استوری جنجالی دختر داریوش مهرجویی در مورد رای پرونده قتل پدر و مادرش + عکس مهدی توتونچی، مجری برنامه‌های ورزشی، به کادر تیم ملی امید پیوست نگارش فیلم‌نامه دنباله فیلم سوپرمن (۲۰۲۵) آغاز شد «بازی تاج‌وتخت» در قالب سریالی جدید منتشر خواهد شد سرنوشت تئاتر کشور چه شد؟ | برای تئاتر سرپرست داریم یا مدیرکل؟ آزاده انصاری دبیر جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شد + عکس نگاهی به سریال «کنکل»؛ مجموعه خوش ساخت رامتین لوافی پور به یاد مریم حسینیان | تنها عاشقان زنده می‌مانند همه چیز درباره سریال شغال+ زمان پخش، خلاصه داستان و بازیگران انتشار فراخوان مسابقه عکس جشن عکاسان سینما «آرش امینی» دبیر چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر شد جنگ و تبعات آن در ادبیات بومی در کتاب «سیاسنبو» از محمدرضا صفدری معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره ادبی «خیرِ ایران» اکران مجدد «جنگ ستارگان» در سینما‌ها به مناسبت ۵۰ سالگی اش آغاز نگارش نسخه دوم سینمایی «ببعی» زمان خاکسپاری «مریم حسینیان» داستان‌نویس مشهدی مشخص شد راه‌اندازی سینما در شهرستان های فاقد سینما خراسان رضوی همه چیز درباره سریال محکوم + بازیگران، خلاصه داستان
سرخط خبرها

هوتن شکیبا: «تاسیان» را دوست داشتم

  • کد خبر: ۳۴۸۹۴۳
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۱
هوتن شکیبا: «تاسیان» را دوست داشتم
هوتن شکیبا که به واسطه بازی در نقش حبیب سریال «لیسانسه‌ها» به مخاطبان معرفی شد و هنوز هم ویدئوهای بازی‌اش در نقش حبیب در فضای مجازی دست به دست می‌چرخد، از سریال «تاسیان» به عنوان یکی از کار‌های خوبش یاد کرده و نقش امیر را نقش سختی توصیف کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شکیبا در گفت‌وگویی به زبان کردی از جذابیت این نقش برای مردم صحبت به میان آورده و گفته این کاراکتر از این جهت که حبیب هر روز عاشق سه نفر می‌شده و مدام درحال عاشقی و فارقی بوده برای همه جذابیت داشته. او تعریف کرده که هنوز هم وقتی در خیابان او را می‌بینند می‌گویند: «سلام حبیب.». شکیبا همچنین از سریال «تاسیان» به عنوان یکی از کار‌های خوبش یاد کرده و نقش امیر را نقش سختی توصیف کرده است.

هوتن شکیبا بعد از پایان سریال «تاسیان» به زبان کردی با تلویزیون کردستان عراق درباره این سریال گفت‌و‌گو کرد. جذابیت این مصاحبه این بود که مخاطبان برای اولین بار صحبت کردن شکیبا را به کردی می‌دیدند و فقط از طریق زیرنویس می‌توانستند متوجه حرف‌هایش شوند.

هوتن شکیبا در پاسخ به سوال خبرنگار تلویزیون کرد که اهمیت جذابیت حبیب چه بوده است گفته: «هنوز هم مردم وقتی من را در خیابان می‌بینند می‌گویند سلام حبیب. کاراکتر حبیب را مردم خیلی دوست داشتند از این جهت که روزی عاشق سه نفر می‌شد. مدام عاشق می‌شد و مدام فارغ می‌شد.»

او در پاسخ به اینکه چرا خودش مثل حبیب اهل ازدواج نبوده گفته است: «من برعکس حبیبم. واقعیت این است که درگیر کار و بازیگری بودم. وقتم مشغول به کار در سینما و تئاتر بود اصلا به فکر ازدواج نیستم. حبیب به جای من هم عاشقی کرد.»

شکیبا درباره سختی‌های و جذابیت‌های ایفای نقش امیر در «تاسیان» هم تعریف کرده است: «تاسیان از آن کار‌هایی بود که خیلی دوست داشتم. درعین حال خیلی برایم سخت بود. ۱۵ ماه فیلمبرداری طول کشید. توی زمستان مجبور بودیم تی‌شرت بپوشیم و توی تابستان پلیور و کاپشن و کلاه. سختی زیادی داشت، اما از یک لحاظ برام زیبا بود. چون مال زمانی بود که خودم هنوز به دنیا نیامده بودم و متعلق به زمان پدرم بود. برایم جالب بود بتوانم زندگی در زمان پدرم را تجربه کنم.

او درباره معنای تاسیان هم به ریشه کردی این کلمه اشاره کرده و گفته: «تاسیان از همان تاسه کردی می‌اید که به معنای دلتنگی زیاد استفاده می‌شود.»

سریال «تاسیان» به کارگردانی تینا‌پاکروان و با بازی هوتن شکیبا جمعه هفته گذشته بعد از انتشار قسمت ۲۳ به پایان رسید.

منبع: فیلم‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->