راکستار سیستم حمل سلاح GTA 6 را با الهام از یک بازی دیگرش متحول می‌کند وزیر ارتباطات: استفاده ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن یعنی باید در سیاست فیلترینگ بازنگری کنیم واتس‌اپ دسترسی چت‌بات‌های عمومی به پلتفرمش را ممنوع می‌کند رونمایی از نسل سوم ربات‌های هوشمند پست | جهشی در هوشمندسازی زیرساخت‌های لجستیکی ایران تأثیر منفی چت‌بات‌ها و ابزارهای هوش مصنوعی بر بازدیدهای ویکی‌پدیا کشف شگفت‌انگیز آب سنگین در نزدیکی یک ستاره جوان موشک تاماهاک چیست؟ + تاریخچه، انواع و ویژگی‌های موشک کروز Tomahawk پروژه ملی استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین برق آغاز شد اپل بند جدید Dual Knit را برای راحتی بیشتر کاربران ویژن پرو رونمایی کرد سامسونگ از بزرگ‌ترین نمایشگر LCD آمریکا رونمایی کرد درس‌هایی از جیتکس ۲۰۲۵ درباره امنیت و حاکمیت هوش مصنوعی اسفنج ژلاتینی، نوآوری محققان ایرانی در درمان‌های دندان‌پزشکی جزئیات بارش شهابی جبّاری در شامگاه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ شهرداران شهرهای زیارتی کشور «سند راهبردی یکپارچه» امضا می‌کنند اضافه‌شدن دایرکت و چت گروهی به ChatGPT گوشی رباتیک آنر: موبایلی متفاوت که مشابهش را جایی نمی‌بینید + فیلم ایلان ماسک از ماهواره‌های اینترنتی جدید «استارلینک V۳» رونمایی کرد اپل برای سیزدهمین سال پیاپی در صدر ارزشمندترین برند‌های جهان ایستاد! لنوو کامپیوتر دسکتاپ گیمینگ «Blade ۷۰۰۰ P» را معرفی کرد + مشخصات و قیمت GTA ۶ و تحولات بزرگ راک‌استار؛ از تاریخ انتشار تا فناوری‌های تازه در وایس سیتی آیپد پرو M5 معرفی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد

  • کد خبر: ۳۴۶۸۹۱
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵
رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، از مذاکرات برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی ایرانی به کشور‌های همسایه خبر داد و گفت این محصولات می‌توانند به‌صورت وایت‌لیبل در بازار‌های منطقه ارائه شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد محسن صدر درباره صادرات پیام‌رسان‌های بومی ایرانی گفت: «در کل وزارتخانه جلسات منظمی برگزار می‌شود که بخشی از آنها مربوط به حوزه زیرساخت است. در این جلسات مسائل مختلف از جمله ترافیک پیام‌رسان‌ها، تعداد کاربران و روند فعالیت آنها بررسی و تحلیل می‌شود.»

او افزود: «ما قصد داریم پیام‌رسان‌های داخلی را به بستری مناسب برای ارائه خدمات دولتی به مردم تبدیل کنیم. این خدمات صرفاً از طریق پیام‌رسان‌های داخلی ارائه می‌شوند و هیچ خدمات دولتی از طریق پلتفرم‌های خارجی ارائه نخواهد شد.»

صدر درباره حمایت‌های وزارت ارتباطات نیز گفت: «علاوه بر پشتیبانی‌های زیرساختی، در زمینه اتصال پیام‌رسان‌ها به دستگاه‌های دولتی نیز موفقیت‌های خوبی داشته‌ایم. مردم اکنون می‌توانند از طریق پیام‌رسان‌های داخلی به خدمات مختلف دولتی دسترسی پیدا کنند و پیام‌های مربوط به خدماتی مانند پست و کد رهگیری را دریافت کنند.»

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران درباره صادرات پیام‌رسان‌ها، توضیح داد: «در سفر اخیرم به عربستان پیشنهاد دادم که پیام‌رسان‌های بومی ما می‌توانند خدمات خود را به‌صورت وایت‌لیبل به دیگر کشور‌ها ارائه دهند و خوشبختانه استقبال خوبی از این پیشنهاد شده است. مذاکرات در این زمینه ادامه دارد و انتظار داریم بتوانیم این محصولات ملی را به بازار‌های منطقه نیز معرفی کنیم.»

او همچنین به پروژه قاصدک اشاره کرد و گفت: «پروژه قاصدک را آغاز کرده‌ایم که اتصال بین پیام‌رسان‌ها را برقرار می‌کند. شرکت قاصدک با سهامداری خود پیام‌رسان‌ها، پیام‌های دستگاه‌های دولتی را به همه پیام‌رسان‌ها ارسال می‌کند تا کاربران در هر پیام‌رسانی که هستند پیام‌های خدماتی را دریافت کنند.»

صدر درباره پلتفرم جامع نقشه نیز توضیح داد: «پیشنهاد ما ایجاد یک پلتفرم واحد نقشه است که با اتصال چندین دستگاه، امکان بارگذاری نقشه‌ها با رعایت استاندارد‌های مشخص فراهم شود. این پلتفرم می‌تواند خدمت‌رسانی را تسهیل کند و موجب بهبود عملکرد دستگاه‌ها شود.»

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->