت‌های حامی رژیم صهیونیستی از جمله آمریکا، مسؤول مستقیم جنایت‌های انجام‌شده در غزه معرفی شده و از جامعه جهانی و نهاد‌های بین‌المللی خواسته شده است با فشار جدی و مؤثر، مانع ادامه کشتار در نوار غزه شوند و برای حفاظت از جان خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای وارد عمل گردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->