پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴) اولتیماتوم ترامپ برای پایان جنگ روسیه کاهش یافت ایران: با هرگونه تلاشی برای تضعیف حاکمیت ملی سوریه مخالفت می‌کنیم نامه آیت‌الله نوری‌همدانی به دست رهبر کاتولیک‌های جهان رسید ۶ نظامی صهیونیست در یک حادثه امنیتی در غزه زخمی شدند (۶ مرداد ۱۴۰۴) قطع بی ضابطه برق صدای نماینده مجلس را هم درآورد: تا تحقق کامل عدالت در توزیع برق دست از پیگیری نخواهم کشید وزیر کشور با خانواده شهیدان شادمانی، ربانی و محرابی دیدار کرد محور‌های رایزنی پوتین و نتانیاهو ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس جلسه مشترک رئیس جمهور و کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد ویدئو | ماجرای ترور سردار شادمانی در تعقیب و گریز مسلحانه با عوامل اسرائیل از زبان دختر ایشان
سرخط خبرها

صدور بیش از ۴۲ هزار گذرنامه در خراسان رضوی | ثبت روزانه ۲ هزار صدور گذرنامه در مشهد

  • کد خبر: ۳۴۶۴۰۸
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵
صدور بیش از ۴۲ هزار گذرنامه در خراسان رضوی | ثبت روزانه ۲ هزار صدور گذرنامه در مشهد
رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی گفت: از ابتدای ماه محرم امسال تاکنون، بیش از ۴۲ هزار جلد گذرنامه عادی و زیارتی در سطح استان صادر شده که این عدد نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ محمد طاهری با اشاره به نزدیک‌شدن ایام اربعین حسینی، از افزایش چشمگیر تقاضا برای صدور گذرنامه زیارتی در استان خبر داد و گفت: از ابتدای ماه محرم سال ۱۴۰۴ تاکنون (پایان تیرماه)، بیش از ۴۲ هزار جلد گذرنامه عادی و زیارتی در سطح استان صادر شده که این عدد نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است. پیش‌بینی می‌کنیم این روند تا روز‌های منتهی به اربعین با شیب بیشتری ادامه یابد.

وی افزود: در شهر مشهد، روزانه به‌طور میانگین حدود ۲ هزار درخواست صدور گذرنامه ثبت می‌شود. در شهرستان‌هایی مانند نیشابور، سبزوار، تربت‌جام و تربت‌حیدریه نیز دفاتر پلیس +۱۰ با ظرفیت کامل مشغول خدمت‌رسانی هستند. همچنین از اول مرداد، ساعات کار اداره گذرنامه استان، روزانه تا ساعت ۱۷ ادامه خواهد داشت تا پاسخگوی حجم مراجعات باشیم.

وی اظهار داشت: هزینه صدور گذرنامه زیارتی برای سفر‌های اربعین و عتبات عالیات، مبلغ ۱۱۵ هزار تومان است و ظرف مدت ۳ تا ۵ روز صادر و به آدرس آن‌ها ارسال می‌شود.

این مقام انتظامی با تأکید بر ضرورت اقدام بموقع زائران، خاطرنشان کرد: زائرانی که قصد تشرف به زیارت اربعین حسینی را دارند، باید حتماً گذرنامه‌ای با حداقل شش ماه اعتبار داشته باشند.

وی همچنین افزود: با هماهنگی استانداری، اداره‌کل حج و زیارت، مرزبانی و فرماندهی انتظامی استان، تمامی توان خود را به کار می‌گیریم که بتوانیم خدمات درخور شأن زائران آقا امام‌حسین علیه‌السلام ارائه کنیم.

وی درخصوص نقش مرز دوغارون در فرایند اربعین گفت: اگرچه مرز دوغارون مرز مستقیم تردد زائران نیست، اما با توجه به حضور اتباع افغانستانی شیعه که از این مرز وارد ایران می‌شوند، ما با افزایش درخواست صدور روادید برای این زائران مواجه خواهیم بود. امنیت مرز دوغارون برای ما اهمیت بالایی دارد و در قالب طرح اربعین نیز دیده شده است.

در پایان، رئیس پلیس اطلاعات خراسان رضوی تصریح کرد: از هم‌استانی‌های عزیز تقاضا می‌شود که با مراجعه زودهنگام به سامانه الکترونیکی پلیس (سخا) و دفاتر پلیس +۱۰، ضمن ثبت درخواست صدور گذرنامه عادی و زیارتی نسبت‌به ثبت درخواست گذرنامه اقدام کنند و حجم مراجعات روز‌های پایانی را کاهش دهند. ما تمام توان خود را به‌کار گرفته‌ایم تا زائران حضرت اباعبدالله(ع) با آرامش و سهولت روانه سفر شوند. از همکاری مردم و هم‌استانی‌های عزیز در حوزه ایجاد و حفظ امنیت، کمال تشکر و قدردانی را داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->