جزئیات اجرای طرح حذف چهار صفر از پول ملی + فیلم (۱۳ مهر ۱۴۰۴) آسمان کشور پویاتر شد | سرمایه‌گذاری ۱۲.۴ همتی در صنعت هوایی در دولت چهاردهم قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | افت شدید قیمت‌ها بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | عبور پراید از ۵۰۰ میلیون هشدار اتحادیه طلا و جواهر مشهد درباره خریدوفروش طلای آب‌شده قاضی‌زاده هاشمی: وزارت جهاد کشاورزی قیمت مرغ را به‌درستی مدیریت نمی‌کند + فیلم سهولت در ضدعفونی و تهویه؛ چرا آب ژاول و ساید چنل استریم بهترین انتخاب هستند؟ شوک جدید به بازار | افزایش ۳۰ درصدی قیمت لپ‌تاپ قیمت سکه‌های پارسیان چقدر شد؟ (۱۳ مهر ۱۴۰۴) + جدول فتح قله ۲.۸ میلیون واحدی در بورس | رشد بیش از ۲ درصدی شاخص کل (۱۳ مهر ۱۴۰۴) شانس برنده شدن در قرعه‌کشی ایران خودرو چقدر است؟ (۱۳ مهرماه ۱۴۰۴) عرضه تجاری آیفون ۱۷ با قیمت نجومی ۲۸۰ میلیون تومانی آغاز شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت و مرغ در مشهد اعلام شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) + جدول افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن | بیت‌کوین از ۱۲۵ هزار دلار عبور کرد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) مصرف ۴۰ درصد بنزین کشور در ۵ استان کشور | خراسان رضوی، دومین استان در مصرف بنزین کشور همایش بین‌المللی تجارت استان‌ها، در مشهد برگزار می‌شود | حمل‌ونقل، ظرفیت مهم خراسان رضوی در پیمان شانگهای کارگران شرکتی در انتظار تغییر وضعیت | چرا وعده‌های ساماندهی کارگران شرکتی عملی نمی‌شود؟ قیمت دلار در مشهد کاهش یافت (۱۳ مهر ۱۴۰۴) برنج با قیمت مصوب به دست مردم نمی‌رسد | چپاول مردم در غفلت ناظران بررسی قیمت امروز گل تازه و نگین زعفران (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | هر کیلو گل زعفران چند؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | افزایش قیمت کیوی، لیموشیرین، هلو و سیب زمان قرعه‌کشی ایران خودرو برای اولویت بندی دور هشتم (مهرماه ۱۴۰۴)  مشخص شد + جزئیات قیمت امروز دینار عراق، دینار کویت، لیر ترکیه و روپیه پاکستان در مشهد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) معیار دهک‌بندی خانوار‌ها و دریافت یارانه چیست؟ کاهش چشمگیر بیماری‌های دامی و رشد تولید گوشت در خراسان رضوی نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | اقدام بانک‌مرکزی برای جلوگیری از کلاهبرداری با چک تصمیم جدید درباره تغییر دستمزد کارگران | افزایش دستمزد بالاتر از نرخ تورم در دستور کار قرار گرفت؟
سرخط خبرها

تکرار واریزنشدن یارانه نان به حساب نانوایان مشهدی | مشکلات نانوایان با افزایش قیمت نان هم حل نشد

  • کد خبر: ۳۴۸۵۳۴
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶
  • ۱
تکرار واریزنشدن یارانه نان به حساب نانوایان مشهدی | مشکلات نانوایان با افزایش قیمت نان هم حل نشد
رئیس اتحادیه نانوایان مشهد با اشاره به واریزنشدن بیش از یک ماه یارانه نان به حساب نانوایان مشهد، گفت: بانک سپه متولی دستگاه‌های نانینو است و مشکلات زیرساختی این بانک، حساب‌وکتاب نانوایان را دچار مشکل کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش یکی از مخاطبان ما موضوعی را تحت این عنوان مطرح کرد که افزایش قیمت نان به‌نفع نانوایان نشده است و دولت همچون اردیبهشت‌ماه امسال یارانه آرد را به حساب نانوایی‌ها واریز نمی‌کند و این موضوع در کنار افزایش سه‌برابری بیمه کارگران و افزایش هزینه‌های تولید، مشکلاتی را برای صنف نانوایان به وجود آورده است.

