پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین استواریم پاسخ قاطع سفارت ایران در دانمارک به اتهامات بی‌اساس غرب سانسور نام ترامپ از اسناد قاچاق جنسی کودکان توسط اف‌بی‌آی رئیس ستاد ارتش اسرائیل تهدید به استعفا کرد عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه فرودگاه بن گوریون اسرائیل (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تقویت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و امارات تغییر ساختاری در شورای عالی امنیت ملی| «شورای دفاع» تشکیل می‌شود؟ پیش‌بینی بازار بورس برای فردا (شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ما خواهان کمک به مردم در نوار غزه برای زندگی هستیم وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: نتانیاهو برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد آیا ترامپ جام‌جهانی را به زمین نبرد دیپلماتیک بدل می‌کند؟ پاسخ وزیر نفت به ادعا‌ها درباره سرگردانی ۴۰ میلیون بشکه نفت ایران مهاجرانی: تعطیلی سراسری مردادماه منتفی شد | تقسیم‌کار برای تسهیل سفر اربعین انجام شده است آیت‌الله علم‌الهدی: تسامح در دین خواست دشمن است | دانش، استقلال کشور را تضمین می‌کند استاندار خراسان رضوی: مدیریت اتباع و تعامل اقتصادی با افغانستان اولویت استان است ترامپ دستور افزایش تعرفه‌ها برای ده‌ها کشور را صادر کرد پزشکیان فردا (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) به پاکستان سفر می‌کند عراقچی بر هماهنگی حداکثری وزارت خارجه برای تسهیل سفر اربعین تاکید کرد پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم، اما آماده مذاکره هستیم اظهارات ضد ایرانی ترامپ تکرار شد حملات تازه رژیم صهیونیستی به غزه| ده‌ها تن شهید و مجروح شدند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و چند کشور دیگر غربی علیه ایران اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است
سرخط خبرها

سران انگلیس و فرانسه بر سر پیمان بازدارندگی هسته ای توافق کردند

  • کد خبر: ۳۴۴۲۰۴
  • ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
سران انگلیس و فرانسه بر سر پیمان بازدارندگی هسته ای توافق کردند
نخست وزیر انگلیس و رئیس جمهوری فرانسه بر سر یک پیمان بازدارندگی هسته‌ای توافق می‌کنند که بر اساس آن، دو کشور با هماهنگی یکدیگر در مقابل هرگونه «تهدید شدید برای اروپا» واکنش نشان خواهند داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از فرانس ۲۴، طبق اعلام وزارت دفاع انگلیس، کی‌یر استارمر و امانوئل مکرون توافق خواهند کرد که همکاری هسته‌ای را تعمیق بخشند و «بیش از هر زمان دیگری در زمینه بازدارندگی هسته‌ای» همکاری کنند.

این وزارتخانه افزود که در یک اعلامیه جدید برای اولین بار اعلام خواهد شد که بازدارندگی‌های انگلیس و فرانسه مستقل است، اما این دو می‌توانند هماهنگ شوند و «تهدید شدید برای اروپا»، واکنش هر دو کشور را به دنبال داشته باشد.

از سوی دیگر، پاریس و لندن اعلام کردند که روابط دفاعی آنها تجدید خواهد شد؛ آنها موشک‌های کروز «استورم شدو» (Storm Shadow)، (سلاح‌های دوربرد و هواپرتاب که به طور مشترک توسط متحدان توسعه یافته‌اند) بیشتری سفارش و در عین حال، کار بر روی یک جایگزین برای آن را افزایش خواهند داد.

بر اساس این گزارش، همکاری‌های دو کشور در زمینه بازدارندگی هسته‌ای قرار است ذیل توافقنامه «لنکستر هاوس» که اولین بار در سال ۲۰۱۰ منعقد شد، توسعه یابد که نشان دهنده یک «اتحاد صنعتی» جدید است.

استارمر در بیانیه‌ای گفت: جنگ در اروپا و خطرات هسته‌ای جدید و حملات سایبری که روزانه با آنها مواجه هستیم، چند برابر می‌شوند. انگلیس و فرانسه به عنوان شرکای نزدیک و متحدان ناتو، سابقه طولانی در همکاری‌های دفاعی دارند و توافقات امروز، همکاری ما را به سطح بالاتری می‌برد.

وی اضافه کرد: آماده‌ایم تا از قدرت مشترک خود برای پیشبرد قابلیت‌های مشترکمان استفاده کنیم که ما را برای دهه‌های آینده تجهیز و در عین حال از هزاران شغل در انگلیس حمایت و امنیت مردم ما را حفظ می‌کند.

اروپا مدت‌هاست که برای حفاظت هسته‌ای به آمریکا متکی بوده است، درحالیکه بسیاری از کشور‌ها عضو ناتو هستند. اما دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بر لزوم دفاع اروپا از خود در برابر دشمنان بالقوه تاکید کرده است. انگلیس و فرانسه تنها دو قدرت هسته‌ای در اروپا هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->