ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد

  • کد خبر: ۳۴۵۹۲۱
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: ثبت نام از متقاضیان تشرف به اربعین دانشگاهیان در دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تا پایان ۲۸ تیرماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطهری پور، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای علمی، فرماندهان، نیرو‌های نظامی و مردم عزیز، گفت: به فضل پروردگار متعال و عنایت حضرت سیدالشهدا (ع)، ثبت نام از متقاضیان تشرف به اربعین دانشگاهیان در دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در سراسر کشور آغاز شده و تا ۲۸ تیرماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری پور گفت: با پیگیری‌های ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در سال جاری امکان اسکان دانشگاهیان در مکان اختصاصی و به صورت متمرکز در شهر‌های مقدس نجف اشرف و کربلای معلی فراهم گردیده که زمینه ارائه خدمات فرهنگی و رفاهی به زائران دانشگاهی کشور است.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: دانشگاهیان متقاضی تشرف به عتبات عالیات به صورت گروهی از سوی استان محل تحصیل پذیرش می‌شوند و علاقمندان به حضور در این کاروان‌ها باید با مراجعه به دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خود یا تماس با دفاتر استانی نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

وی افزود: پذیرش دانشجویان جهت اقامت در شهر مقدس نجف اشرف از ۱۱ تا ۲۱ مرداد ماه و در کربلای معلی از ۱۳ مرداد ماه آغاز و ۲۴ مرداد ماه به پایان خواهد رسید و هر زائر یک شب در نجف اشرف و دو شب در کربلای معلی اسکان داده خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری پوربه برنامه‌های فرهنگی موکب ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در کربلای معلی اشاره کرد و گفت: برگزاری مراسم عزاداری، مداحی، سخنرانی، روایتگری، نشست‌های گفت‌و‌گو محور و پویش روایت اربعین از برنامه‌های فرهنگی موکب ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در کربلای معلی است و ارائه خدمات درمانی و مشاوره هم برای زائرین پیش بینی شده است.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در خصوص هزینه سفر گفت: هزینه‌های ایاب و ذهاب کاروان‌های دانشجویی به عتبات عالیات بر اساس دوری و نزدیکی به پایانه‌های مرزی کشور، توسط دفاتر استانی تعیین و به زائران اعلام خواهد شد که به عهده خود زائر است که امیدواریم مسئولان دانشگاه‌ها نسبت به تأمین بخشی از هزینه‌های سفر مساعدت لازم را داشته باشند.

وی ادامه داد: ثبت نام در سامانه سماح به آدرس https://samah.haj.ir/ برای پوشش بیمه و تهیه ارز اربعین برای کلیه زائرین الزامی ست و بعد از آن اطلاعات زائرین دانشگاهی توسط کارشناسان استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در سامانه لبیک ثبت خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری پور افزود:دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می‌کنند باید با مراجعه به سامانه سخا به آدرس https://services.epolice.ir/ نسبت به ثبت مجوز خروج از کشور خود اقدام و بدون پرداخت ودیعه زیارتی، مجوز خروج از کشور دریافت نمایند. لازم به ذکر است در بازه اربعین نیازی به تأیید دانشگاه وجود ندارد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->