درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴) افزایش ۱۹ درصدی مصدومین ناشی از سگ گزیدگی در مازندران کشف گسترده گونه‌های جانوری قاچاق در عملیات اخیر یگان محیط زیست تهران (۶ مرداد ۱۴۰۴) کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در نیکشهر تورهای گردشگری صنعتی فریمان، گامی مهم در توسعه اقتصادی خراسان رضوی لزوم تغییر قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور و تأکید بر حفظ حقوق کارگران آیا سن بازنشستگی تأمین اجتماعی افزایش یافته است؟ مشهد در محاصره کانون‌های گرد و غبار ۶۵۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند وزیر آموزش و پرورش: باید از ظرفیت‌های مردمی برای محرومیت‌زدایی از آموزش استفاده شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) | دمای بالای ۴۰ درجه در نواحی گرم‌سیر صابون یا مایع دستشویی کدام بهتر است؟ مهار آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در درگهان قشم توصیه‌های بهداشتی برای مادران باردار و شیرده در اربعین پیش‌بینی بارش‌های مشهد و خراسان رضوی در پاییز ۱۴۰۴ | وضعیت ناامیدکننده آمار‌ها هشدار درباره مواد نگهدارنده پنهان در لوازم آرایشی میزان شیوع هپاتیت B در کشور به کمتر از یک درصد رسید
سرخط خبرها

هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف خودسرانه دارو برای مقابله با گرمازدگی

  • کد خبر: ۳۴۷۹۰۹
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۷
هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف خودسرانه دارو برای مقابله با گرمازدگی
کارشناس دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور با اشاره به شدت گرفتن موج گرما در کشور، نسبت به مصرف خودسرانه برخی دارو‌ها برای مقابله با گرمازدگی هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ندا کاظمی‌نیا با بیان اینکه مصرف محلول‌های خوراکی حاوی الکترولیت مانند ORS در شرایط گرمازدگی به‌ویژه برای کودکان و سالمندان و گروه‌های پرخطر از جمله افراد یا سابقه سنگ کلیه توصیه می‌شود، در خصوص افزیش بی رویه استفاده از دارو‌های مسکن در این خصوص افزود: برخی دارو‌های مسکن در کاهش دمای بدن ناشی از بیماری‌ها می‌توانند کمک‌کننده باشند، اما باید توجه داشت که این دارو‌ها درمان گرمازدگی نیستند و مصرف آنها باید صرفاً با تجویز پزشک انجام شود. لازم به ذکر است مصرف این دارو‌ها منجر به بروز عوارض گوارشی، کلیوی و ... می‌شود که به علت گرمازدگی بروز این عوارض بیشتر خواهد شد.

این متخصص داروسازی بالینی ادامه داد: برخی بیماران قلبی و فشارخونی که دارو‌های مدر مصرف می‌کنند، در معرض خطر بیشتری در روز‌های بسیار گرم قرار دارند. این افراد بایستی از مصرف خودسرانه دارو‌ها یا قطع مصرف دارو‌های مدر بدون نظر پزشک پرهیز کنند.

کاظمی‌نیا همچنین با تأکید بر ضرورت نگهداری صحیح دارو‌ها در دمای مناسب گفت: کیفیت دارو‌های یخچالی مانند انسولین یا برخی آنتی‌بیوتیک‌ها در گرما ممکن است کاهش یابد. نگهداری این دارو‌ها در خودرو یا محیط‌های گرم، توصیه نمی‌شود. 

وی در پایان از مردم خواست از مصرف خودسرانه مکمل‌های حاوی پتاسیم، سدیم یا منیزیم با دوز‌های غیرمعمولی و بالاتر از نیاز روزانه برای پیشگیری از گرمازدگی خودداری کنند و تأکید کرد: هرگونه استفاده از این مکمل‌ها باید طبق دستور پزشک یا داروساز باشد، چرا که مصرف بی‌رویه آنها می‌تواند موجب برهم خوردن تعادل الکترولیتی بدن و بروز عوارض جدی شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->