معتمدیان: با خروج مهاجران افغانستانی از استان تهران ۲۷۰۰ کلاس درس آزاد شده است قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه چهارم شهریورماه ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار افغانستانی از کشور خارج شده‌اند تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و ایران در کافا ۲۰۲۵ قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه سوم شهریورماه ۱۴۰۴) تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات کشور‌های اسلامی به میزبانی عربستان شرکت می‌کند طالبان شرایط جدید برای دریافت پاسپورت افغانستان را اعلام کرد (یکم شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه یکم شهریورماه ۱۴۰۴) آغاز پیاده‌روی ۷۰۰ زائر افغانستانی از تربت‌جام به سمت مشهد پاکستان حضور داعش و «تی‌تی‌پی» در افغانستان را تهدیدی برای اسلام‌آباد خواند پیام تسلیت استاندار خراسان رضوی در پی فوت ۷۵ مهاجر افغانستانی در هرات به مردم افغانستان همدردی وزارت خارجه ایران با مردم افغانستان ششمین نشست سه‌جانبه وزرای خارجه طالبان، پاکستان و چین در کابل برگزار شد مجسمه امیرعلی‌شیر نوایی در مزارشریف تخریب شد وزیر خارجه چین وارد کابل شد شمار تلفات حادثه رانندگی در هرات به ۷۶ نفر رسید (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) ۶۰ افغانستانی در یک حادثه رانندگی در هرات جان باختند +فیلم (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حامد کرزی: استقلال واقعی افغانستان با آموزش همگانی برای دختران و پسران ممکن است قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پژمان‌فر: بی‌برنامگی برای حضور اتباع خارجی در کشور تهدید است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه در رابطه با مشکلات زائران افغانستانی اربعین امسال
سرخط خبرها

معاون وزیر کشور: دوغارون خراسان رضوی نخستین گذرگاه بازگشت اتباع افغان به کشورشان است

  • کد خبر: ۳۴۵۳۰۴
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۴
معاون وزیر کشور: دوغارون خراسان رضوی نخستین گذرگاه بازگشت اتباع افغان به کشورشان است
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: مرز رسمی دوغارون همجوار با کشور افغانستان نخستین معبر بازگشت اتباع غیرمجاز افغانستانی به کشورشان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اکبر پورجمشیدیان روز سه شنبه در سفر به مرز دوغارون تایباد و بازدید از روند خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی گفت: شمار زیادی از مهاجران غیرمجاز افغانستانی دوغارون را برای ترک ایران انتخاب می‌کنند.

وی اظهار کرد: بیشترین تبعه غیرمجاز افغانستان که برای خروج از ایران در مرز‌های خروجی کشور حضور دارند، اتباع خود معرف و داوطلب هستند.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور ادامه داد: تلاش‌های خوبی از سوی مسوولان دستگاه‌های متولی در استان خراسان رضوی و شهرستان تایباد برای خروج عزتمندانه اتباع غیرمجاز انجام گرفته است.

وی گفت: تعامل، همراهی و هم افزایی حاکم شده در بین همه ادارات خدمات رسان و اجرایی این استان و خطه مرزی تایباد منجر به پای کار آمدن تشکل‌های مردمی، بسیج و خیرین شده است.

پورجمشیدیان افزود: زیرساخت‌های لازم خدمات رسانی مطلوب هم با تلاش مدیران و نهاد‌های متولی در مرز دوغارون فراهم شده و در اختیار اتباع قرار گرفته است.

وی بیان کرد: قطعا و بدون شک بازگشت اتباع غیرمجاز افغان هیچ گونه خدشه‌ای در پیوند ۲ ملت مسلمان و همسایه وارد نخواهد کرد.

معاون وزیر کشور به ورود اتباع مجاز کشور‌های افغانستان و پاکستان به ایران برای عزاداری‌های ماه صفر اشاره کرد و گفت: اتباع کشور‌های افغانستان، پاکستان و سایر کشور‌های اسلامی برای عزاداری‌های ماه صفر باید با مدارک قانونی وارد کشور شوند.

وی افزود: این عزاداران حسینی برای مشرف شدن به عراق و سفر به عتبات عالیات در این ایام باید به صورت کاروانی از مرز‌های پیش بینی شده به سمت این کشور عزیمت کنند.

پور جمشیدیان بیان کرد: بازگشت اتباع از سمت عراق به ایران نیز باید کاروانی انجام شود تا زائرین بتوانند از خدمات پیش بینی در این ایام استفاده کنند.

هم اینک ۶۷ درصد از اتباع افغانستانی غیرمجاز کشور از مرز دوغارون تایباد در استان خراسان رضوی خارج می‌شوند.

۲ مرز میلک در استان سیستان و بلوچستان و ماهیرود در خراسان جنوبی نیز برای خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی نیز پیش بینی شده است.

مرز دوغارون با قدمت بیش از یک قرن در فاصله ۱۸ کیلومتری جنوب شرقی شهر تایباد و ۲۴۳ کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع شده است.

شهرستان ۱۵۱ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد، ۹۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد و به واسطه وجود گذرگاه مرزی دوغارون در این نوار مرزی از اهمیت اقتصادی ویژه‌ای برخوردار است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->