مشهد میزبان بزرگ‌ترین اجتماع مذهبی ایرانیان در دهه پایانی ماه صفر | تشرف بیش از ۷ میلیون زائر به حرم مطهر امام رضا(ع) هزار کاروان پیاده در مسیر مشهدالرضا (ع) برنامه‌ریزی برای خدمات‌رسانی به زائران دهه آخر ماه صفر در خراسان رضوی استقرار ۱۵۰ موکب مردمی در ۵ محور اصلی اطراف حرم امام‌رضا(ع) طی دهه آخر صفر ۱۴۰۴ راز ماندگاری حال خوش عبادت راهکارهای عملی افزایش حضور قلب در نماز | چگونه در نماز حضور قلب داشته باشیم؟ از فلکه آب تا «الرمادیه ۲» | ناگفته‌های مترجم مشهدی صلیب سرخ در اردوگاه اسرای ایرانی آغاز فعالیت حوزه علمیه خراسان رضوی در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ مشهد؛ میزبان همایش «هوش مصنوعی و اعتاب مقدسه» برپایی بزرگ‌ترین موکب آستان قدس رضوی برای خدمت به زائران امام رضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ اجرای برنامه فرهنگی در میدان شهدا و چهارراه دانش مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ تاریخ شهادت امام حسن مجتبی (ع) هفتم یا ۲۸ ماه صفر است؟ ناگفته‌هایی از تشکیل نخستین اردوگاه اسرای ایرانی مدیر عامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس: به حوزه آزادگان آنگونه که باید پرداخته نشده است آزادگان؛ درس‌رفتاری برای روز‌های سخت ایران زیارت مجازی ویژه شیعیان جهان در دهه پایانی ماه صفر مددجویان آسایشگاه شهید فیاض‌بخش مشهد میهمان آستان مقدس امام رضا(ع) شدند بازگشت ۸۰ درصدی زائران اربعین خراسان رضوی | ۲۸۳ هزار نفر در سماح ثبت‌نام کردند شمار آزادگان خراسان رضوی بیش از ۳ هزار نفر است | حضور یک بانو میان آزادگان
سرخط خبرها

هشدار ایمنی به کاروان‌های «مشایه»

  • کد خبر: ۳۴۷۹۸۳
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲
هشدار ایمنی به کاروان‌های «مشایه»
رئیس پلیس راه خوزستان از آغاز تردد زائران اربعین در خوزستان خبر داد و گفت: کاروان‌های مشایه که از اهواز به سمت چذابه حرکت می‌کنند باید نکاتی را رعایت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ سعید رحیمی اظهار کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده در پنج ورودی خوزستان، ایمن‌سازی شبکه راه‌های منتهی به دو مرز چذابه و شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی (ع) انجام شده است.

وی با اشاره به آمادگی همه دستگاه‌های خدمت رسان افزود: از ۴۸ ساعت گذشته سفر‌های زائران اربعین حسینی (ع) در محور‌های خوزستان آغاز شده است.

رئیس پلیس راه خوزستان گفت: در دو پایانه شلمچه و چذابه آمادگی برای پذیرش زائران وجود دارد، اما پیش‌بینی می‌شود موج سفر زائران از روز‌های پنجشنبه و جمعه این هفته (۹ و ۱۰ مرداد) آغاز شود و این روند افزایش داشته باشد.

وی ادامه داد: وضعیت پارکینگ‌ها در دو مرز چذابه و شلمچه خوب است و آمادگی و ظرفیت بالایی برای پذیرش خودرو‌های زائران وجود دارد.

رحیمی بیان کرد: بابت تردد پیاده‌روی «مشایه» که از اهواز به سمت چذابه حرکت می‌کنند، نگران هستیم؛ بیشتر تردد این گروه شب انجام می‌شود و از همه زائران می‌خواهیم در کاروان‌های با علائم ایمنی لازم حرکت کنند و به هشدار‌های لازم توجه کنند. پشت سر این افراد هم باید خودرو‌های امدادی حرکت کنند.

وی افزود: سال گذشته حوادث دردناکی در تصادفات مشایه حسینی داشتیم که باید این افراد همکاری کنند؛ اگر قرار است همه این افراد به صورت پراکنده ۱۲۰ کیلومتر راه را طی کنند، مدیریت حوادث رانندگی و ایمنی خود را به خطر می‌اندازند و کار پلیس و دستگاه‌های امدادی را سخت می‌کنند. این افراد برای مشخص بودن در جاده‌ها و جلوگیری از وقوع حوادث، باید از چراغ‌های سولار و بازتاب‌دهنده‌های نور، پشت کوله‌پشتی‌های خود استفاده کنند.

رئیس پلیس راه خوزستان گفت: این زائران معمولا لباس مشکی بر تن دارند و در مسیر دیده نمی‌شوند؛ از سوی دیگر جاده به پیچ‌های متمادی منتهی می‌شود و رانندگان سر پیچ دید کافی ندارند و ممکن است به صورت ناگهانی با این افراد مواجه شوند در نتیجه امکان وقوع حادثه برای این افراد زیاد است، بنابراین باید زائران همکاری کنند و همراه با کاروان‌ها تردد و ملزومات ایمنی را رعایت کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->