بزرگداشت ۵۱ شهید اقتدار نیروی زمینی سپاه پاسداران با حضور فرمانده کل سپاه آتش به دروازه‌های چهارمین شهر بزرگ ترکیه رسید + فیلم پهنه صنعتی_معدنی سنگان خواف خراسان رضوی فاقد برنامه جامع برای آب پایدار است استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم برگزاری تورهای صنعتی در استان برای پیوند نسل جوان با کارآفرینی معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش: مقاومت و پایمردی رمز موفقیت ایران در جنگ ۱۲ روزه بود بیانیه تقدیر نمایندگان درخصوص پیشرفت‌های راهبردی فضایی و ارسال ماهواره مخابراتی ناهید ۲ قالیباف: تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی باید طبق قانون انجام شود اسنپ بک را گران به ما نفروشند! تظاهرات گسترده ضد ترامپ در اسکاتلند تشکیل‌نشدن «سازمان بهینه‌سازی انرژی»، خلاف قانون است دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون ممنوع شد مصوبه ویژه مجلس برای مهاجرت معکوس نخبگان ایرانی معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی: مرز باید بستر گفت‌و‌گو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد رهبر کره شمالی وعده پیروزی در نبرد ضد آمریکایی داد اختلاف‌نظر در بهارستان درباره همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشاور مقام معظم رهبری: طرح «دالان زنگزور»، تهدیدی برای وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران است موافقت مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی ویتکاف: می‌خواهم در دوره ترامپ به صلحی پایدار در خاورمیانه برسم وزیر امور خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران به مسیر خود باز خواهد گشت تأکید قالیباف بر استمرار اعطای بموقع کالابرگ | رفع بهنگام ناترازی انرژی می‌تواند محرک قدرتمند اقتصاد کشور باشد حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» + فیلم هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد
سرخط خبرها

قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند

  • کد خبر: ۳۴۷۵۶۲
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۰
قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند
با وجود اخبار منتشر شده درباره آتش‌بس در استان سویدا، دیده بان حقوق بشر می‌گوید شماری از گروه‌های مسلح وابسته به عشایر متحد ابومحمد جولانی رئیس جمهور موقت سوریه به مناطقی از استان حمله کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، دیده بان حقوق بشر سوریه» در این باره اعلام کرد گروه‌های مذکور با نقض آتش‌بس، منطقه «تل الحدید» در جنوب غرب سویدا را مورد حملات راکتی قرار دادند.

این نهاد حقوق بشری که در طول بیش از یک دهه گذشته در حمایت از مخالفان بشار اسد رئیس جمهور سابق سوریه فعالیت کرده است همچنین گزارش داد که ویدئویی از اقدام یک نیروی امنیتی وابسته به حکومت جولانی را به دست آورده است که در آن اقدام به آتش زدن پیکر‌های چند دروزی کشته شده در استان سویدا می‌کنند.

این عنصر امنیتی حکومت جولانی با افتخار به این اقدام شنیع خود، به صورت علنی، زنان و کودکانی را که در سویدا کشته شده‌اند به انتقام تهدید می‌کند.

اگرچه زمان دقیق تصویربرداری این ویدئو مشخص نیست، اما دیده‌بان حقوق بشر سوریه، صحت آن را تأیید کرده است و سندی از سلسله موارد نقض حقوقی و فرقه‌ای فزاینده رخ داده طی روز‌های گذشته در این استان است.

شواهد و اطلاعات متعددی در پی درگیری‌های خونین اخیر در شهر سویدا و مناطق اطراف آن در حال نمایان شدن است؛ درگیری‌هایی با حملات گسترده که توسط افراد مسلح منتسب به «عشایر عرب» متحد جولانی صورت گرفت.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه تأیید کرده است که شماری از اعضای دستگاه «امنیت عمومی» این کشور به‌طور مستقیم در این حملات دخیل بوده‌اند.

این نهاد حقوق بشری می‌گوید اطلاعات موثقی به‌دست آورده است که ویدئو‌های منتشره، صحت آنها و دخالت سه نفر از مأموران امنیتی در این اقدامات را تأیید می‌کند که هر سه نفر از اهالی شهر «تلکلخ» در حومه غربی «حمص» هستند.

دیده‌بان حقوق بشر نسبت به ادامه تلاش‌ها برای برهم زدن ثبات در سوریه از طریق دامن‌زدن به فتنه میان اقشار مختلف جامعه این کشور و استفاده از روش‌های پوششی و ساخت سناریو‌های جعلی برای توجیه دخالت‌های امنیتی و نظامی در مناطقی خارج از کنترل دولت، هشدار داده است.

ساعاتی پیش نیز دیده بان حقوق بشر سوریه در گزارشی اعلام کرد که در درگیری‌های استان سویدا تاکنون یک هزار و ۳۸۶ نفر از همه طرف‌ها کشته شدند که ۳۸۶ نفر از آنها غیرنظامی بودند.

براساس این گزارش، همچنین ۲۳۸ نفر توسط نیرو‌های دو وزارتخانه دفاع و کشور به صورت میدانی اعدام شده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->