انتخاب شهرداری مشهدمقدس به‌عنوان دستگاه منتخب حوزه «توسعه خدمات شهری و خدمت‌رسانی برتر» مصوبات صدوشصت‌وسومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس + فیلم برگزاری سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» در مشهد از اول آبان‌ماه ۱۴۰۴ کریمدادی: باوجود خشکسالی، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شد هم‌افزایی شهر‌های زیارتی، گامی در مسیر ارتقای حکمرانی شهری در حوزه زیارت بافت فرسوده آبکوه با نقش‌آفرینی پررنگ مردم مشهد متحول خواهد شد علوی‌مقدم: اعتبارات ورزش در دوره ششم مدیریت شهری، ۱۱ برابر شد | برخی افراد به‌دنبال تیشه‌زدن به ریشه ورزش هستند موحدیان: احداث مکان‌های ورزشی هدیه شورای ششم به جوانان شهر مشهد است بازیکن استقلال، از فرش به عرش رسید هوای مشهد پس از ۴ روز آلودگی شدید، «قابل‌قبول» شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس همچنان ماسک بزنند دبیرخانه شهر‌های زیارتی؛ محور انسجام و هم‌افزایی مدیریت شهری در حوزه زیارت تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و خیبر در دور رفت لیگ برتر فوتبال (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | هاشمیان بر لبه تیغ شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو طرق نمونه‌ای روشن از تحقق عدالت فضایی برای بانوان است نهضت همگانی پیشگیری از اعتیاد با اجرای طرح «شهید مهرورزی» در مشهدمقدس  تاریخچه حمل و نقل عمومی؛ از شرکت تعاونی تا سازمان نظارت بر تاکسی‌رانی در شهرداری مشهد | وقتی تاکسی‌ها به خیابان‌ آمدند کمک بزرگ کاپیتان تیم ملی قطر به آوارگان فلسطینی افزایش حدود ۴برابری دوچرخه‌های اشتراکی در مشهد طی دوره ششم مدیریت شهری دادستان کل کشور در مشهد: کاهش حضور دولت در موضوعات اقتصادی رویکرد خوبی است ۹۰ دقیقه گفت وگوی شفاف شهری با مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد
سرخط خبرها

دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی

  • کد خبر: ۳۴۳۳۹۳
  • ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی
شهردار مشهد از پیگیری دفتر منطقه‌ای اوراسیا و خاورمیانه متروپلیس به منظور محکومیت اقدامات رژیم صهیونی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دفتر منطقه‌ای اوراسیا و خاورمیانه انجمن کلان‌شهر‌های جهان، مستقر در شهرداری مشهد، همراه با شهرداران کلان‌شهر‌های تهران، شیراز، تبریز و اصفهان از سازمان‌های تخصصی بین‌المللی شهری خواستند عملیات نظامی غیرقانونی و وحشیانه رژیم صهیونیستی را محکوم کنند.

محمدرضا قلندر‌شریف، شهردار مشهد و عضو هیئت‌مدیره انجمن کلان‌شهر‌های جهان، همراه با دیگر شهرداران در این نامه سرگشاده که خطاب به رئیس اجرایی برنامه اسکان بشر ملل متحد (UN HABITAT)، دبیرکل سازمان شهر‌های متحد و دولت‌های محلی (UCLG)، دبیرکل انجمن کلان‌شهر‌های جهان (Metropolis) و مجمع شهرداران صلح (Mayors for Peace) تنظیم شده، آورده است: «نیرو‌های متجاوز با تکیه دروغین بر مبانی حقوق بین‌الملل مرتکب جنایاتی شدند که حتی افرادی با دانش حداقلی از حقوق و روابط بین‌الملل نیز می‌دانند که چنین دلایلی پذیرفتنی نیست.»

شهرداران کلان‌شهر‌های ایران در این نامه با اشاره به آسیب رساندن به زیرساخت‌های جمهوری اسلامی ایران تصریح کردند: «علاوه بر مقامات نظامی و دانشمندان کشور، بخش عمده‌ای از قربانیان را کودکان و زنان بی‌گناه در خانه‌ها و معابر شهری تشکیل می‌دهند.»

امضا‌کنندگان نامه در پایان، ضمن تأکید بر حق پاسخگویی جمهوری‌اسلامی‌ایران به دشمن متجاوز براساس ماده‌۵۱ منشور ملل متحد، از سازمان‌های بین‌المللی درخواست کردند به محکومیت این تعرض آشکار اقدام کنند تا جامعه جهانی برای پایبندی به نظام حقوقی بین‌المللی، به‌ویژه منشور ملل متحد، کنوانسیون چهارم ژنو و دیگر معاهدات جهانی پایبندی داشته باشد.

در همین چهارچوب دبیر منطقه‌ای اوراسیا و خاورمیانه متروپلیس مستقر در شهرداری مشهد نیز در مکاتبه با دبیرکل این انجمن به سابقه همکاری‌های جمهوری‌اسلامی‌ایران با نهاد‌های بین‌المللی تخصصی در سطوح مختلف شهری و ملی اشاره کرد. اصفهانی‌زاده با یادآوری تعهد انجمن متروپلیس به اصول و ارزش‌های انسانی، خواستار اقدام فوری برای محکومیت جنایات اخیر صهونیست‌ها شد تا همچنان پایبندی به قوانین بین‌المللی و دیپلماسی به جای اقدامات نظامی در اولویت قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->