ایران و مجارستان توافق همکاری‌های آموزشی امضا کردند قیمت‌گذاری گندم باز هم به تاخیر افتاد! نرخ بیکاری آمریکا به بالاترین سطح در ۴ سال اخیر رسید تجمع خانواده‌های اسیران صهیونیست در نیویورک شاه اردن: جنگ غزه یکی از تاریک‌ترین وقایع در تاریخ سازمان ملل است گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند ماکرون: آماده مواجهه با تحریم‌های احتمالی از سوی اسرائیل هستیم وزرای خارجه ایران و قطر در نیویورک دیدار کردند (یکم مهر ۱۴۰۴) روایت تازه وال‌استریت‌ژورنال درباره نتایج مذاکرات عراقچی با اروپایی‌ها ادعای آمریکا: یک تهدید قریب‌الوقوع را در مجمع عمومی سازمان ملل خنثی کردیم دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه اسپانیا (یکم مهر ۱۴۰۴) رهبر انقلاب: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌روزه دشمن را ناامید کرد | بنا نداریم از سلاح هسته‌ای استفاده کنیم اما غنی‌سازی را داریم + فیلم جزئیاتی از مذاکرات ایران و تروئیکای اروپا در نیویورک (یکم مهر ۱۴۰۴) گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد درگیری حامیان فلسطین در ایتالیا با پلیس توقف پله‌برقی سازمان ملل هنگام تردد ترامپ + فیلم دعوت عربستان از همه کشورها برای شناسایی کشور فلسطین ایلام، امشب شاهد صدای انفجار کنترل شده است (یکم مهر ۱۴۰۴) ترامپ در سازمان ملل: به ۷ جنگ پایان دادم | حتی کشورهای عضو ناتو نیز خرید نفت از روسیه را متوقف نکرده‌اند + فیلم نبیه بری: ماموریت ارتش دفاع از لبنان و مردم آن است مفتی اعظم عربستان درگذشت (یکم مهر ۱۴۰۴) در روز نخست نشست مجمع عمومی سازمان ملل چه گذشت؟ + فیلم (یکم مهر ۱۴۰۴) جزئیات دیدارهای رئیس‌جمهوری در نیویورک اعلام شد نماینده مجلس: وزارت ارتباطات مشکلات آنتن‌دهی تلفن همراه را رفع کند آیت‌الله علم‌الهدی: دانش‌آموزان کلید رشد و تحول جامعه هستند | دنیای کفر و استکبار از دین‌داری ما می‌ترسد + فیلم اطلاعیه سپاه امام‌رضا(ع) درباره احتمال شنیده‌شدن صدا‌های ناهنجار طی شب‌های آینده در مشهد انتصاب معاون وزیر دفاع | مظفری‌نیا معاون آموزشی وداجا
سرخط خبرها

اوکراینی‌ها علیه زلنسکی به خیابان‌ها آمدند

  • کد خبر: ۳۴۷۰۰۹
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
اوکراینی‌ها علیه زلنسکی به خیابان‌ها آمدند
در اولین تجمع بزرگ ضد دولت اوکراین از زمان آغاز جنگ با روسیه، هزاران اوکراینی روز سه‌شنبه در پایتخت و دیگر شهر‌ها علیه لایحه جنجالی مبارزه با فساد تظاهرات کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معترضان اوکراینی در این تظاهرات از رئیس‌جمهور ولودیمیر زلنسکی خواستند که این لایحه جنجالی را وتو کند.

پارلمان اوکراین قانونی را تصویب کرد که نظارت بر دو نهاد کلیدی مبارزه با فساد را تشدید می‌کند؛ مصوبه‌ای که منتقدان می‌گویند می‌تواند استقلال آنها را به میزان قابل توجهی تضعیف کند و به حلقه نزدیک به زلنسکی، قدرت بیشتری در تحقیقات بدهد.

فساد ریشه‌دار در اوکراین یکی از موضوعات جنجالی در این کشور طی دهه‌های متمادی بوده است. به دنبال آغاز جنگ این کشور با روسیه، هم مسائل مرتبط با فساد ادامه داشته و حتی وزیر دفاع پیشین اوکراین هم متهم به سودجویی شده است.

اوکراین از ابتدای جنگ با روسیه، میلیارد‌ها دلار کمک نظامی و مالی توسط آمریکا و غربی‌ها دریافت کرده است.

طبق گزارش‌ها، تصویب قانون جدید در اوکراین «خشم عمومی را برانگیخته است و برخی می‌گویند که به نظر می‌رسد (این قانون) ضربه اخلاقی بزرگتری نسبت به حملات پهپادی و موشکی روسیه باشد.»

تغییرات ناشی از این قانون، به دادستان کل اختیارات جدیدی درباره تحقیقات و پرونده‌های رسیدگی شده توسط «دفتر ملی مبارزه با فساد اوکراین» و «دفتر دادستانی ویژه مبارزه با فساد» می‌دهد.

این دو دفتر در بیانیه مشترک اعلام کردند: «اگر این لایحه به قانون تبدیل شود، رئیس دفتر دادستانی ویژه مبارزه با فساد به یک شخصیت اسمی تبدیل می‌شود، در حالی که دفتر ملی مبارزه با فساد اوکراین استقلال خود را از دست می‌دهد و به زیرمجموعه‌ای از دفتر دادستان کل تبدیل می‌شود.»

برخی اعضای دفتر ملی مبارزه با فساد اوکراین می‌گویند که دلیل واقعی این کار، جلوگیری از یک پرونده فساد علیه تیمور میندیچ متحد مالی کلیدی زلنسکی، بوده است. پسرعموی او لئونید میندیچ، به جرم سرقت بودجه‌های دولتی بازداشت شد.

زمان‌بندی تصویب این قانون همچنین به دلیل رسوایی‌های گذشته، تعجب‌برانگیز بوده است.

در سال ۲۰۲۰، ویدئویی از دنیس یرماک برادر رئیس دفتر رئیس‌جمهور اوکراین در حال دریافت رشوه برای مشاغل دولتی منتشر شد. دفتر ملی مبارزه با فساد اوکراین تحقیقاتی را آغاز کرد، اما این پرونده بی‌سروصدا در سال ۲۰۲۱ بسته شد.

منتقدان می‌گویند این قانون نشان می‌دهد که محافظت از حلقه نزدیکان زلنسکی اکنون بیش از اصلاحات ضد فساد یا حمایت غرب اهمیت دارد.

طبق گزارش وب‌سایت پارلمان اوکراین، رئیس‌جمهور این کشور لایحه مصوب پارلمان را امضا و به قانون تبدیل کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->