حضور حسینی در استقلال منتفی شد | کاپیتان آبی‌ها در راه تبریز از آب معدنی تا ایما و اشاره دربی؛ عیسی از اینجا مانده، از آنجا رانده تست دوپینگ ۲ دوچرخه سوار ایرانی مثبت شد امتناع سیدورف از سفر به ترکیه بیرانوند برای پیوستن به استقلال ۱۰۰ میلیارد به تراکتور می‌دهد جدایی ۲ بازیکن پرسپولیس در ترکیه قطعی شد عیسی، پوششی برای ناکامی مدیران آبی تکمیل خط آتش مخوف بارسا قدرت‌نمایی کونته در ناپل شرط گارناچو برای جدایی از یونایتد به بهانه شروع لیگ برتر فوتسال کشور | شازند، شهر قدس و زرند تیم دارند، مشهد نه! رضایت فلیک از خرید جدید بارسلونا مربی جنجالی استقلال راهی لیگ یک شد نقل و انتقالات اینتر به‌خاطر طارمی به مشکل خورد! کوجو در آستانه جدایی از استقلال + عکس داکنز نازون، بازیکن مدنظر استقلال کیست؟ + بیوگرافی و سوابق آمریکا، مقصد جدید توماس مولر چگونه بند جدایی دورسون در قراردادش ثبت شده است؟ فغانی: در برخورد با ترامپ طبق پروتکل عمل کردم| ایرانی‌ام و از پایان جنگ خوشحالم
سرخط خبرها

دعوا بالا گرفت | سیدورف - ساپینتو؛ دو خط موازی در استقلال

  • کد خبر: ۳۴۶۴۷۳
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
دعوا بالا گرفت | سیدورف - ساپینتو؛ دو خط موازی در استقلال
برخی شواهد نشان می‌دهد که سیدورف، ناخواسته یا آگاهانه، به سدی در مسیر برنامه‌های ساپینتو تبدیل شده است.

در روز‌هایی که هواداران استقلال چشم‌انتظار خبر جذب بازیکنان جدید هستند و ریکاردو ساپینتو از سکوت و بی‌عملی مدیران باشگاه به ستوه آمده، یک پرسش مهم بیش از همیشه خودنمایی می‌کند: نقش کلارنس سیدورف دقیقاً در استقلال چیست؟ این ستاره سابق فوتبال جهان، با هزینه‌ای سنگین و وعده‌های پرطمطراق وارد ساختار استقلال شد؛ به‌عنوان مشاور فنی، سفیر برند و نقطه اتصال باشگاه به بازار جهانی. اما امروز که فصل نقل‌وانتقالات به نقطه بحرانی رسیده و ساپینتو عملاً بدون ابزار، باید تیمی برای فصل جدید ببندد، هیچ ردّپایی از حضور مؤثر سیدورف دیده نمی‌شود.

ساپینتو بار‌ها نارضایتی خود را از روند کند و بی‌حاصل نقل‌وانتقالات اعلام کرده است؛ از فهرستی که بی‌پاسخ مانده تا جلساتی که هرگز برگزار نشده‌اند. اما آنچه آزاردهنده‌تر است، عدم تعامل بین دو پرتغالی حاضر در ساختار فنی استقلال است. درحالی‌که انتظار می‌رفت سیدورف با تجربه بین‌المللی‌اش پشتیبان ساپینتو باشد، اکنون به نظر می‌رسد حتی رابطه کاری مؤثری بین این دو شکل نگرفته و نه‌تنها همکاری‌ای در کار نیست، بلکه برخی شواهد نشان می‌دهد که سیدورف، ناخواسته یا آگاهانه، به سدی در مسیر برنامه‌های ساپینتو بدل شده است.

جالب اینکه تنها تعریف‌هایی که تاکنون از حضور سیدورف شنیده شده، به «امور تشریفاتی»، «رسانه‌ای» و «جلسات با مقامات» مربوط می‌شود؛ درحالی‌که نه در انتخاب سرمربی نقش داشته، نه در سیاست‌های فنی باشگاه اثری از او دیده شده و نه حتی در خرید یا مذاکره با بازیکنان خارجی و ایرانی نقشی داشته است. باوجود این عملکرد مبهم، سؤال این است که هزینه سنگین جذب سیدورف دقیقاً برای چه پرداخت شده است؟

وقتی در باشگاهی بحران‌زده، بودجه صرف شخصیت‌های دکوراتیو می‌شود و فرصت‌های طلایی در نقل‌وانتقالات از دست می‌رود، نباید از نارضایتی سرمربی، اعتراض هواداران و نگرانی افکار عمومی تعجب کرد. سیدورف شاید نام بزرگی در فوتبال جهان باشد، اما در استقلال – تا این لحظه – نه یک یار، بلکه باری بر دوش باشگاه بوده است؛ باری که بخش عمده‌اش هم احتمالاً به جیب ایجنت‌ها و دلالان سرازیر شده است.

واقعیت این است که استقلال امروز به مدیر نیاز دارد، نه مجسمه؛ به برنامه‌ریز نیاز دارد، نه سفیر برند. اگر بناست این مسیر پر از هزینه و بی‌حاصل ادامه پیدا کند، شاید بهتر باشد پیش از آغاز فصل، درباره ترکیب مدیران و مشاوران باشگاه بازنگری اساسی صورت گیرد؛ چراکه هواداران دیگر حوصله تحمل اشتباهات پرخرج را ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->