سردار نقدی: تجهیزات دفاعی ایران قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه شده است تظاهرات گسترده مردم مالزی علیه ترامپ + عکس و فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) محمود عباس جانشین خود را معرفی کرد انهدام ۲۶ پهپاد اوکراینی در ۴ منطقه روسیه (۴ آبان ۱۴۰۴) شهادت ۲ نفر در حمله پهپادی اسرائیل به ۲ خودرو در لبنان + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) دو سرباز صهیونیست در شمال غزه زخمی شدند (۴ آبان ۱۴۰۴) برزیل به ترامپ پیشنهاد میانجیگری داد نهاد ریاست جمهوری از کامران غضنفری شکایت کرد کیفرخواست علیه ۳ شهروند ترکیه به ادعای قاچاق اسلحه از ایران به سرزمین‌های اشغالی نیروهای حزب کارگران کردستان از ترکیه به شمال عراق منتقل شدند رد ادعای حقوق ۲۰۰ میلیون تومانی رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت | احمدنیا: از خضریان شکایت می‌کنم مالزی از سیاست‌های دوگانه آمریکا درقبال مسئله فلسطین انتقاد کرد مؤمنی: طرح انسداد مرز‌های شرقی کشور پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای داشته است آیت الله علم الهدی مطرح کرد: ضرورت مدیریت هوشمندانه جریان وفاق و مطالبه‌گر در دانشگاه | نقش زنان در سه الگوی کلی؛ عفت - حجاب، مشارکت اجتماعی و تربیت نسل جدید خطیب‌زاده: ایران، مقاوم بوده و بر مواضعش استوار است | به دیپلماسی در زمان مناسب نگاه می‌کنیم ترامپ: امیدوارم آتش‌بس در غزه ادامه‌دار باشد رئیس سازمان پدافند غیرعامل: کشور توانست قدرت نظامی خود را بر رژیم صهیونی تحمیل کند زنگنه: تغییر مکرر سیاست‌های ارزی و توزیع ناعادلانه نهاده‌های دامی، تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده است لاریجانی فردا (۵ آبان ۱۴۰۴) با وزیر کشور عمان در تهران دیدار خواهد کرد تذکر خضریان به وزیر کار درپی برخی انتصابات نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌ می‌شود گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر جدید ژاپن رئیس‌جمهور روسیه: در بالاترین و قدرتمندترین سطح توان هسته‌ای جهان قرار داریم جست‌وجوی اجساد اسیران اسرائیلی در پشت «خط زرد»
سرخط خبرها

پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد

  • کد خبر: ۳۴۸۸۶۶
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد
دادگاه نظامی در صنعاء پسر ارشد رئیس‌جمهور اسبق و معدوم یمن را به جرم خیانت و فساد مالی به اعدام و مصادره اموال محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دادگاه نظامی مرکزی یمن «احمد علی عبدالله صالح عفاش»، فرزند «علی عبدالله صالح» رئیس‌جمهور اسبق یمن را به جرم خیانت، جاسوسی برای دشمن و فساد مالی به اعدام محکوم کرد.

به نوشته وبگاه انصارالله یمن، بر اساس این حکم، احمد علی عبدالله صالح به اتهام «همکاری و ارتباط با دشمن، خیانت به کشور و همچنین ارتکاب جرایم مالی و اختلاس»، مجرم شناخته شده است. دادگاه علاوه بر صدور حکم اعدام، حکم به مصادره کلیه اموال وی و بازگرداندن اموال اختلاس‌شده صادر کرده است.

همچنین مجازات‌های تکمیلی مرتبط با محرومیت از مشاغل عمومی نیز در حکم گنجانده شده است.

احمد علی عبدالله صالح عفاش، پسر ارشد رئیس‌جمهور پیشین یمن، هم‌اکنون در امارات متحده عربی اقامت دارد و پیش‌تر به‌عنوان سفیر یمن در ابوظبی منصوب شد (۲۰۱۳–۲۰۱۵)، اما پس از اخراج از این سمت و از دست‌دادن مصونیت دیپلماتیک، گفته می‌شود تحت حصر خانگی در ابوظبی نگهداری می‌شود.

طبق گزارش‌ها او از زمان برکناری به عنوان سفیر یمن، در یک ویلا در ابوظبی، زیر نظارت شدید قرار دارد و اجازه خروج ندارد.

در سال ۲۰۲۴، شورای امنیت سازمان ملل نام او را از فهرست تحریم‌ها خارج کرد؛ این اقدام از سوی برخی ناظران نشانه‌ی آن دانسته شد که او دیگر تهدیدی سیاسی محسوب نمی‌شود و ممکن است در آینده نقش فعالتری عرضه کند، اما تا زمان نگارش این گزارش، همچنان در امارات ساکن است و در عرصه سیاسی یمن فعالیت رسمی علنی ندارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->