فرماندار مشهد: در بخش زیرساخت‌های هوایی و ریلی با مشکلاتی مواجه هستیم پژمانفر: امروز بسیاری از زائران خارجی ایران را تنها با مشهد می‌شناسند معاون استاندار خراسان رضوی: الگوی آستان قدس در پذیرایی از زائران باید توسعه یابد نایب رئیس دوم مجلس: نگاه به موضوع زیارت باید ملی و بین‌المللی باشد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی: پیگیر تحویل ۶۰ واگن جدید مترو و ۲۵۰ اتوبوس شهری به مشهد هستیم استاندار خراسان رضوی: مشهد نیازمند توجه ویژه و نگاه ملی در حوزه زیرساخت‌هاست اوکراین از آمادگی زلنسکی برای گفت‌و‌گو با پوتین خبرداد معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی مطرح کرد: اجرای برنامه‌های جامع برای تأمین امنیت زائران پیاده در دهه پایانی صفر ۲۰ تن پلوتونیوم به نیروگاه‌های برق هسته‌ای آمریکا تزریق می‌شود وزیر دفاع: در جنگ تحمیلی اخیر از تجهیزات پیشرفته خود استفاده نکردیم | آینده تعارضات منطقه‌ای به میزان قدرتمندی ایران بستگی دارد پنتاگون خواستار توسعه برنامه موشک‌های پیشرفته شد معترضان لندنی با تجمع در مقابل سفارت اسرائیل خواستار توجه جهان به غزه شدند + فیلم تامین امنیت مراسم عزاداری دهه آخر صفر توسط پلیس در مشهد مقدس | اشراف اطلاعاتی همراه با تلاش جهادی زمنیه ساز اجرای موفق ماموریت ترکیه کار احداث خط آهن به نخجوان را آغاز کرد فوتبالیست فلسطینی در حمله اسرائیل به صف دریافت غذا در غزه به شهادت رسید آنچه باید از موشک قاسم بصیر، نقطه‌زن‌ترین موشک ایرانی بدانید + فیلم بیانیه نیرو‌های مسلح یمن درباره ۳ عملیات نظامی موفقیت آمیز علیه رژیم اسرائیل گفت‌وگوی وزیر خارجه انگلیس با عراقچی درباره برنامه هسته‌ای ایران انفجار‌های پیاپی در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل اوکراین (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) تبریک کمیته‌های مقاومت فلسطین؛ یمن موشک جدیدی را علیه اسرائیل آزمایش کرد + فیلم حمله موشکی یمن و وقوع انفجار در تل آویو با مصدومیت تعدادی از صهیونیست‌ها جزئیات مصاحبه مهم لاریجانی: از مذاکرات هسته‌ای تا تقویت بنیه دفاعی و آفندی ایران ادارات کدام استان‌های کشور فردا (شنبه اول شهریور ۱۴۰۴) تعطیل نیستند؟ پیام تسلیت وزیر کشور جمهوری آذربایجان به همتای ایرانی در پی حادثه تروریستی ایرانشهر فرانسه: مذاکرات جدیدی با ایران هفته آینده برگزار خواهد شد اسامی و تصاویر شهدای حادثه تروریستی محور خاش–ایرانشهر | یک شهید از خراسان رضوی است بیانیه فراجا در پی حمله تروریستی ایرانشهر و شهادت ۵ نفر از پرسنل انتظامی (۳۱ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: نتانیاهو برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد

  • کد خبر: ۳۴۸۹۱۱
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۹
وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: نتانیاهو برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد
وزیر اطلاع‌رسانی سوریه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را چهره‌ای دانست که برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد.

«حمزه مصطفی»  گفت رژیم صهیونیستی با حمایت از «حکمت هجری» رهبر دروزی‌ها در استان سویدا، به دنبال تقسیم سوریه است.

