حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود

  • کد خبر: ۳۴۳۲۹۴
  • ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹
پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود
رسانه‌های آلمانی گزارش دادند پارلمان این کشور در گزارشی تصریح داشته که حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران مغایر با قوانین بین‌المللی بوده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان متعلق به پارلمان آلمان مشهور به «بوندستاگ» در گزارشی تصریح کردند: «ما تردید‌های جدی از بابت تطابق حملات آمریکا و اسرائیل به ایران با قوانین بین‌المللی داریم.»

به نوشته خبرگزاری «تاس»، سرویس علمی پارلمان آلمان در یک گزارش ۵۴ صفحه‌ای که به درخواست «اولریک تودن»، قانونگذار حزب چپ آلمان تهیه شد به تحلیل حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران پرداخت.

در این سند تصریح شده است: «اکثریت کارشناسان حقوق بین‌المللی معتقدند این معیار که اسرائیل طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل حق دفاع شخصی دارد مشمول این وضعیت نمی‌شود.»

به گفته این کارشناسان آلمانی، رژیم صهیونیستی باید ادعای اینکه «ایران در آستانه ساخت بمب هسته‌ای بوده» را به منظور توجیه کردن حملاتش ثابت می‌کرد و اینکه تنها «تولید مواد هسته‌ای کافی در چارچوب برنامه هسته‌ای ایران» چنین ادعایی را ثابت نمی‌کند.

این کارشناسان ابراز داشتند رژیم صهیونیستی همچنین باید ثابت می‌کرد «تهران اراده قوی برای استفاده از چنین تسلیحاتی علیه اسرائیل داشته و اینکه عملیات اسرائیل آخرین شانس برای جلوگیری کردن از دستیابی ایران به بمب اتمی است.»

کارشناسان پارلمان آلمان در این گزارش گفتند که طبق نظر متفق‌القول آنها هیچ کدام از این ادعا‌های که از سوی رژیم صهیونیستی برای توجیه تجاوز به ایران مطرح شد رخ نداده‌اند.

آنها نتیجه گرفتند: «اسرائیل باید توجیه قانونی برای حمله نظامی علیه ایران بیاورد.»

طبق ارزیابی این کارشناسان حقوق بین‌الملل، با توجه به غیرقانونی بودن حملات رژیم صهیونیستی به ایران مداخله نظامی ایالات متحده نیز معتاقبا غیرقانونی تلقی می‌شود. آنها تصریح داشتند: «بنابراین عملیات نظامی آمریکا هم بر خلاف روایت‌های توجیهی آمریکایی‌ها، نمی‌تواند با حق دفاع دسته جمعی توجیه شود.»

اولریک تودن این نتیجه گیری حقوقی کارشناسان پارلمان آلمان را «سیلی به صورت دولت آلمان» که از در حمایت از تجاوزگری‌ها علیه ایران در آمد، دانست.

ایران در پاسخ به تجاوزگری رژیم صهیونیستی علیه تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران که از ۲۳ خرداد آغاز شد و تا ۳ تیر ادامه داشت، طی عملیات «وعده صادق ۳» با حملات ترکیبی پهپادی و موشکی اهداف معین امنیتی، نظامی و راهبردی را در اراضی اشغالی هدف قرار داد. موشک‌های ایران با موفقیت از پدافند چند لایه رژیم صهیونیستی که مجهز به سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت و «تاد» بود، عبور و به هدف اصابت کردند.

نیرو‌های مسلح ایران همچنین طی عملیات «بشارت فتح» پایگاه هوایی العدید آمریکا در قطر را در پاسخ به حملات متجاوزانه واشنگتن به تاسیسات اتمی ایران مورد حمله موشکی قرار دادند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->