آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) بیماری سالک چیست، چگونه انتقال می‌یابد و چطور می‌توانیم از آن پیشگیری کنیم؟ | زخم‌های بزرگ پشه‌های کوچک صاحب نمایشگاه خودرو، کلاهبرداری ۷۰۰ میلیاردی کرد جذب فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های محیط‌بانی به عنوان سربازان محیط زیست امکان انتخاب رشته با هوش مصنوعی برای اولین بار در ایران + لینک ورود به سامانه رتبه یک تجربی کنکور ۱۴۰۴ در واکنش به شایعات فضای مجازی: هیچ امکانات خارج از عرفی نداشتم واکسن HPV وارد سبد واکسیناسیون روتین کشوری نمی‌شود تکلیف مشمولان غیرغایب پذیرفته شده در دانشگاه فرهنگیان چیست؟ متین مهدوی‌مقدم، رتبه ۶ کنکور تجربی: درگیر بازی مؤسسات کنکوری نشوید
سرخط خبرها

اعترافات هولناک متهمان قتل آقای مدیرعامل با نسکافه سمی در مشهد

  • کد خبر: ۳۴۶۶۵۲
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۲
اعترافات هولناک متهمان قتل آقای مدیرعامل با نسکافه سمی در مشهد
صبح نهم تیر بود که جلسه علنی رسیدگی به پرونده قتل «سهراب-چ» (مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی خوزستان) در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی آغاز شد. دو متهم پرونده، در جایگاه خود قرارگرفتند و جلسه دادگاه با هشدار قاطع حجت الاسلام محمدشجاع پور فدکی (رئیس دادگاه) مبنی بر رعایت نظم و پرهیز از جنجال آفرینی در حالی رسمیت یافت که قاضی جواد آسیان یزد نیز مستشاری دادگاه را برعهده داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زن ۳۸ ساله و مرد ۵۲ ساله متهم بودند که مدیر عامل شرکت تعاونی روستایی خوزستان را به بهانه خرید تراکتور دولتی به مشهد کشانده و او را با خوراندن نسکافه آلوده به قتل رسانده‌اند و سپس جسد او را در باغ متعلق به خواهر مرد ۵۲ ساله دفن کرده‌اند.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید، ابتدا صاحبان خون و وکلای آنان تقاضای قصاص برای قاتل و اشد مجازات برای متهم دیگر پرونده را کردند. این درحالی بود که یکی از وکلای متهم ردیف اول (متهم به قتل) در همان آغاز جلسه دادگاه، اتهام معاونت در قتل توسط «محمد-ب» (متهم ردیف دوم) را منتفی دانست ولی برای دیگر اتهامات وی تقاضای اشد مجازات کرد.

در ادامه جلسه دادگاه و پس از آن که وکلای مدافع به بیان کلیاتی از ماجرا پرداختند و تلاش کردند با استناد به محتویات پرونده، در رد یا اثبات جرم مطالبی بازگو کنند، جلسه دادگاه با سوالات تخصصی قضات از متهمان وارد مرحله جدیدی شد. ابتدا «راضیه-غ» متهم به قتل و آدم ربایی و سرقت در جایگاه متهمان ایستاد و به سوالات دو قاضی باتجربه، قاضی «شجاع پور فدکی» (رئیس) و قاضی «آسیان یزد» (مستشار) پاسخ داد.

اعترافات هولناک متهمان قتل آقای مدیرعامل با نسکافه سمی در مشهد

​​​​​​آیا شما اصل وقوع قتل را قبول دارید؟ بله! قبول دارم در واقع مرحوم «سهراب-چ» کشته شده است!

آیا می‌پذیریدکه قتل به خاطر خوراندن داروی مسموم بوده است؟ بله! این را هم می‌پذیرم که قتل به واسطه خوردن یا خوراندن دارو‌های مسموم اتفاق افتاده است.

پس به نظر شما چه کسی این دارو‌ها را به مرحوم داده و او را کشته است؟ ولی من این کار را نکردم لابد محمد (متهم ردیف دوم) این کار را کرده است!

