ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نشست غیرعلنی مجلس با حضور وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه بودجه| تأکید مجلس بر اجرای کامل قانون تامین مالی تولید

  • کد خبر: ۳۴۹۷۷۰
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱
نشست غیرعلنی مجلس با حضور وزیر اقتصاد و  رئیس سازمان برنامه بودجه| تأکید مجلس بر اجرای کامل قانون تامین مالی تولید
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نشست غیرعلنی مجلس امروز با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد و در این نشست نمایندگان مجلس بر اجرای کامل قانون تامین مالی تولید تأکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئسه مجلس در تشریح نشست غیر علنی امروز مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امروز در ادامه جلسات نظارتی مجلس جلسه غیر علنی با حضور رئیس سازمان برنامه بودجه و وزیر اقتصاد برگزار شد تا در خصوص اقدامات دولت در حوزه اقتصادی طی جنگ ۱۲ روزه گزارشی به اطلاع نمایندگان برسد و پیشنهاداتی توسط رئیس مجلس و کمیسیون‌های تخصصی و البته نمایندگان نیز مطرح شد.

وی افزود: در این جلسه بر اجرای کامل قانون تامین مالی تولید تاکید شد و گلایه‌هایی از سوی نمایندگان در خصوص برخی تامین مالی‌ها مطرح شد و جمع بندی دولت و مجلس این بود که سازوکاری پیش بینی شود تا در دوران جنگ اقتصادی نیز ما بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ضربه پذیر نباشیم همچنین دولت نیز در گزارش خود تصریح کرد که ۲۰۰ میلیون لیتر بنزین در روز اول جنگ تامین و توزیع شد و در بخش تامین کالا‌های اساسی نیز دولت تلاش کرد اختلالی در بازار ایجاد نشود و گمرکات نیز فعالیت خود را به صورت شبانه روزی چند برابر کردند. همچنین طبق گزارش ارائه شده تنخواه لازم به اورژانس، استانداری ها، وزارت بهداشت و هلال احمر اختصاص داده شد.

گودرزی گفت: در ادامه جلسه هم رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم آمادگی همه جانبه اقتصادی دولت برای خدمت رسانی به مردم نسبت به تاخیر در اجرای کامل برنامه هفتم به دولت تذکر داده و اظهار داشت که با توجه به ظرفیت‌های ارزشمند قانون برنامه لازم است این سند به طور تمام و کامل در اولویت اجرا قرار گیرد، همچنین در بحث واگذاری‌های نیز گلایه‌هایی مطرح شد چرا که یکی از مشکلات اقتصاد مان اقتصاد دولتی است و مانتوانستیم مردمی سازی را به طور کامل اجرا کنیم. ضمن اینکه رئیس کمیسیون اقتصادی نیز نکاتی مطرح کرد و جمع بندی بر این شد که ساماندهی و برنامه ریزی دولت به صورت یک بسته جامع تدوین شود تا ما در شرایط مختلف کشور آمادگی‌های لازم را برای داشتن یک اقتصاد پایدار داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->