به گزارش شهرآرانیوز، اگر به دنبال یک میان وعده سالم، ساده و خوش مزه هستید که بتوان آن را همراه با چای یا هر نوشیدنی دیگری در میهمانیهای عصرانه سرو کرد، پیشنهاد میکنیم دستورپخت این بیسکویت دورنگ را امتحان کنید. این شیرینی خوش مزه را میتوان افزون بر فر که شیوه پخت آن را آموزش میدهیم، در طبقه میانی توستر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد و روی گاز نیز پخت.
مناسب برای: ۲۵ نفر
زمان برای پخت: ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه بیسکویت دورنگ:
پودر قند: ۱۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: نصف قاشق چای خوری
کاکائو: ۲۰ گرم
آرد شیرینی پزی: ۲۵۰ گرم
طرز تهیه بیسکویت دورنگ:
پودر قند را الک کنید و با وانیل و کرهای که هم دمای محیط شده است خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید.
آرد را الک و کم کم به مخلوط اضافه کنید. خمیر حاصل باید نرم و لطیف باشد. از این رو، نیازی نیست حتما همه آرد را استفاده کنید.
خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید و به بخشی از آن کاکائو اضافه کنید. حالا خمیر را ۱۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
خمیرها را به قطر چند میلی متر روی نایلونی باز کنید. ۲ خمیر را روی هم بگذارید و قالب بزنید.
کف سینی فر را کاغذ پهن کنید و خمیرهای قالب خورده را روی آن بچینید. حالا بیسکویتها را در فری که ازقبل گرم شده است، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید. زمانی که زیربیسکویتها طلایی رنگ شد آماده است.
نکته: برای تزیین روی بیسکویتها به سلیقه خودتان میتوانید از شکلات آب شده یا اسمارتیز یا هرچیز دیگری استفاده کنید.