۵۱ مرکز اسکان موقت برای پذیرایی از زائران رضوی در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ گلایه شهروندان از گره‌های کور خیابان پورسینای مشهد | مسیر پر از سنگلاخ مدرسه سخنگوی دولت نوشت: فرصت مشروط برای ثبات منطقه کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی دهه پایانی ماه صفر در مشهد و خراسان رضوی وجود نخواهد داشت  ارائه خدمات مدیریت شهری به ۷۰۰ مسجد مشهد خدمات‌رسانی گسترده ۹ ایستگاه استقبال از زائر در مبادی ورودی مشهد در دهه پایانی ماه صفر مشهد به احترام زائران امام‌رضا (ع) می‌ایستد اکران ۵۰ قاب از مفاخر شهری با تصاویر خادمان امام رضا (علیه‌السلام) در مشهد تصمیم‌گیری درباره الحاق اراضی زعفرانیه طرقبه منوط به بررسی‌های فنی و تصویب در طرح جامع خواهد بود ارائه خدمات مختلف سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد به زائرین پیاده جمع آوری پسماندهای خشک مواکب و ایستگاه‌های مشهد در اربعین حسینی شهردار مشهد مقدس خبر داد: پایان مأموریت خدمات شهرداری مشهد در عراق و آغاز آماده‌سازی برای دهه آخر صفر شهردار مشهد مقدس: اتصال بولوار امام خمینی (ره) به بولوار نماز هفته آینده بازگشایی می‌شود + تصاویر شهردار مشهد مقدس دستور تمدید ساعات کاری خط ۳مترو را در روز اربعین صادر کرد ۶۹ بیمارستان در مشهد و خراسان رضوی در آماده‌باش کامل برای خدمات‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر نخستین گروه کاروان خدام‌الحسین(ع) شهرداری مشهد از نجف اشرف بازگشتند (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌برداری از یک دستگاه سمی‌تریلر فشرده‌ساز زباله از سوی شهرداری مشهد برای نخستین‌بار در نجف اشرف فعالیت ۱۰۸۰ پاکبان مشهدی در پیرامون حرم امام‌رضا(ع) هم‌زمان با برگزاری مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین ۱۴۰۴ سومین روز پیاپی آلودگی گردوغبار در کلانشهر مشهد ثبت شد (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) آمادگی کامل ناوگان تاکسیرانی برای خدمت‌رسانی در اربعین ۱۴۰۴ فضاسازی مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین در مشهد مقدس (۲۲ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهره‌برداری از ۲ توقفگاه ناوگان باری درون‌شهری در شهر مشهد | توقفگاه شهید مفتح بزرگ‌ترین توقفگاه ناوگان باری درون‌شهری است + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۲۷۸۴
  • ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹
بهره‌برداری از ۲ توقفگاه ناوگان باری درون‌شهری در شهر مشهد | توقفگاه شهید مفتح بزرگ‌ترین توقفگاه ناوگان باری درون‌شهری است + فیلم
مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری شهرداری مشهد گفت: در ابتدای این دوره مدیریت شهری، ۴۰ هزار مترمربع توقفگاه ناوگان باری درون‌شهری داشتیم که با افتتاح این دو توقفگاه، مجموع آن‌ها را به ۹۲ هزار مترمربع افزایش دادیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجعفر شمس امروز، ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴، در آیین بهره‌برداری از دو توقفگاه ناوگان باری درون‌شهری شهید مفتح و آزادگان و ۱۱۵ ایستگاه تخلیه و بارگیری در سطح شهر اظهار کرد: در ابتدای دوره مدیریت شهری، خروجی سامانه ۱۳۷ شهرداری مشهد را بررسی کردیم، ۸۰ درصد درخواست‌ها و نیاز‌های مردم برای سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون شهری، پارک خودر‌وهای سنگین و نیمه‌سنگین در محلات یا پارک حاشیه معابر ناوگان دیزل بود.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم این معضل را در شهر کنترل کنیم، اضافه‌کردن زیرساخت‌ها برای ساماندهی را در نظر گرفتیم، به همین منظور توسعه توقفگاه‌های ناوگان با‌ری را در دستور کار سازمان قرار دادیم. در ابتدای این دوره مدیریت شهری، ۴۰ هزار مترمربع توقفگاه داشتیم که با افتتاح این دو توقفگاه، مجموع آن‌ها را به ۹۲ هزار مترمربع افزایش دادیم.

شمس بیان کرد: موضوع دیگر درخواست شهروندان، تخلیه و بارگیری در نزدیکی مراکز تجاری بود. براساس این رویکرد یکی دیگر از زیرساخت‌ها توسعه ایستگاه‌های تخلیه و بارگیری در مجاورت مراکز تجاری و مراکز خریدوفروش بود. در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ مجموعاً ۱۱۵ ایستگاه تخلیه بار را اضافه کردیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ تمام درخواست‌ها را ساختیم و به بهره‌برداری رساندیم. در حال حاضر به تمام نیاز‌ها در این حوزه پاسخگو بودیم و قطعاً این روند را ادامه خواهیم داد. توقفگاه شهید مفتح بزرگ‌ترین توقفگاه ما در شهر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->