وی در مصاحبه با خبرگزاری آناتولی گفت: «اسرائیل نمی‌خواهد سوریه‌ای متحد و باثبات وجود داشته باشد. این رژیم همچنان سیاست بی‌ثبات‌سازی و تکه‌تکه نگه‌داشتن کشور را دنبال می‌کند. متأسفانه برخی طرف‌های داخلی نیز با محاسبات سیاسی محدود خود، به این سیاست‌های اسرائیل خدمت می‌کنند.»

حمزه مصطفی در ادامه تصریح کرد که آتش‌بس اخیر در سویدا با میانجی‌گری آمریکا و چند کشور دیگر حاصل شده است. او گفت: «به‌ویژه پس از حملات اسرائیل به دمشق، زمینه‌ای برای تلاش جهت یافتن راه‌حل سیاسی فراهم شد. راه‌حل‌های ارائه‌شده در سویدا نیز همان پیشنهاد‌های دولت بود.»

وی مدعی شد که حاکمان سوریه قصد انجام عملیات نظامی در سویدا را نداشتند و طی ۶ ماه گذشته، با گروه‌های سیاسی و مسلح از جمله گروه هجری مذاکره کرده‌اند.

او با بیان اینکه آتش‌بس حاصل‌شده در سویدا شامل سه بخش بوده، مدعی شد که عناصر وابسته به حکمت هجری در روز‌های نخست تلاش کردند آتش‌بس را نقض کنند، اما در روز دوم و سوم، این روند تثبیت شد.

رد ادعای بازداشتن کمک‌رسانی

وزیر اطلاع‌رسانی سوریه ضمن رد ادعا‌های مطرح‌شده درباره محاصره کمک‌های بشردوستانه به سویدا، مدعی شد: «دولت همچنان به ارسال کمک‌های انسانی به سویدا ادامه می‌دهد و هیچ نگاه فرقه‌ای یا قومیتی در این زمینه ندارد.»

او با بیان اینکه دروزی‌ها و گروه‌های مشابه سعی در تجزیه سوریه دارند، گفت: «کمک‌های بشردوستانه هرگز قطع نشده است.»

حمزه مصطفی در گفت‌و‌گو با آناتولی حکمت هجری و گروهش را به این متهم کرد که با در انحصار گرفتن کمک‌ها، تلاش دارند نفوذ خود را تقویت کنند. او در ادامه مدعی شد که هجری با کنترل محموله‌های کمکی دولتی، از آن برای خرید وفاداری یا تنبیه مخالفان استفاده می‌کنند.

نتانیاهو امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد

حمزه مصطفی همچنین «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را چهره‌ای دانست که برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد.

او گفت: «نتانیاهو بدون وقفه منطقه را برای آینده سیاسی خود به خطر انداخته است. مسئله غزه نیز روابط اسرائیل با متحدان غربی‌اش را تا مرز بحران انسانی رسانده است.»

به گفته این مقام سوریه‌ای، رژیم صهیونیستی که برای بقای خود به تنش در منطقه نیازمند است، سیاست بی‌ثبات‌سازی و تجزیه سوریه را ادامه می‌دهد. او همچنین تاکید کرد حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه که با بهانه حمایت از دروزی‌ها صورت گرفته، هرگز قصد دفاع از دروزی‌ها را نداشته است.

با این وجود، او گفت دروزی‌های سوریه هرگز به‌سوی رژیم صهیونیستی جذب نشده و در برابر فشار‌های این رژیم نیز سر تسلیم فرود نخواهند آورد، زیرا به ماهیت این رژیم اشغالگر پی برده‌اند.

یکپارچگی شمال‌شرق و نیرو‌های دموکراتیک سوریه (SDF)

این مقام سوریه‌ای همچنین در پاسخ به پرسشی درباره دیدار‌های انجام‌شده در پاریس با نمایندگان «نیرو‌های دموکراتیک سوریه» گفت این دیدار‌ها با هدف اجرای توافق ۱۰ مارس انجام شده است. او افزود: «طبق این توافق، مراحل گام‌به‌گام در نظر گرفته شده بود. دولت سوریه در شرق فرات همانند سویدا تعهدات خود را انجام داده است، اما پیشرفت ملموسی در زمین مشاهده نمی‌شود.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->