مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: تناسبی بین حقوق بازنشستگان و تورم وجود ندارد از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون برگزاری آزمون برای نزدیک به ۶۰۰هزار متقاضی استخدام در آموزش و پرورش ۲۳ مجروح در حادثه‌ای در یک شهربازی عربستان سعودی + فیلم علت مشاهده دود در محدوده بیمارستان قائم(عج) مشهد چه بود؟ + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۴) تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی کیش ویدیو | رکورد گرمای هوا در مرداد شکسته شد ویدیو | سرقت مسلحانه از مغازه سکه و طلای خیابان ولی‌عصر(عج) تهران تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در بیمارستان بستری شد حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟ چطور از کودکان در گرمای شدید محافظت کنیم؟ چرا پزشکان عمومی خدمات زیبایی انجام می‌دهند؟  نکاتی ضروری برای مادران شیرده در مسیر اربعین علل بروز اسهال در کودکان چیست؟ آیا بدون فعالیت ورزشی می توان وزن کم کرد؟ اهدای خون، زندگی دوباره در رگ‌های جامعه | گزارش شهرآرانیوز به‌مناسبت فرارسیدن روز اهدای خون گم شدن جنین‌ها پای بازرسان وزارت بهداشت را به بیمارستان باز کرد اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها دستگیری قاتل فراری به جرم کشتن برادر قاتل الهه حسین‌نژاد به قصاص محکوم شده است نه اعدام «غفلت و بی‌توجهی»، شایع‌ترین نوع کودک‌آزاری و «انزوای اجتماعی»، مهم‌ترین نوع مشکلات ارتباطی کودکان سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد قرارداد کار معین برای ۳۲ هزار نیروی خرید خدمات آموزشی از مهر ۱۴۰۴ اجرا می‌شود جاده چالوس مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها

  • کد خبر: ۳۴۸۷۰۳
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۲
تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها با هدف پیشگیری از هرگونه آلودگی بصری و زیست‌محیطی این مکان‌ها تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شینا انصاری شامگاه چهارشنبه در جریان بازدید از غار علیصدر در همدان بیان کرد: ملاحظات محیط زیستی غار‌ها مورد توجه است تا از هر گونه آلودگی بصری و زیست محیطی مبرا باشد.

معاون رئیس‌جمهور افزود: یکی از دغدغه‌های محیط زیست همواره توجه به وضعیت غار‌ها بوده است.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ادامه داد: این سازمان در زمینه الزامات و ملاحظات محیط زیستی موضوعات را در حال پیگیری دارد.

انصاری یادآوری کرد: مشکل حریم غارعلیصدر همدان در کارگروه معاونت محیط زیست طبیعی این سازمان و با حضور نهاد‌های مسوول به ویژه وزارت میراث فرهنگی و گردشگری مطرح و در حال بررسی است.

وی اظهار کرد: آنچه که در بررسی کارشناسی مورد تاکید و توجه است تامین منافع جوامع محلی در کنار موضوع حفاظت از محیط زیست است.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست بیان کرد: حفظ غارعلیصدر به عنوان یک اثر ملی و طبیعی در این نشست مورد توجه است و نگاه محیط زیست هم در این باره کارشناسی است.

استان همدان دارای ۳۵ دهنه غار در رده‌های متفاوت حفاظتی دسترسی ممنوع، دسترسی محدود، گردشگر پذیر و دسترسی آزاد است.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست عصر چهارشنبه، هشتم مرداد ۱۴۰۴، برای بازدید از چند طرح زیست‌محیطی وارد استان همدان شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->