گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سیستان و بلوچستان بالاترین سطح مبارزه با آفت ملخ صحرایی

  • کد خبر: ۳۴۳۷۱
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۶
سیستان و بلوچستان بالاترین سطح مبارزه با آفت ملخ صحرایی
طبق آخرین آمار مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی در سطحی معادل ۴۰۲ هزار و ۹۹۲ هکتار در ۹ استان جنوبی مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی صورت گرفته است

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور ، درباره آخرین وضعیت مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی اظهار کرد: بنابر آخرین آمار در سطحی معادل ۴۰۲ هزار و ۹۹۲ هکتار در ۹ استان جنوبی مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی صورت گرفته است.

محمدرضا میرادامه داد: سیستان و بلوچستان با ۱۸۱ هزار و ۷۹۰ هکتار بالاترین سطح مبارزه را به خود اختصاص داده است، افزود: استان‌های هرمزگان با ۶۹ هزار و ۴۵۰ هکتار، بوشهر با ۴۲ هزار و ۸۰۵ هکتار، جنوب کرمان با ۳۸ هزار و ۷۲۲ هکتار، فارس با ۳۰ هزار و ۸۰۵ هکتار، خراسان جنوبی با ۲۶ هزار و ۸۳۸ هکتار، خوزستان با ۶ هزار و ۱۷ هکتار، شمال کرمان با ۶ هزار و ۱۰۰ هکتار و خراسان رضوی با ۶۵ هکتار رده‌های بعدی مبارزه را به خود اختصاص دادند.

میر با اشاره به اینکه ریزش جدیدی از آفت ملخ صحرایی در کشور نداشتیم، بیان کرد: هم اکنون در برخی استان ها مبارزه به صورت لکه‌گیری در حال انجام است که سطح آن به ۲۰۰ تا ۳۰۰ هکتار در روز نمی‌رسد.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: با توجه به آنکه آفت ملخ صحرایی در حال عزیمت از مناطق تابستان گذرا به سمت هند و پاکستان است، پیش بینی‌ها حاکی از آن است که دوباره سیکل برگشت برای زمستان به سمت استان‌های جنوبی سرازیر شود.

او با بیان اینکه تا اواسط مهر استراحت کوتاهی برای مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی خواهیم داشت، گفت: با وجود آنکه بخش عمده ملخ‌های صحرایی در فصل تابستان به سمت هند و پاکستان در حال عزیمت هستند، از این رو طی ماه‌های مهر تا آذر مجدد درگیر مبارزه خواهیم شد.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه خسارت جدی به مزارع و باغات وارد نشده است، تصریح کرد: علی رغم آنکه در ۴۰۲ هزار هکتار از استان‌های جنوبی کشور مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی صورت گرفته است، تاکنون حجم خسارت قابل توجهی از این آفت به مزارع و باغات نداشتیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->