هوش مصنوعی چطور باعث مارپیچ توهم می‌شود؟ ایرپادهای اپل به قابلیت ترجمه زنده مجهز می‌شوند علت اختلال در اینترنت برخی کاربران چیست؟ یوبیسافت اقتباسی سینمایی از بازی «فارکرای» را برای شبکه FX تولید می‌کند شناسایی سوژه‌ها در دوربین جدید شیائومی با هوش مصنوعی انجام می‌شود هوش مصنوعی گراک ایلان ماسک رایگان شد برنامه اسکنر مایکروسافت (Microsoft Lens) با کوپایلوت ادغام می‌شود انتشار نسخه جدید GPT-۵؛ جهشی در هوش مصنوعی با تمرکز بر دقت، استدلال و کاربرد‌های روزمره آیا سونی سرمایه‌گذاری صرف روی پلی‌استیشن و بخش‌های سخت‌افزاری را کنار می‌گذارد؟ خرید آیفون قسطی در مشهد از دیجی پویا + مزایا و مراحل آن هزینه‌ای فراتر از پول شبکه مسی مخابرات تا ۵ سال آینده به صورت کامل با فیبر نوری جایگزین می‌شود اپل اینتلیجنس به مدل GPT-5 مجهز می‌شود بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است
سرخط خبرها

۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند

  • کد خبر: ۳۴۶۹۱۸
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۳
۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند
معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: «گزارش‌های ارائه‌شده از سوی افتا حاکی از این است که ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی نیازمند ارتقا امنیت شبکه هستند.»

به گزارش شهرآرانیوز؛ با هدف تقویت همکاری‌های علمی و فناورانه، نشست مشترکی میان این معاونت و وزارت ارتباطات برگزار شد. در این برنامه «حسین افشین»، معاون علمی رییس‌جمهور و «ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات حضور داشتند. محور اصلی این جلسه ترسیم نقشه‌راه مشخص برای همکاری‌های آتی در حوزه‌های کلیدی ازجمله هوش مصنوعی، کوانتوم و امنیت سایبری بود.

در این نشست، افشین با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه امنیت شبکه و ارتباطات گفت: «توقع این است که معاونت علمی با همکاری وزارت ارتباطات در قالب یک برنامه منسجم، این موضوع را سامان‌دهی کند.»

معاون علمی رییس‌جمهور بر اهمیت همکاری‌های مشترک با وزارت ارتباطات در حوزه‌های کلیدی از جمله «افتا» (امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات)، «هوش مصنوعی» و «کوانتوم» تاکید کرد.

او همچنین از تایید ۹ هسته پژوهشی توسط معاونت علمی خبر داد که به‌زودی ابلاغ و از طریق فراخوان به اطلاع عموم رسانده خواهد شد تا افراد حمایت شوند.

افشین با اشاره به فعالیت‌های مشترک در زمینه حسگر‌ها و رایانش کوانتومی با دستگاه‌های مختلف، افزود: «برخی دستگاه‌ها نیز در زمینه ارتباطات کوانتومی خواهان همکاری هستند، اما ما معتقدیم هسته اصلی باید وزارت ارتباطات باشد و سایر دستگاه‌ها در قالب تفاهم‌نامه‌ها همکاری مشترک داشته باشند.»

معاون علمی رییس‌جمهور از ارائه برنامه ملی کوانتوم توسط معاونت علمی خبر داد و گفت: «پس از دریافت نظرات دستگاه‌های مختلف طی یک هفته، نهایی و توسط رییس‌جمهور ابلاغ خواهد شد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->