رویداد سینمایی مسکو، ۲ جایزه به فیلم «در آغوش درخت» داد ویدئو | ماجرای فیلم لو رفته عروسی زیبا بروفه از زبان خودش کارگردان «استخوان سوز» جلوی دوربین رفت رقابت یک ربات نقاش با هنرمندان امیر نادری رئیس جشنواره زردآلوی طلایی ارمنستان شد تئاتری به تهیه‌کنندگی پرویز پرستویی میلیاردی شد این کتاب طلسم فراموشی در دنیای ادبیات کودک را شکست سارا بهرامی با «یخ بستگی» دوباره روی صحنه می‌آید به بهانه همایش «شریعتی و امر ملی» | جای خالی امر ملی در تفکر دکتر علی شریعتی برپایی نمایشگاه ادوات تعزیه در برج آزادی اهدای جایزه قلم پینتر ۲۰۲۵ به نویسنده مسلمان سودانی فیلم «ترک عمیق» در راه سینما تصاویری از بازیگران زن خارجی در سریال سلمان فارسی «شرک ۵» در راه سینما گفت‌و‌گو با سهند خیرآبادی، هنرمند مشهدی، به مناسبت انتشار مجموعه ۵ نمایشنامه‌اش آمار فروش سینما‌ها در سه روز پایانی هفته گذشته (۲۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیر جنگ ۱۲ روزه بر پخش سریال‌ها
سرخط خبرها

رمانی از زندگی«بتهوون» روانه بازار می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۸۹۲
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۶
رمانی از زندگی«بتهوون» روانه بازار می‌شود
به مناسبت دویست و پنجاهمین سالروز تولد «بتهوون» رمانی گرافیکی از زندگی این آهنگساز مطرح آلمانی منتشر می‌شود که قرار است گلچینی از رویدادهای مهم زندگی بتهون باشد.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از هالیوود ریپورترز، شرکت زد تو کامیکس (Z2 Comics) نوامبر امسال (آبان-آذر ۹۹) رمان گرافیکی سمفونی آخر: گلچینی از زندگی بتهوون (Final Symphony: A Beethoven Anthology) را روانه بازار می‌کند.

این رمان که در همکاری با گروه موسیقی یونیورسال تهیه شده، داستان زندگی لودویگ فان بتهوون را روایت می‌کند و در آن چند هنرمند مشهور در سطح جهانی از رویدادهای مهم زندگی این آهنگساز مطرح یاد خواهند کرد. این کتاب در کنار یکی از جامع‌ترین مجموعه آثار بتهوون یک ماه پیش از ۲۵۰ همین سالروز تولد وی، منتشر می‌شود.

جاش فرانکل ناشر کمپانی زد تو کامیکس در این‌باره می‌گوید: بتهوون آهنگساز برخی از مشهورترین آهنگ‌های تاریخ زمین است. البته که انتشار آثار هنرمندان معروف معاصر فوق‌العاده هیجان‌انگیز است اما این که این فرصت را داشته باشیم تا از زندگی یکی از هنرمندان افسانه‌ای تاریخ، کتاب مصور منتشر کنیم، مایه مباهات است. بیشترین تلاش خود را به کار بستیم تا با کنار هم قرار دادن آنچه از نظر ما خواندنش برای علاقمندان به موسیقی در هر سنی لازم بود، این فرصت را گرامی بشماریم.

رمان گرافیکی سمفونی آخر: گلچینی از زندگی بتهوون به قلم براندن مونت‌کلر (Brandon Montclare) نوشته خواهد شد و طراحی روی جلد آن نیز طرحی از دیوید مک (David Mack) است. اسامی هنرمندانی که تصویرگری این رمان را برعهده خواهند داشت متعاقبا اعلام خواهد شد.

بتهوون موسیقی‌دان و آهنگساز شهیر آلمانی در قرن هیجده و نوزده میلادی بود که با وجود ناشنوایی آثار قابل توجهی را در زمینه موسیقی برجای گذاشت. وی در ۲۶ مارس ۱۸۲۷ در حالی که تنها ۵۶ سال سن داشت، در اثر نارسایی کبد درگذشت.

ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->