حزب‌الله: توطئه آمریکا علیه مقاومت در لبنان محکوم به شکست است تشریح جزئیات طرح ساماندهی پهپادها توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ملاقات ۲ جنایتکار | نتانیاهو: هفته آینده در کاخ سفید با ترامپ دیدار می‌کنم کمیته روابط خارجی مجلس: سفرای کشور‌های اروپایی به مجلس فراخوانده خواهند شد آیت‌الله علم‌الهدی: اتحادیه‌ها با احیای امربه‌معروف ریشه احتکار و گرانی را قطع کنند | نقش تاریخی اصناف در اشاعه ارزش‎های دینی مخالفت صریح لهستان با عضویت اوکراین در ناتو نخست‌وزیر تایلند به دلیل افشای یک تماس تلفنی حساس تعلیق شد رئیس جمهور پزشکیان به جمهوری آذربایجان سفر خواهد کرد شهردار حیفا: پالایشگاه «بازان» باید تخلیه و از حیفا خارج شود رسانه انگلیسی: طرح ماکرون برای فلسطین، سراب دیپلماتیک بود متکی: ایران ۴ پیشنهاد به اتحادیه بین‌المجالس جهانی درباره تجاوز رژیم صهیونیستی ارائه کرد حمایت اتحادیه اروپا از صلح و عادی‌سازی روابط میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن احتمالی شیلی به بریکس عقب‌نشینی ناگهانی نیرو‌های آمریکایی از سوریه به سمت عین الاسد عراق ضربه مهلک تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران به اعتبار ان‌پی‌تی آیا دفاع پیشگیرانه دربرابر تهدیدهای اثبات‌نشده براساس قوانین بین‌المللی مجاز است؟ افشاگری رسانه‌های صهیونیستی: اسرائیل تلفات «بی‌سابقه» ارتش را پنهان می‌کند پاک‌سازی دیپلماتیک در کره‌جنوبی | ۶ سفیر منصوب «یون» برکنار شدند موسسه آکسفام دولت بریتانیا را همدست جنایات اسرائیل در غزه دانست دشمنی و ضدیت با ایران و حزب‌الله، بند اصلی توافق دمشق و تل‌آویو ترامپ: ماسک باید به آفریقای جنوبی بازگردد! هشدار رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی نسبت به ادامه جنگ غزه جولانی، جولان را به نتانیاهو بخشید شیوع مننژیت بین کودکان غزه حمله راکتی به فرودگاه کرکوک + جزئیات مادورو: برلین، پاریس، لندن و واشنگتن در کشتار فلسطینی‌ها همدست هستند
سرخط خبرها

موسسه آکسفام دولت بریتانیا را همدست جنایات اسرائیل در غزه دانست

  • کد خبر: ۳۴۲۵۲۰
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
موسسه آکسفام دولت بریتانیا را همدست جنایات اسرائیل در غزه دانست
مدیر موسسه بین‌المللی آکسفام پس از خودداری دیوان‌عالی بریتانیا از توقف فروش قطعات جنگنده‌های اف-۳۵ به اسرائیل، این کشور را همدست جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از پایگاه خبری- تحلیل میدل ایست آی، دکتر حلیمه بیگام مدیر اجرایی سازمان بین المللی «آکسفام» دیروز دوشنبه از حکم دادگاه بریتانیا مبنی بر خودداری از توقف صادرات قطعات جنگنده اف-۳۵ به اسرائیل که در تهاجم علیه غزه استفاده می‌شوند، ابراز ناامیدی کرد.

بیگام این حکم را «تعجب‌آور و عمیقا ناامیدکننده» توصیف کرد و گفت: «دادگاه و دولت هر دو اذعان کرده‌اند که سلاح‌های بریتانیا در معرض خطر نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه در غزه هستند، اما زنجیره‌های تامین جت‌های جنگنده را بر جان فلسطینی‌ها اولویت می‌دهند. این غیرقابل قبول است که دولت همچنان به صدور مجوز فروش قطعات جت‌های اف-۳۵ ادامه دهد، در حالی که می‌داند از آنها برای هدف قراردادن عمدی غیرنظامیان در غزه و از بین بردن وسایل بقای آنها، از جمله منابع آب، استفاده می‌شود».

وی افزود: «در ۱۰ ماه گذشته که دولت برخی مجوز‌های تسلیحات به اسرائیل را به حالت تعلیق درآورده است، بیش از ۱۵ هزار نفر در غزه کشته شده‌اند که اکثر آنها زنان و کودکان بوده‌اند. هیچ عذری برای ادامه همدستی دولت بریتانیا در جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت وجود ندارد. دولت بریتانیا باید فورا تمام فروش تسلیحات به اسرائیل را به حالت تعلیق درآورد».

اظهارات مدیر این موسسه بین‌المللی مستقر در انگلیس پس از آن مطرح می‌شود که دیوان عالی بریتانیا استدلال یک گروه حقوق بشری به نام «الحق» را که ماه گذشته ارائه کرده بود را رد کرد. این گروه گفته بود که تصمیم برای ارائه مجوز به دولت بریتانیا برای ارسال قطعات به اسرائیل غیرقانونی و ناقض تعهدات این کشور تحت قوانین بین‌المللی است.

میدل ایست آی خاطرنشان کرده است که دولت بریتانیا این قطعات را تحت یک برنامه دفاعی بین‌المللی که جت‌های جنگنده اف-۳۵ را تولید و نگهداری می‌کند، تامین می‌نماید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->