نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) مسواک چه زمانی باید عوض شود؟ میخچه پا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ معاون وزارت بهداشت: افزون بر ۵۰ درصد بزرگسالان کشور چاق هستند تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد
سرخط خبرها

بستنی سنتی را در خانه تهیه کنید

  • کد خبر: ۳۴۹۵۵
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۶
بستنی سنتی را در خانه تهیه کنید
“بستنی سنتی” یکی از دسر‌های بسیار خوشمزه مقوی و قدیمی هست که همیشه و در همه جا طرفداران زیادی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، یخ دربهشت، فالوده، شربت خاکشیر و بستنی جزو دسر‌های پرطرف دار این فصل از سال هستند که در بین آن‌ها بستنی، آن هم از نوع سنتی اش، طرف داران پروپاقرصی دارد تا آن اندازه که پس از گذشت ۶٠ سال از ورودش به ایران، هنوز هیچ دسری نتوانسته است جایگزین آن شود. برای همین تصمیم گرفتیم در پیشنهاد سرآشپز این هفته طرز درست کردن این دسر خوشمزه را آموزش بدهیم.
 
مناسب برای: ۶ نفر
 
زمان تهیه: ٨ ساعت

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی

شیر: ۴ پیمانه
شکر: یک و سه چهارم پیمانه
آرد: سفید یا نشاسته ذرت ۵/٢ قاشق چای خوری
ثعلب : یک قاشق چای خوری
گلاب: یک دوم پیمانه
وانیل: کمی

طرز تهیه:

شکر، آرد، وانیل و ثعلب را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد در شیرحل شود.
 
گلاب را اضافه کنید و همین طور به هم زدن ادامه بدهید تا ترکیب مانند فرنی سفت شود. وانیل را اضافه و زیر حرارت را خاموش کنید تا بستنی سرد شود.
 
بستنی را داخل فریزر بگذارید و هر ٢ ساعت یک بار آن را از فریزر خارج کنید، هم بزنید و دوباره به داخل فریزر برگردانید. این کار را ۴ مرحله تکرار کنید. با این کار، بستنی شما سفت می‌شود، ولی یخ نمی‌زند.
 
نکته: برای تهیه بستنی زعفرانی، باید داخل آن قدری زعفران آب کرده، برای بستنی کاکائویی کمی شکلات آب شده و کاکائو، و برای بستنی میوه‌ای مانند شاتوت یا آلبالو هم باید میوه پوره شده را همراه با خامه به آن اضافه کنید. برای بهتر شدن طعم بستنی سفید هم می‌توانید قدری هل سفید به آن بیفزایید.
 
نکته: استفاده از نشاسته ذرت به جای آرد سفید کیفیت بستنی تان را بهتر خواهد کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->