معاون قوه قضائیه: عفو معیاری شامل شمار زیادی از محکومان می‌شود | مجازات محکومین به اعدام فقط می‌تواند به حبس ابد تبدیل شود معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی: بدون اقتصاد علمی حتی قدرت نظامی کشور آسیب می‌بیند وزیر ارتباطات: اجازه افزایش بی‌ضابطه تعرفه اینترنت را نمی‌دهیم امیر سرلشکر موسوی: آمادگی‌های نیرو‌های مسلح دشمنان را از خیال تهاجم مجدد به کشور بر حذر داشته است قاهره با درخواست تل‌آویو برای از سرگیری هماهنگی امنیتی مخالفت کرد بررسی گسترش همکاری‌های دفاعی ایران و عربستان هدف لاریجانی از سفر به ریاض در ادامه محکومیت حمله اسرائیل به غزه، کانادا یورش زمینی اشغالگران به غزه را محکوم کرد ادامه حملات گسترده رژیم صهیونیستی به نوار غزه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره اسنپ‌بک گفت‌وگو کردند بابک شهبازی جاسوس موساد اعدام شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش یمن به نتایج نشست دوحه: ناامید کننده بود واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه آمریکا درباره ناآرامی‌های شهریور ۱۴۰۱ در ایران تشریح حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به اسرائیل (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) بازداشت شبکه جاسوسی مرتبط با رژیم صهیونیستی در ارومیه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو راهی آمریکا می‌شود (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) افزایش ۳۰ درصدی مراجعه به نهادهای خیریه برای تامین داروهای روانپزشکی در اسرائیل گوترش: می‌توان از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کرد ۱۰۶ فلسطینی دیگر در حملات ارتش صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) یمن: در کمتر از ۳ ساعت به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ قدرتمندانه دادیم واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران را تبریک گفت پوتین از اجرای مرحله اصلی زاپاد ۲۰۲۵ بازدید کرد  پیام رهبر انقلاب درپی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران: از تلاش اعجاب‌انگیزتان تشکّر می‌کنم گوترش: هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل با حضور سران ۱۵۰ کشور و دولت برگزار می‌شود ایرلند: اسرائیل باید درباره نسل‌کشی در غزه پاسخگو باشد حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی| پاسخ سریع یمن به بمباران الحدیده توسط اسرائیل + فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) پاپ لئو درباره وضعیت مردم غزه ابراز نگرانی کرد
سرخط خبرها

عارف: برخی حرف‌ها را به‌خاطر کشور، ملت و نظام تحمل می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۴۳۴۳
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۹
عارف: برخی حرف‌ها را به‌خاطر کشور، ملت و نظام تحمل می‌کنیم
رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه نه از اصلاح طلبی عبور می‌کنیم، نه از آن عقب می‌نشینیم، گفت: معیارمان برای اصلاحات هم منافع و مصالح ملی است. برخی حرف‌ها را به‌خاطر کشور، ملت و نظام تحمل می‌کنیم، اما اگر ببینیم مصالح کشور و ملت‌مان در خطر است، حتما سکوت نمی‌کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عارف در نشست شورای عالی بنیاد امید ایرانیان که به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) برگزار شد بر لزوم آسیب شناسی جدی فعالیت‌ها و برنامه‌ها و نقد و بررسی عملکرد بنیاد امید ایرانیان تاکید کرد و گفت: در شرایطی که وضعیت کشور هم به خاطر فشار و تحریم‌های ظالمانه آمریکا و هم به خاطر برخی سوء‌مدیریت‌ها و نیز شرایط کرونایی پیچیده‌تر و سخت‌تر از گذشته شده است شاهد فشار‌های اقتصادی و معیشتی به مردم هستیم.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی کشور، بنیاد امید ایرانیان باید برنامه‌های راهبردی و عملیاتی خود را متناسب با شرایط و واقعیت‌های موجود کشور تدوین کرده و همه تلاش خود را در این شرایط بکار بندد تا به دستاورد‌های ارزشمندی دست پیدا کنیم.
 
مرور ماموریت‌های بنیاد امید ایرانیان

رئیس بنیاد امید ایرانیان تصریح کرد: بر این باوریم که در شرایط فعلی کشور، تشکل‌های مردمی بیش از تشکل‌های سیاسی می‌توانند و باید نقش آفرین باشند و اعتنای مردم به نخبگان اجتماعی و فرهنگی بیش از نخبگان سیاسی شده است. به همین دلیل ضرورت فعال‌تر شدن بنیاد امید ایرانیان و اهمیت حضور موثر بنیاد بهتر خود را نشان می‌دهد.

وی با مرور ماموریت‌های بنیاد امید ایرانیان، یادآور شد: تلاش ما در بنیاد امید ایرانیان به عنوان یک موسسه فرهنگی و اجتماعی که در مسایل راهبردی ورود دارد این بوده است که در قالب گفتمان اصلاحات، چالش‌های اصلی کشور را احصا و برای حل چالش‌ها راه حل‌هایی با توجه به ظرفیت کشور ارائه دهیم که این روند باید با جدیت و تلاش بیشتر ادامه پیدا کند.

