آثار منتخب سیروس الوند در شبکه نمایش روی آنتن می‌روند + زمان پخش عمو پورنگ برای نوجوانان با نیازهای ویژه اجرا می‌کند استوری جدید فریبا نادری پس از مصاحبه جنجالی‌اش | مخلص بچه‌های ونک هستم! + عکس بنیاد سینمایی فارابی حامی ساخت فیلم بلند از «تایپیست» شد فصل جدید «لیسانسه‌ها» ساخته می‌شود؟ وعده وزیر فرهنگ و ارشاد برای پایان پروژه تئاتر شهر تا جشنواره فجر واکنش تند نیوشا ضیغمی به مصاحبه فریبا نادری + عکس حادثه برای عوامل سریال «بیست و یک» در تهران آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته گذشته (۲۶ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۴) آغاز پنجمین جشنواره ملی شعر کودک تکذیب نمایش فیلم «زن و بچه» سعید روستایی در جشنواره حیفا اسرائیل ترانه امروز خالی از حکمت است | گفت وگو با امید روزبه به بهانه رونمایی از سومین مجموعه ترانه های او صحبت‌های «علی نصیریان» در مراسم رونمایی از کتاب «چمدان تئاتر» فرهاد آییش استقبال مردم مصر از سریال «یوسف پیامبر» نادر فلاح روی صحنه «رقص پا» می‌رود داوری «الیکا عبدالرزاقی» در جشنواره تئاتر خیابانی مریوان آغاز پیش‌تولید سریال «بازی شجاعت» برای پخش از شبکه خانگی کج‌سلیقگی در کمدی‌ها ادامه دارد | نگاهی به فیلم «کج‌پیله» که تابوشکنی فرهنگی را رمز موفقیت خیالی‌اش می‌داند + نظر مخاطبان
سرخط خبرها

نگارش فیلم‌نامه دنباله فیلم سوپرمن (۲۰۲۵) آغاز شد

  • کد خبر: ۳۴۹۱۵۴
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۴
نگارش فیلم‌نامه دنباله فیلم سوپرمن (۲۰۲۵) آغاز شد
جیمز گان، کارگردان و رئیس DC Studios، به‌طور رسمی تأیید کرد که روند نگارش فیلمنامه دنباله فیلم «سوپرمن» آغاز شده است. این خبر تنها چند هفته پس از اکران جهانی این فیلم و موفقیت نسبی آن در گیشه اعلام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، جیمز گان رسماً تأیید کرد که نگارش فیلمنامه دنباله فیلم «سوپرمن» را آغاز کرده است؛ آن هم تنها چند هفته پس از اکران موفق این فیلم در سینماها. گان در پاسخ به پرسش یکی از هواداران در شبکه اجتماعی Threads درباره پروژه فعلی‌اش نوشت: «فشار‌های رسانه‌ای پیس‌میکر! و نگارش دنباله!»

در ادامه، وقتی کاربری دیگر از او خواست که درباره دنباله چیزی بگوید، گان به‌سادگی پاسخ داد: «همین الان گفتم!»

با توجه به زمان‌بندی و لحن صحبت‌های گان، به نظر می‌رسد منظور او از "دنباله"، فیلم دوم «سوپرمن» باشد. این در حالی است که پیش‌تر، گان به نوعی گزارش‌های منتشر شده درباره نگارش دنباله را تکذیب کرده بود. اما اکنون تأیید می‌کند که پروژه به طور رسمی وارد فاز نگارش شده است؛ اتفاقی که با توجه به موفقیت نسبی فیلم در گیشه و بازخورد مثبت منتقدان (۸۳ درصد در راتن‌تومیتوز) اجتناب‌ناپذیر بود.

فیلم «سوپرمن» با وجود عملکرد ضعیف‌تر در بازار‌های بین‌المللی، در آمریکای شمالی به فروش نزدیک به ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و مجموع فروش جهانی آن تاکنون ۵۰۹ میلیون دلار است؛ رقمی قابل قبول برای شروع دنیای سینمایی جدید DC به رهبری گان.

در همین حال، فیلم «سوپرگرل» قرار است تابستان آینده اکران شود. همچنین تولید «کلی‌فیس» از سپتامبر آغاز خواهد شد و پروژه «واندر وومن» نیز در حال طی مراحل پیش‌تولید است. با توجه به روند سریع برنامه‌ریزی‌ها، انتظار می‌رود «سوپرمن ۲» بعد از این سه پروژه، در اولویت بعدی دنیای سینمایی DC قرار گیرد.

منبع: سلام سینما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->