شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است وزیر راه و شهرسازی در بیمارستان بستری شد (۶ آبان ۱۴۰۴) اظهارات عجیب ترامپ درباره بمباران اتمی ژاپن توسط آمریکا | یک درگیری کوچک با ژاپن داشتیم
سرخط خبرها

سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد

  • کد خبر: ۳۴۵۸۰۰
  • ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با حضور در قرارگاه پدافند هوایی کشور گفت: پدافند هوایی در خط مقدم دفاع از آسمان کشور اثبات کرد در مقابل هر سطحی از تهدید، ایستادگی و دشمنان ملت ایران را از خطای خود پشیمان خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی با حضور در قرارگاه پدافند هوایی کشور ضمن ادای احترام و تجلیل از شهدای والامقام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و خانواده معزز آنها و نیز مجروحین و جانبازان، از آحاد رزمندگان پدافند هوایی تقدیر و تشکر کرد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در حاشیه بررسی و تجزیه و تحلیل عملیات جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و آمادگی‌های فعلی، گفت: پدافند هوایی در خط مقدم دفاع از آسمان کشور اثبات کرد در مقابل هر سطحی از تهدید ایستادگی و دشمنان ملت ایران را از خطای خود پشیمان خواهد کرد.

سرلشکر موسوی افزود: ساقط کردن هواگرد‌های دشمن آن هم در این حجم و تعداد نشان دهنده توانمندی، اراده و شجاعت دلیرمردان پدافند هوایی می‌باشد که در حافظه تاریخ ملت ایران ثبت خواهد شد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح یادآور شد: این اراده، توانمندی، ایستادگی و شجاعت برخواسته از ایمان راسخ، عرق ملی، رهبری بی‌نظیر، هوشمندانه و حکیمانه فرمانده معظم کل قوا (مد ظله العالی)، انسجام ملی و حمایت بی‌دریغ و همه جانبه مردم، رسانه‌ها و گروه‌های مرجع علمی، سیاسی، فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی و ... است.

سرلشکر موسوی ضمن تاکید بر ضرورت به‌روز‌رسانی و بازآرایی سامانه‌ها، خلاقیت، استفاده از تاکتیک‌ها و تکنیک‌های جدید و ابتکار متناسب با تهدید دشمن، تمرکز بر چابکی عملیاتی، استفاده از ظرفیت‌های علمی و فناوری‌های بومی، یادآور شد: چنانچه دشمن قصد تعرض مجدد به کشور عزیزمان ایران را داشته باشد به یاری خدا با ضرباتی کوبنده‌تر از قبل مواجه خواهد شد و شکست بزرگ‌تر از قبل را تجربه خواهد کرد.

در ابتدای بازدید، امیر صباحی فرد فرماندهی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص)، گزارشی از وضعیت توان و آمادگی و اقدامات انجام شده برای ارتقا آمادگی‌ها پس از قطع درگیری و نیز ابتکارات و خلاقیت‌ها در حوزه‌های گوناگون پدافند را ارائه کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->