واحد خاکدان، نقاش ایرانی درگذشت + بیوگرافی (یکم آبان ۱۴۰۴) آغاز بازبینی آثار سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی از سوم آبان حکایت مثال گویا و برتری رئال زاراگوزا آقای خبرنگار بیهقی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۲ آبان ۱۴۰۴) لبخند اسطوره | ماجرای تولد دوباره شخصیت های «شاهنامه» در مجموعه «شاخنامه» اعضای هیئت انتخاب آثار صحنه‌ای سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی معرفی شدند حمایت ۳۷ میلیون دلاری برای ساخت «مخمصه ۲» مایکل مان حمید صفت در سریال بامداد خمار + عکس درگذشت «قاسم مهرنیا»، شاعر و نقال آیین‌های دینی خراسان شمالی + پیام تسلیت وزیر فرهنگ اعضای شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب سال ۱۴۰۴ معرفی شدند ماجرای درگیری بادیگارد‌های «کیانو ریوز» هنرپیشه مشهور هالیوود با یک هوادار زن + عکس آغاز به‌کار کانون موسیقی نواحی ایران حضور فیلم «جی کلی» با بازی جورج کلونی در گلن گلوب رونمایی از آلبوم موسیقی «ناز نگه» زنده یاد همایون خرم «ایرانم» علیرضا قربانی در اهواز تمدید شد + جزئیات
سرخط خبرها

تأکید معاون رسانه‌ای وزیر فرهنگ بر انجام فعالیت‎‌های قرآنی

  • کد خبر: ۳۴۸۶۸۱
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۵
تأکید معاون رسانه‌ای وزیر فرهنگ بر انجام فعالیت‎‌های قرآنی
نخستین جلسه کمیسیون قرآن، عترت و فعالیت‌های رسانه‌ای، فضای مجازی و هوش مصنوعی در محل معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این کمیسیون در اجرای مصوبه شصت‌و‌هشتمین جلسه کمیسیون توسعه فعایت‌های تبلیغی ترویجی قرآنی کشور تشکیل شده و مسئولیت آن با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با محمدرضا نوروزپور، معاون رسانه‌ای وزیر است.

نوروزپور در این نشست با تاکید بر پرهیز از پراکنده کاری در حوزه فعالیت قرآنی در سپهر رسانه‌ای، بر تدوین دستورالعملی برای فعالیت کمیسیون تاکید کرد.

وی با اشاره به لزوم مخاطب‌شناسی در حوزه فعالیت قرآنی، انتخاب روش و رسانه مناسب و هدفمند را شرط اثرگذاری در این حوزه خواند.

معاون رسانه‌ای وزیر بر لزوم تعریف برنامه‌های کوتاه، میان و بلند مدت تاکید و ظرفیت‌های این معاونت را در حوزه توزیع محتوای قرآنی تشریح کرد.

لازم به ذکر است برای کمیسیون فوق شرح کاری در حوزه فعالیت‌های قرآنی شامل برنامه‌ریزی راهبردی، پشتیبانی و تصمیم‌سازی برای فعالیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی پیش‌بینی شده است؛ نتیجه این برنامه‌ریزی تولیداتی در حوزه موسیقی، سرود، آثار نمایشی و... است که در فضای مجازی و رسانه‌های دیجیتال توزیع می‌شود.

در اولین نشست کمیسیون قرآن، عترت و فعالیت‌های رسانه‌ای، فضای مجازی و هوش مصنوعی نمایندگانی از خبرگزاری شبستان، اداره کل هنر‌های نمایشی، دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و تروجی قرآنی کشور، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، سازمان امور سینمایی و معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->