نامه ایران به سازمان ملل متحد در مورد ربایش احمد متوسلیان و همراهانش توسط رژیم صهیونیستی عراقچی و همتای مصری تلفنی گفت‌و‌گو کردند پزشکیان در آیین عزاداری روز تاسوعای حسینی حضور یافت+ فیلم روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها؛ لزوم توجه به مدیریت محلی در تصمیم‌سازی گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران + تصاویر نتانیاهو سخنگوی خود را برکنار کرد رومانی: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم ازسرگیری روابط انگلیس با سوریه حمله خمپاره‌ای گردان‌های القسام به نظامیان صهیونیست در شرق جبالیا (۱۴ تیر ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) آمریکایی‌هایی که حامیان صلح معرفی شدند | برندگان بدنام جایزهٔ صلح نوبل شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) تاکید سپاه بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پرونده ربایش سردار متوسلیان شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۳۳۸ نفر رسید (۱۴ تیر ۱۴۰۴) واکنش معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به انتقادات نسبت به نوع رفتار پزشکیان در دیدار‌های خارجی گلایه مضحک ترامپ به دلیل عدم دریافت جایزه صلح نوبل! طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خود معرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت با عزت و کرامت مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم نایب رئیس خانه احزاب: جنگ فرصتی برای حل اختلافات و رسیدن به وحدت است بروجردی: در صورت تجاوز مجدد اسرائیل به ایران، تاریخ پایان این رژیم غاصب به سر خواهدآمد فروشگاه‌های زنجیره‌ای در قلب اروپا فروش محصولات اسرائیلی را ممنوع کردند ادعای ترامپ: ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نکرده است شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی ازطریق مرز دوغارون، فقط طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند، افغان بوده‌اند بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنایت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم
سرخط خبرها

گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران + تصاویر

  • کد خبر: ۳۴۳۲۰۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۷
گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران + تصاویر
با افزایش پرونده‌های مرتبط با شهروندان اسرائیلی متهم به جاسوسی برای ایران، رژیم صهیونیستی بند فوق‌امنیتی جدیدی در زندان دامون ایجاد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رسانه صهیونیستی گزارش داد که با افزایش نگران‌کننده ارتباطات میان برخی شهروندان اسرائیلی و نهاد‌های اطلاعاتی ایران، رژیم صهیونیستی تدابیر سخت‌گیرانه امنیتی را در زندان‌ها افزایش داده است.

پایگاه خبری یدیعوت آحارونوت این مسئله را «پدیده‌ای جدید و نگران‌کننده» برای دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی معرفی کرد. در واکنش به این موضوع، رژیم صهیونیستی بند جدیدی در زندان دامون افتتاح کرده که تحت عنوان «بند ۲۱» شناخته می‌شود و شرایط امنیتی بی‌سابقه‌ای بر آن حاکم است.

این گزارش تأکید دارد که این زندانیان نه اعضای حماس یا جهاد اسلامی، بلکه شهروندان اسرائیلی هستند که بعضی از آنها هیچ سابقه کیفری ندارند. آنها به همکاری با دستگاه اطلاعاتی ایران در متهم شده‌اند. رئیس زندان این افراد را «جاسوسان تمام‌عیار» توصیف می‌کند که «در را به روی دشمن باز کردند.»

بر اساس این گزارش، این بند کاملاً مجزا، مجهز به دوربین‌های نظارتی داخل سلول، گارد‌های ثابت با مجوز‌های امنیتی ویژه، و بدون امکان تماس تلفنی یا ملاقات است. حتی نامه‌ها نیز پس از بازرسی شدید به زندانیان تحویل داده می‌شود.

در حیاط بند، بنری نصب شده که تصویری از ایران در حال بمباران را نشان می‌دهد و روی آن نوشته شده: «ایران جدید». این همان کاری است که صهیونیست‌ها در بند‌های فلسطینی نیز انجام داده‌اند.

در این گزارش به یکی از این متهمان به نام «یسرائیل آمویال» اشاره شده است، جوانی ۲۳ ساله از قدس اشغالی که می‌گویند با ایران ارتباط داشته و حتی پیشنهاد انجام عملیات علیه زیرساخت‌های اسرائیلی رژیم صهیونیستی را ارائه داده است.

زندانیان در این بند از وضعیت نابسامان شکایت دارند. آنها از گرمای شدید، حشرات، فقدان تهویه، و نبود امکانات اولیه مانند صندلی مناسب گلایه کرده‌اند. برخی دیگر نیز از نبود لباس کافی، غذا‌های بی‌کیفیت، و ممنوعیت تماس و ملاقات انتقاد کرده‌اند.

با این حال، «ایتامار بن‌گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار برخورد سخت‌گیرانه‌تر با این افراد شده و گفته است: «جاسوس ایرانی باید همان رفتاری با او شود که با بمب‌گذار انتحاری می‌شود.»

در بخش‌هایی از گزارش، کارکنان زندان به سختی روانی تعامل با این افراد اشاره می‌کنند. یکی از نگهبانان می‌گوید: «آن‌ها شبیه ما هستند، حرف می‌زنند مثل ما، اما علیه ما اقدام کرده‌اند.»

یکی دیگر از پرسنل نیز اشاره می‌کند که در جریان عملیات موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی، برخی از این زندانیان واکنش‌هایی داشته‌اند که نشان می‌دهد انگیزه‌شان صرفاً مالی نبوده است.

گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران

گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران

گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران

گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->