مخالفت باشگاه پرسپولیس با پوشیدن شماره ۲۴ توسط اوریه تأکید مجلس بر لزوم بازنگری در ساختار مدیریت باشگاه استقلال دروازه‌بان اسبق رئال به تهران رسید امیدواری آبی‌ها به گلر اسپانیایی | آدان مسلط در زمین و آسمان بیژن طاهری: ساپینتو خوش‌قلب است گرینوود، تیم ملی خود را تغییر می‌دهد رئال به دنبال ستاره پرتغالی پاری‌سن‌ژرمن مهاجم لیورپول در راه الهلال عربستان مظفری: بیرانوند ۲ سال دیگر با تراکتور قرارداد دارد ۴۰ میلیارد گندوز گم شد! برنده و بازنده‌های تابستانی لیورپول مهر تایید سازمان لیگ به میزبانی مشهد از بازی افتتاحیه لیگ برتر فوتبال اهدای مدال قهرمانی ملی‌پوش فوتبال ساحلی به موزه آستان قدس واکنش رئیس فدراسیون وزنه‌برداری به رقابت کیانوش رستمی با دوبنده یک کشور دیگر تکلیف بازگشت مغانلو به پرسپولیس مشخص شد ظرفیت حضور تماشاگران در سوپرجام ایران مشخص شد لغو هفته سوم لیگ به خاطر تورنمنت کافا پاسخ منفی مهاجم تیم ملی مونته نگرو به پرسپولیس بیرانوند همراه تیم ملی در تورنمنت کافا| پوزخند قلعه‌نویی به بی قانونی!
سرخط خبرها

پاسخ منفی مهاجم تیم ملی مونته نگرو به پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۴۹۹۲۲
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۹
پاسخ منفی مهاجم تیم ملی مونته نگرو به پرسپولیس
هافبک پرسپولیس نتوانست همبازی اش در تیم ملی مونته نگرو را به ایران بیاورد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، وحید هاشمیان برای تقویت خط حمله تیمش به دنبال جذب مهاجم است و از این رو در روز‌های اخیر گزینه‌های مختلفی را از کشور‌های گوناگون رد کرده است. در همین زمینه با خبر شدیم که مارکو باکیچ به وحید هاشمیان مهاجم تیم ملی کشورش (تیم ملی مونته نگرو) را پیشنهاد داده و او هم استقبال کرده است.

اما این بازیکن بعد از بررسی شرایط مختلف تصمیم گرفته در اروپا به فوتبالش ادامه دهد و تیم جدید خود را هم مشخص کرده است. به این ترتیب هاشمیان همچنان باید به بررسی گزینه‌های دیگر بپردازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->