دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری آیت الله مکارم شیرازی: حوزه علمیه در استفاده از هوش مصنوعی پیشگام باشد مشکل معیشت طلاب حل شود | انتقاد از برخورد گزینشی رسانه‌ها نسبت به روحانیت مشهد، میزبان برگزاری دهمین کنگره ملی اعتکاف تجهیز کتابخانه آستان قدس رضوی به تولیدات پژوهشی بنیاد بین المللی امام رضا(ع) جشنواره «میقات» فرصتی برای شناسایی هنر زائران در ایام حج غسال ۸۰۰ شهید دفاع مقدس به فرزند شهیدش پیوست هزار و ۴۲۲ اثر به اجلاسیه سراسری نماز ارسال شد حماسه‌ساز حماس | درباره «شیخ احمد یاسین» نماد مقاومت فلسطین شرح جزئیات اولویت‌ها و هزینه اولیه ثبت‌نام حج ۱۴۰۵ داشته‌ها و نداشته‌ها ملاک محبت خداوند است؟! در پناه بی‌کرانگی | مروری بر نتایج رفتاری درباره توحیدباوری نمایشی که فاصله نسل‌ها را شکست تولیت آستان قدس رضوی: قهرمانی تیم‎‌های ملی کشتی، گسترش وحدت و همدلی را در جامعه رقم زد قطار مهربانی چه مکان‌هایی برای اقامه نماز مکروه است؟ سخن رهبر انقلاب درباره مجتهدان زن، صرف توصیه نیست بلکه الزام‌آور است «نقاره‌چی»؛ داستان زندگی زنده‌یاد احمد قوام شکوهی و پیوند تاریخ، حرم امام رضا(ع) و ادبیات نوجوان تولیت آستان قدس رضوی: رسالت علمای دینی، افشای توطئه‌های دشمنان و حفظ کیان اسلام است
سرخط خبرها

برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر

  • کد خبر: ۳۴۹۸۵۹
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر
معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی، از برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» همزمان با دهه پایانی ماه صفر و ایام شهادت امام رضا (ع) در جوار حرم رضوی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین شریعتی‌نژاد، در تشریح این طرح نوآورانه اظهار داشت: در راستای دغدغه تولیت محترم آستان قدس رضوی، مبنی بر انجام برنامه‌های حرم مطهر با توان مردمی، این موکب، فرصتی را برای حضور تشکل‌های فرهنگی سراسر کشور فراهم می‌آورد تا بتوانند خدمت و موضوعی را که به‌صورت تخصصی پیرامون آن فعالیت می‌کنند، به زائرین حضرت رضا (ع) ارائه دهند.

وی افزود: در این دوره، بالغ‌بر ۱۴ تشکل و مجموعه فرهنگی مردم‌نهاد ملی و استانی برای اجرای برنامه‌های خود دعوت شده‌اند تا در مناسبت‌های پیش‌رو، در حوزه مباحث آئینی، دینی و فرهنگی، به‌ویژه در موضوعات اولویت‌دار کشور و انقلاب اسلامی، فعالیت کنند و در این عرصه نقش‌آفرین باشند.

حجت الاسلام شریعتی‌نژاد خاطرنشان کرد: این موکب فرهنگی حد فاصل باب‌الجواد (ع) و باب‌الرضا (ع)، با طولی حدود ۶۵ متر، از ۲۷ مردادماه تا سوم شهریورماه، از ساعت ۱۷ تا ۲۴ به زائران خدمت‌رسانی می‌کند.

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی اضافه کرد: در کنار این موکب، مواکب پذیرایی و جایگاهی برای برگزاری مراسم ویژه تشکل‌ها نیز پیش‌بینی شده است.

ارائه محصولات متنوع فرهنگی

وی با اشاره به تنوع محصولات و محتوای ارائه شده در این موکب، اظهار داشت: خدمات ارائه شده صرفاً محدود به عرضه کتاب نیست بلکه مجموعه‌های مختلفی در حوزه‌های انقلاب اسلامی، حجاب، جوانی جمعیت و تولید محصولات فرهنگی به‌ویژه برای کودکان و سرگرمی‌ها حضور فعالی خواهند داشت.

حجت الاسلام شریعتی‌نژاد همچنین به حضور جبهه انقلاب اسلامی و جشنواره عمار برای عرضه محصولات رسانه‌ای خود اشاره کرد.

وی با یادآوری تجربه موفق سال گذشته در توزیع کتاب، گفت: سال گذشته در پنج روز پایانی ماه صفر، بیش از ۱۸ هزار کتاب توسط مردم خریداری شد که نشان از استقبال گسترده زائران از این بخش دارد.

وی افزود: امسال نیز حدود سه تا چهار تشکل، عهده‌دار بخش کتاب خواهند بود و توزیع کتاب نیز در کنار فروش محصولات، انجام خواهد شد. یک تشکل کتاب‌رسان نیز به‌صورت ۲۴ ساعته در این موکب به فعالیت می‌پردازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->