سرویس دهی مترو مشهد فردا (یکم مرداد ۱۴۰۴) از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: عزم جدی برای تحقق هدف ۵ میلیون مترمربع آسفالت در سال ۱۴۰۴ معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد: نیازمند جراحی اساسی در منابع و مصارف مدیریت شهری هستیم آیا ادارات مشهد و خراسان رضوی، فردا (چهارشنبه، اول مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ حرکت اتوبوسرانی مشهد به سمت استاندارد‌های نوین | تجهیز ناوگان با اتوبوس‌های جدید و کم‌آلاینده ورود دستگاه حفار خط ۳ مترو مشهد به چهارراه مخابرات قاسم‌آباد رکوردزنی شهرداری مشهد با اجرای ۴ میلیون مترمربع آسفالت از معابر شهری طی ۱۱ ماه طهوریان عسکری: تصمیمات شورا باید بر پایه دانش و نگاه نخبگانی باشد فرماندار مشهد خبر داد: پایان اختلاف‌ها بر سر انتقال آب هزارمسجد به مشهد | پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت سد شوریجه سرخس رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تأخیر در اجرای پروژه‌ها سبب تحمیل هزینه مضاعف به شهر و نارضایتی شهروندان می‌شود کشف ۸۹۰ کیلو گرم برنج احتکار شده در کاشمر (۳۰ تیر ۱۴۰۴) یاراحمدی: خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی به مرز یک میلیون نفر رسید | اتباع مجاز می‌توانند با پرداخت مالیات از خدمات استفاده کنند رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد: روند احداث خطوط و ایستگاه‌های قطار شهری با قوت ادامه دارد + فیلم پژمان‌فر: مدیریت شهری تجربه خوبی در حل مشکلات مشهد دارد اجرای هم‌زمان ۴۰۰ پروژه فضای سبز در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز هم ناسالم است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) تلاش بی‌وقفه در روز‌های بی‌آبی برای نجات فضای سبز مشهد بازدید شهردار هرات و هیئت همراه از کارخانه نوآوری مشهد | آمادگی برای عقد تفاهمنامه خواهرخواندگی شهرداری مشهد و شهرداری هرات پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه جداسازی آب شرب از آب خام در منطقه ۵ مشهد تابستان بلاخیز سال ۶۱ در مشهد
سرخط خبرها

اجرای پرشتاب پروژه‌های شهری مشهد در میدان انقلاب و تقاطع غیرهم‌سطح ابوطالب

  • کد خبر: ۳۴۲۴۲۰
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۰
  • ۲
اجرای پرشتاب پروژه‌های شهری مشهد در میدان انقلاب و تقاطع غیرهم‌سطح ابوطالب
با وجود روز‌های پرالتهاب جنگ ۱۲‌روزه، عملیات اجرایی زیرساخت‌های عمرانی مشهد بی‌وقفه ادامه یافت.
مهدی عسکری
خبرنگار مهدی عسکری

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به کشورمان، هر‌چند که تهران به‌عنوان مرکز استراتژیک و پایتخت کشور در کنار استان‌های غربی، آماج بیشترین حملات قرار گرفت، مشهد نیز از سایه و بیم جنگ در امان نبود و حمله به فرودگاه مشهد، شاخص‌ترین جلوه این تجاوز بود.

در کنار این مهم، در طول دوازده‌شبی که در نبرد رودررو با دشمن صهیونی بودیم، شهروندان مشهدی بار‌ها و بار‌ها شاهد عملکرد موفق پدافند هوایی در آسمان شهر بودند و به‌واسطه این مهم، ریزپرنده‌های زیادی بدون اینکه به اهداف دشمن اصابت کنند، در آسمان نابود شدند.

