وضعیت بغرنج مهدی طارمی در یونان+ ویدیو| تعویضی بی‌فایده! رفتار عجیب تیم هندی برای حضور در ایران| بازی سپاهان به خارج از کشور می‌رود؟ خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود!
سرخط خبرها

هاشمیان: کنار گواردیولا به مربیگری علاقه‌مند شدم

  • کد خبر: ۳۴۵۱۹۳
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
هاشمیان: کنار گواردیولا به مربیگری علاقه‌مند شدم
وحید هاشمیان اولین مصاحبه رسمی‌اش به‌عنوان سرمربی پرسپولیس را انجام داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید هاشمیان، سرمربی جدید پرسپولیس، در نخستین اظهارنظر رسمی خود پس از آغاز اردوی تیم در ترکیه، با اشاره به گذشته‌اش در پرسپولیس و تجربه‌های بین‌المللی، از آرزوی دیرینه‌اش برای نشستن روی نیمکت سرخ‌ها سخن گفت.

هاشمیان با یادآوری آخرین روز‌های دوران بازیگری‌اش در پرسپولیس و خاطره قهرمانی در جام حذفی، گفت: «پرسپولیس آخرین تیمم در دوران بازی بود و خاطرات خوبی با این تیم دارم. ۵ هفته هم در تمرینات بایرن مونیخ در کنار گواردیولا بودم و همانجا بود که مربیگری به یکی از اهداف اصلی‌ام تبدیل شد. یکی از آن اهداف، مربیگری در پرسپولیس بود. وقتی برای آرزو‌ها تلاش کنی، محقق می‌شوند.»

او با اشاره به روند تشکیل کادر فنی گفت: «آقای امیرحسین پیروانی به‌عنوان دستیار اول کنار من است و همه مربیان حاضر در لیگ را بررسی کردم تا این ترکیب کامل را در چهار روز ببندیم؛ کار ساده‌ای نبود، اما شد. باشگاه هم خیلی سریع محل اردو را از استانبول به ارزروم منتقل کرد و از شرایط اینجا کاملاً راضی هستیم.»

هاشمیان همچنین تأکید کرد فلسفه کاری‌اش بر پایه نظم، انضباط و تفکر نتیجه‌گرای هجومی است: «پرسپولیس تیم بزرگی است، هوادارانش فقط قهرمانی می‌خواهند. ما هم آمده‌ایم که پاسخ این مطالبه را بدهیم. هدف‌مان ارائه فوتبالی هجومی، اما نتیجه‌گراست. بازیکن خارجی تنها برای پر کردن لیست نمی‌گیریم، بلکه باید در خدمت ساختار تیم باشند.»

او با نگاهی انتقادی به وضعیت ساختاری فوتبال ایران گفت: «مدیریت فوتبال ما از مدیریت علمی دنیا عقب‌تر است. ما باید فاصله‌مان را با استاندارد‌های جهانی کاهش بدهیم وگرنه هیچ آرزویی با ساختار ضعیف محقق نمی‌شود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->