آیا قبول می‌کنید که به هر حال شما پودر‌های نسکافه را به دست مرحوم داده‌اید؟ بله! من به دست او دادم و او هم خورد!

آن پودر‌ها را چگونه تهیه کردید؟ تعدادی قرص ... را پودر کردم و درون پاکت نسکافه ریختم سپس دستمالی را روی پاکت نسکافه گذاشتم و آن را با اتو، طوری چسباندم که هیچ کس متوجه نمی‌شد که در آن بازشده است! بعد هم علامتی روی آن زدم که اشتباه نشود!

شما طرف قرارداد مرحوم برای خرید تراکتور بودید. پس باید دلار‌ها هم متعلق به شما باشد؟ درست است؟ بله! من طرف قرارداد بودم و به آقای ... گفتم که همه پول‌ها را تبدیل به دلار کند!

در ادامه جلسه دادگاه، «محمد-ب» (متهم ردیف دوم) نیز اتهامات معاونت در قتل، آدم ربایی و سرقت را رد کرد و تنها اتهام دفن غیرمجاز جسد مقتول را پذیرفت. در همین حال وکلای مدافع نیز در دفاع از وی اظهار کردند: «محمد-ب» هیچ نقشی در وقوع قتل نداشته است. ساک پول‌ها را هم خود مرحوم در صندوق عقب خودرو گذاشته که «محمد-ب» آن‌ها را به خانم «راضیه-غ» تحویل داده است.

سابقه خبر

مهرماه سال۴۰۲ زنی با مراجعه به پلیس آگاهی خراسان رضوی مدعی شد شوهرش برای خرید تراکتور به مشهد آمده و دیگر بازنگشته است. این زن جوان که خود نیز عضو شرکت تعاونی کشاورزان اندیمشک (خوزستان) بود، به قراری برای تنظیم قرارداد خرید تراکتور با زنی در مشهد اشاره کرد و گفت:قرار بود ۱۲۰ دستگاه تراکتور مدل فرگوسن را به مبلغ ۴۵ میلیارد تومان برای کشاورزان اندیمشک خریداری کنیم؛ ولی به طور ناگهانی خط تماس شوهرم خاموش شد و دیگر هیچ اطلاعی از او ندارم.

طولی نکشید که با دستور قاضی دکتر صفری (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) گروه زبده‌ای از کارآگاهان به سرپرستی سرهنگ ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمدآگاهی) وارد عمل شدند و در مدت کوتاهی به سرنخ‌هایی از جنایت رسیدند.

آنان در چند عملیات جداگانه، دو متهم اصلی و افراد مرتبط با این پرونده جنایی را دستگیر کردند که در نهایت زن۳۸ ساله‌ای به نام «راضیه» به قتل مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی اندیمشک اعتراف کرد. از سوی دیگر بررسی‌های سروان آرمین منفرد (افسرپرونده) نشان داد که راننده یک دستگاه سمند نیز در این ماجرا نقش دارد و به دفن جسد در باغ خواهرش کمک کرده است.

با کشف جسد و افشای زوایای پنهان این ماجرا، همسر مقتول به قاضی صفری گفت:من به وضعیت انعقاد قرارداد با خانم «راضیه» بسیار مشکوک بودم و به خاطر حساسیت‌های زنانه‌ای که داشتم، حرکات و رفتار او را رصد می‌کردم. هرچه به شوهرم گوشزد کردم که مراقب باشد ولی آن قدر حرف‌های احساسی آن خانم در شوهرم تاثیر گذاشته بود که هیچ توجهی به تذکرات من نداشت تا این که به پیشنهاد آن زن به مشهد آمد و این حادثه تلخ رخ داد.

پس از آن که متهمان این پرونده در آخرین جلسه دادگاه، به دفاع از خود پرداختند، قضات باتجربه شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی به شور نشستند و به زودی رای دادگاه درباره این پرونده جنایی صادر خواهد شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->