کسی چه می‌داند، شاید اگر دستاورد عملکرد فوق‌العاده رزمندگان وطن نبود، در کنار هدف قرار گرفتن برخی نقاط حساس نظامی و امنیتی، کم‌کم کار دشمن به نابود کردن زیرساخت‌های شهر نیز می‌رسید و بعید نبود که برخی پروژه‌های مهم شهری نیز از این آسیب در امان نباشد؛ با‌این‌حال و طبق گفته مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد، در‌حالی‌که در روز‌های نخستین جنگ با دشمن متجاوز، معلوم نبود این ایام تا چه مدت ادامه پیدا کند، عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی مدیریت شهری بدون وقفه ادامه داشت تا مدیریت شهری به قول خود برای اتمام بموقع این پروژه‌ها عمل کند.

تداوم خدمت بی‌وقفه، حتی در روز‌های جنگ

احسان شریعتی در گفت‌و‌گو با شهرآرا با اشاره به این نکته، افزود: در این شرایط حساس، وحدت، همدلی و ایستادگی ملت در برابر دشمنان، بیش‌از‌پیش اهمیت پیدا کرد و ما خادمان عمرانی نیز متعهد به ادامه خدمت‌رسانی بی‌وقفه به مردم شریف کشورمان هستیم.

وی با اشاره به تداوم فعالیت عمرانی در پروژه‌های مدیریت شهری، اظهار کرد: فعالیت در کلان‌پروژه‌های عمرانی در دست اقدام سازمان عمران با قدرت هرچه بیشتر و با سرعت مناسب در حال اجراست.

دستاورد‌های کلان در پروژه انقلاب

وی افزود: به‌عنوان‌مثال در کلان‌پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی (ره) به بولوار نماز، در فاز یک ضلع جنوبی این پروژه و در مسیرهای‌۹، ۷، ۵ و همچنین لوپ‌۸، تاکنون موفق به اجرای ۱۲۴‌هزار مترمربع عملیات خاکی، ۷‌هزار متر‌طول اجرای عملیات جدول‌گذاری، ۱۴۴‌هزار کیلوگرم عملیات آرماتوربندی، ۸‌هزار‌و‌۴۰۰ مترمربع اجرای عملیات قالب‌بندی، ۸‌هزار‌و‌۵۰۰ مترمربع عملیات بتن‌ریزی شدیم.

شریعتی با ابراز امیدواری درباره اینکه در آینده نزدیک پروژه به اتمام برسد و در اختیار زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی امام‌رضا (ع) قرار گیرد، گفت: همه پروژه‌های در دست اقدام سازمان عمران با سرعت مناسب در حال اجراست.

تداوم پیشرفت در اجرای پروژه ابوطالب

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد در ادامه و با اشاره به یکی دیگر از کلان‌پروژه‌های مدیریت‌شهری در مشهد، بیان کرد: در کلان‌پروژه دیگر این سازمان یعنی دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی ابوطالب، پس از رفع بخش عمده‌ای از معارضات مختلف در ضلع‌های شمالی و جنوبی از قبیل لوله آب (انحراف مسیر)، تیر چراغ‌برق (انحراف مسیر) و همچنین لوله گاز، توانستیم عملیات‌های اجرایی از قبیل حفاری ماشینی شمع‌ها به تعداد ۱۱۶ عدد از مجموع ۱۳۰ عدد، ۲‌هزار‌و‌۴۲ مترمکعب عملیات بتن‌ریزی، ۵‌هزار‌و‌۷۵۰ مترمکعب عملیات خاکی، تولید ۸۱۱ قطعه بتنی پیش‌ساخته خاک مسلح، اجرای ۴۴۳ قرنیز بتنی و همچنین ۳۶۰ تن اجرای عملیات آرماتوربندی را عملی کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناامید
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
0
1
از طرح تقاطع غیر همسطح شاهنامه چه خبر؟
چرا ماههاست پل فردوسی دچار مشکل طرح آبفای ترافیک را شده؟؟؟
مشهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
0
1
چرا من هیچکدوم از این آدرس ها میگن نمیدانم کجا رو میگن

با اینکه مشهد عین کف دست بلدم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->