عارف با بیان اینکه معتقدم مشکل اساسی کشور در حوزه مسایل فرهنگی و اجتماعی است، تاکید کرد: اینکه چرا اعتماد مردم به مسئولان و حاکمیت کمرنگ شده به نظرم ورای مسایل مدیریتی به مسایل فرهنگی برمی‌گردد.

 
رواج دروغ و عدم صداقت با مردم مشکل و چالش اصلی امروز جامعه ما است
 
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رواج دروغ و عدم صداقت با مردم مشکل و چالش اصلی امروز جامعه ما است، بر ضرورت تلاش حاکمیت برای بازسازی سرمایه اجتماعی، کاهش شکاف حاکمیت و ملت و تقویت اتحاد و انسجام ملی تاکید کرد و گفت: حاکمیت اگر نتواند در مسیر تقویت و بازتولید اعتماد بین ملت و حاکمیت گام بردارد، نمی‌تواند بر بحران‌های کنونی و آینده فایق آید.

وی تاکید کرد: ما نه از اصلاح طلبی عبور می‌کنیم، نه از آن عقب می‌نشینیم. معیارمان برای اصلاحات هم منافع و مصالح ملی است. برخی حرف‌ها را بخاطر کشور، ملت و نظام تحمل می‌کنیم، اما اگر ببینیم مصالح کشور و ملت‌مان در خطر است، حتما سکوت نمی‌کنیم.

عارف با بیان اینکه هیچ قراردادی نمی‌تواند و نباید استقلال، آزادی و امنیت ما را خدشه دار کند، تصریح کرد: شعار اصیل انقلاب ما نه شرقی و نه غربی بود، قرار نیست با این اصل در جایی ضعیف عمل کنیم. نظام ما برآمده از رای ملت است، هیچ چیزی خارج از مرای و منظر مردم، مورد پذیرش نیست. در هر قرارداد اعتماد عمومی ملت یک اصل است و خوشبختانه قانون اساسی ما مسیری شفاف و روشن را برای هرگونه همکاری و قرارداد مشخص کرده است و همگان موظف به رعایت آن هستند و مردم اجازه نمی‌دهند فرد یا گروهی خلاف آن عمل کنند.

برای از بین بردن معضلات اجتماعی نیاز به عزم عمومی و ملی است
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برای از بین بردن معضلات اجتماعی، همچون فقر، فساد و تبعیض باید به یک تغییر رویه کلان دست زد و نیاز به یک عزم عمومی و ملی است هشدار داد که ادامه این رویه بحران‌های عمیقی را برای کشور و نظام رقم می‌زند.

وی به موضوع حکمرانی خوب اشاره کرد و گفت: من در نامه اخیرم به مردم عزیز ایران درباره حکمرانی خوب صحبت کردم ما نیازمند رعایت اصول حکمرانی خوب هستیم. نمی‌توانیم با اقدامات‌مان گسترش طبقه آسیب دیده را شاهد باشیم. نمی‌توانیم طبقه متوسط و نخبه کشور را تضعیف کنیم، نمی‌توانیم رویه‌های ضد علمی و ضد توسعه و پیشرفت داشته و انتظار بهبود اوضاع را داشته باشیم.

عارف ادامه داد: نمی‌توانیم دستاورد‌های جامعه نخبگان و دانشگاهیان را در زمینه‌های اجتماعی نادیده بگیریم و انتظار معجزه داشته باشیم.

وی همچنین با بیان اینکه متاسفانه امروز فضای عمومی کشور با تندخویی، اهانت و تهمت و افترا همراه شده است و این زیبنده انقلابی که دایه فرهنگی داشت نیست، خاطرنشان کرد: هنر عده‌ای سرمایه سوزی شده است و برای نیل به این هدف دروغ می‌گویند و تهمت می‌زنند.

عارف افزود: تلاش ما در بنیاد امید ایرانیان باید حاکمیت اخلاق در کشور باشد. برای حاکمیت اخلاق در کشور حاضریم هزینه بدهیم که تاکنون هم داده‌ایم حاضریم بسیاری از حرف‌های ناروا را تحمل کنیم، ولی از منافع گفتمانی خود عبور نکنیم. برای تقویت همبستگی در جریان اصلاحات بسیاری از بداخلاقی‌ها را تحمل می‌کنیم.

رئیس بنیاد امید ایرانیان در پایان به اعضای این بنیاد چند توصیه را برای تدوین برنامه‌ها مطرح کرد.

لزوم توجه به عملگرایی، واقع بینی و پابندی به شعار آرامش و امید، ترجیح منافع ملی بر منافع فردی و دوری از خودخواهی، خودبزرگ بینی، رعایت شعار محوری یعنی اخلاق مداری، انعطاف پذیری و سرعت عمل بالا در همه فعالیت ها، توجه به سرمایه اصلی و معنوی بنیاد امید یعنی نخبگان و فرهیختگان دانشگاهی، تکیه بر ارائه راهکار‌های عملیاتی و دوری از نظریه پردازی و اهمیت به شعبات استانی و بومی سازی فعالیت‌ها از جمله توصیه‌های عارف به اعضای شورای عالی بنیاد امید ایرانیان بود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->