عراقچی در گفت‌وگوی تلفن با امیرخان متقی: ایران آماده کمک برای کاهش تنش‌ و تسهیل گفت‌و‌گو‌ میان افغانستان و پاکستان است واکنش وزیر راه به کلید خوردن استیضاحش تحلیل نشنال اینترست درباره احتمال بازگشت آمریکا به بگرام | واکنش احتمالی ایران، چین و روسیه چه خواهد بود؟ سخنگوی دولت: مبلغ کارت رفاهی از ۳۰۰ به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیکی شوراها قالیباف: نهاد دولت و مردم نیازمند مشارکت بهتر و گسترده تری هستند حماس بر پایبندی به توافق آتش‌بس تاکید کرد صدور گواهینامه‌های جدید با اطلاعات دوزبانه برای تسهیل رانندگی در خارج از کشور دریادار ایرانی: نیازمند توسعه دریایی در ابعاد گوناگون هستیم بقایی در دانشگاه تهران عنوان کرد: قطعنامه «۲۲۳۱» پایان یافت سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: غیرقابل‌اعتمادبودن آمریکا در مذاکرات محرز است خضریان: بیش از ۴۰ درصد سبد هزینه خانواده‌ها مربوط به مسکن است حمله هوایی پاکستان به شرق افغانستان در آستانه سفر هیئت‌ها به دوحه | ۱۷ تن جان باختند و ۱۴ نفر زخمی شدند رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: درباره اسنپ بک زمان بررسی برجام در مجلس بحث شد | با برجام در موشکی قدرت یافتیم بیانیه وزارت خارجه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت + متن کامل توضیحات ویتکاف درباره حمله اسرائیل به غزه: احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر، به ما خیانت شد رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح: به اقدامات دشمن توجه شود عراقچی در نامه‌ای به گوترش: قطعنامه ۲۲۳۱ به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است سفر هیئت پارلمانی ایران به ژنو برای شرکت در اجلاس IPU یورش اشغالگران اسرائیلی به مناطق مختلف کرانه باختری ایران اتهامات بی‌اساس مدیرکل سازمان امنیت انگلیس را رد کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد از حاکمیت لبنان حمایت کرد عراقچی: ادامه همکاری با آژانس در چارچوب توافق جامع پادمان و قانون مجلس است دستگاه قضایی بنگلادش خواستار اعدام نخست وزیر مخلوع شد جمعیت اعتلا: شرم‌الشیخ تحقیر ملت‌های منطقه با نام صلح بود برجام فردا (شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد دبه جدید اسرائیل برای کارشکنی در توافق غزه
سرخط خبرها

ترامپ تلاش برای نابودی شرکت‌های ایلان ماسک را انکار کرد

  • کد خبر: ۳۴۷۳۰۱
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
ترامپ تلاش برای نابودی شرکت‌های ایلان ماسک را انکار کرد
دونالد ترامپ، این ادعا را که به دنبال نابودی شرکت‌های «ایلان ماسک»، متحد سابقش، به دلیل انتقام اختلافشان بر سر قانون مالیاتی امضا شده توسط رئیس جمهور آمریکا است، رد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، پنجشنبه، اعلام کرد که همه می‌گویند که من با قطع کردن بخشی از یارانه‌های کلانی که «ایلان ماسک»، مدیرعامل «تسلا» از دولت آمریکا دریافت می‌کند، شرکت‌هایش را نابود خواهم کرد، اما اینطور نیست. من می‌خواهم «ماسک» و همه کسب‌وکار‌های کشورمان رونق بگیرند.

ترامپ اظهار کرد: هرچه آنها بهتر عمل کنند، آمریکا، بهتر عمل خواهد کرد و این برای همه ما خوب است.

سهام شرکت «تسلا»، پس از آنکه این شرکت از کاهش چشمگیر درآمدش، خبر داد و «ماسک» نسبت به دوران سختی که برای تولیدکننده خودرو‌های برقی خود در پیش است هشدار داد، پنجشنبه در بازار نیویورک، با ۸.۲ درصد کاهش بسته شد. ارزش سهام این خودروساز، از ابتدای سال میلادی جاری تا پایان روز پنجشنبه، بیش از ۲۴ درصد کاهش یافته است.

«ماسک» روز پنجشنبه، در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» گفت: یارانه‌هایی که او درباره آنها صحبت می‌کند، اصلا وجود ندارند.

این اظهارات، پس از اختلافی که باعث شد «ماسک»، حملات شدیدی به ترامپ انجام دهد و از ایجاد یک حزب سیاسی جدید خبر دهد، جدیدترین پیچش در روابط پرآشوب بین دو نفر از قدرتمندترین چهره‌های جهان است. رئیس جمهور آمریکا در پاسخ، تهدید کرد که قرارداد‌ها و یارانه‌های دولتی «ماسک» را لغو خواهد کرد.

ترامپ و «ماسک»، متعاقبا برای جبران اقدام کردند، اما شرکت‌های «ماسک» ضربه خوردند. «تسلا» در بیانیه درآمد سه ماهه، از دست دادن یارانه‌های خودرو‌های برقی و افزایش تعرفه‌ها که هر دو از سیاست‌های ترامپ هستند را به عنوان دو مانع برای کسب و کار‌های خودروسازی و انرژی ذکر کرد.

«ماسک»، چهارشنبه، هشدار داد که این تولیدکننده خودرو‌های برقی پس از از دست دادن مشوق‌های مالیاتی در آمریکا و نیاز به زمان برای عرضه خودرو‌های خودران، در سال میلادی آینده تغییر می‌کند. او گفت: احتمالا چند فصل سخت خواهیم داشت.

طبق گزارش بلومبرگ، «وایبهاو تانجا»، مدیر مالی «تسلا»، اظهار کرد: تعرفه‌ها در سه ماهه دوم سال میلادی جاری، حدود ۳۰۰ میلیون دلار هزینه را برای کسب و کار‌های خودروسازی و انرژی «تسلا» افزایش داد و انتظار می‌رود هزینه‌ها در سه ماهه‌های آینده نیز افزایش یابد.

پیش از این، «ماسک» متعهد شد که پس از خروج از واشنگتن، مشاور ترامپ باقی بماند. «ماسک» در ماه مه، سمت دولتی خود در دولت ترامپ را ترک کرد تا به شرکت‌هایش بازگردد.

در جریان اختلاف آنها، «ماسک» تهدید کرد که کپسول «دراگون» اسپیس ایکس را از رده خارج خواهد کرد. «ماسک» بعدا از این تهدید، عقب‌نشینی کرد. اختلاف ترامپ و «ماسک» در اوج خود به شدت شخصی شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->