موضوع را از علی‌اکبر کوه‌پیکر، رئیس اتحادیه نانوایان مشهد، جویا شدیم.

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به اینکه متولی بانک دستگاه‌های «نانینو» بانک سپه است، اظهار کرد: در جنگ دوازده‌روزه، مشکلاتی برای بانک سپه به وجود آمد که با گذشت بیش از ۴۰ روز از آن روز‌های مقاومت، همچنان مشکلات دستگاه‌ها و کارت‌های بانک سپه وجود دارد.

وی افزود: بانک سپه نیز در نامه‌ای اعلام کرده که بانک فقط یک حلقه رابط بین دولت و نانوایان است و اگر یارانه را دولت واریز کند، ما هم این مبلغ را به حساب نانوایان واریز می‌کنیم. این در حالی است که در دستگاه‌های نانینو هر شب میزان یارانه و فروش نان محاسبه می‌شود، اما هیچ مبلغی به حساب نانوایان واریز نمی‌شود.

کوه‌پیکر گفت: از ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ که نرخ جدید نان اعلام شد، به‌جز چند روز ابتدایی، تا به امروز که بیش از یک ماه گذشته است، یارانه نان به حساب نانوایان واریز نشده است.

وی بیان کرد: نانوایی‌ها درآمد زیادی ندارند و به نوعی درآمدشان روزانه به دست می‌آید. بخشی از هزینه‌های این صنف از جمله دستمزد کارگر و خرید آرد از طریق واریز یارانه نان پرداخت می‌شود که اکنون پرداخت‌نشدن این یارانه، مشکلات متعددی از جمله به‌تعطیلی‌کشیدن، کاهش تعداد کارگران، کاهش کیفیت نان و کاهش میزان خدمات‌دهی را برای این صنف به وجود آورده است.

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد خاطرنشان کرد: در کنار قطعی برق که امکان فروش نان به علت قطع دستگاه‌های نانینو را به وجود آورده، مشکلات زیرساختی بانک سپه نیز خدمات‌رسانی نانوایی‌ها را دچار اختلال کرده است.

وی با اشاره به فعالیت ۹۰ هزار نانوایی در کل کشور گفت: از طرف دیگر مغایرت واریزی نیز به مشکلات نانوایان افزوده که بین ۳۰ تا ۲۰۰ هزار تومان کمتر از حاصل فروش نان به حساب برخی از نانوایان واریز می‌شود. در مراجعه به بانک سپه، شماره تلفن همراهی داده شده و از ما خواسته شد که پرینت حساب را برای این شماره‌تلفن ارسال کنیم تا مغایرت به‌وجودآمده بررسی شود. این شماره‌تلفن برای تمام نانوایی‌های سراسر کشور است و بررسی مغایرت حساب ۹۰ هزار نانوایی از طریق یک شماره تماس واقعا امکان‌پذیر نیست.

کوه‌پیکر به اختلال بانک سپه در جنگ ۱۲ روزه و واریزی‌های دارندگان حساب این بانک به حساب سایر بانک‌ها نیز اشاره کرد و افزود: در مدت جنگ تحمیلی تمام نانوایان پای کار بودند، اما مشاهده شد که پول برخی از آن‌ها به حساب مسدود در بانکی دیگر واریز شده و امکان برداشت نداشته‌اند یا یکی از همکاران اعلام کرد که پولش به حساب مشترک با مادرش که سال‌ها پیش از دنیا رفته، واریز شده و اکنون برای برداشت پول از این حساب باید تمام مراحل انحصاروراثت و کار‌های اداری دیگری را انجام دهد تا بتواند پولش را برداشت کند. این قبیل مشکلات و راهی کردن نانوا به پروسه‌های اداری، عملا او را از کار اصلی وامی‌دارد و در نهایت کیفیت کارش کاهش پیدا می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
0
1
خیلی بیشرفن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->