انفعال اسرائیل در سایه بازدارندگی موشکی ایران با موافقت نمایندگان مجلس، سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل می‌شود نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه: از انحلال بانک آینده استقبال می کنیم قالیباف در صحن علنی مجلس: امر ملی را بر امر جناحی مقدم بداریم | انتقاد از صحبت های «روحانی» و «ظریف» استاندار خراسان رضوی: اجلاس سرمایه‌گذاری کشور‌های اسلامی در مشهد برگزار می‌شود هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| دشمن اگر عقل داشته باشد به ایران حمله نمی‌کند حمله شهرک نشینان صهیونیست به خانه‌های ساکنان قدس اشغالی + فیلم سنگ اندازی آمریکا در مسیر بازگشایی گذرگاه رفح حماس: تخریب منازل مسکونی در نوار غزه نقض آشکار آتش بس است جو امنیتی در پایتخت مالزی همزمان با سفر ترامپ ترامپ: احتمال دارد به چین امتیازاتی بدهیم دریادار تنگسیری: امنیت خلیج فارس حاصل خون شهدا و حضور مقتدر نیروهای مسلح است مهمانی هالووین کارولینای شمالی رنگ خون گرفت (۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نخست وزیر پاکستان: ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند

  • کد خبر: ۳۴۹۳۷۴
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
نخست وزیر پاکستان: ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند
نخست وزیر پاکستان با غیرقابل قبول دانستن اقدام اسرائیل در حمله به ایران تاکید کرد که ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهباز شریف نخست وزیر پاکستان در نشست خبری مشترک با مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان با خوشامدگویی به رئیس‌جمهور ایران، اظهار کرد: از طرف خود و مردم پاکستان اقدام اسرائیل در حمله به ایران را غیرقابل قبول دانسته و از ایران اعلام حمایت می‌کنیم. من از جانب مردم و دولت پاکستان شهادت فرماندهان نظامی ایران را تسلیت گفته و با مجروحان ابراز همدردی می‌کنم. در این جنگ رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس‌جمهور و نیرو‌های مسلح ایران با شجاعت در مقابل اسرائیل مقاومت کرده و به آنها ضربه زدند. ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند.

وی ادامه داد: خوشحال هستم درباره روابط دو کشور گفت‌و‌گو‌های مفصلی داشتیم. امروز چندین تفاهم‌نامه امضاء کردیم و انتظار داریم به زودی این تفاهم‌نامه‌ها اجرایی شده تا حجم روابط دو کشور به ۱۰ میلیارد دلار برسد. ایران و پاکستان اهداف مشترک دارند. اگر در ایران کسی مورد هدف تروریستی قرار بگیرد، مثل این است که در پاکستان این اتفاق افتاده است. ما بر مبارزه با تروریسم تاکید داریم.

نخست وزیر پاکستان همچنین تاکید کرد: از تلاش‌های ایران بر حمایت از مردم غزه تشکر می‌کنم. جنایات زیادی در غزه در حال انجام است و مردم غزه در محاصره بوده و گرسنه هستند. از سایر کشور‌ها استدعا داریم که برای ایجاد آتش‌بس و صلح در غزه تلاش کنند.

شریف در پایان خواستار حل مشکلات مردم کشمیر و استقلال این منطقه شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->