بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟ ترامپ: ونس وارث من خواهد بود فیلم | ویتکاف در کاخ کرملین با رئیس جمهور روسیه دیدار کرد اختلاف در بین مقامات عالی اسرائیل بر سر ادامه جنگ در غزه بالا گرفت فرماندار تایباد خبر داد: خروج ۷۰ درصدی اتباع غیرمجاز از مرز دوغارون ۱۹۳ نفر در غزه به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه به شهادت رسیدند گفت و گوی تلفنی پزشکیان و نخست وزیر مالزی | فشار‌های دیپلماتیک مانع ادامه جنایات در غزه شود توافق ایران و قزاقستان برای توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و تدوین نقشه راه مشترک رئیس قوه قضائیه: نمی‌شود برای کل کشور یک نسخه پیچید عراقچی در پیامی به لاریجانی تبریک گفت برگزاری یکصد و هشتمین میز خدمت مردمی در مسجد امام خمینی (ره) خیابان وحید با حضور فرماندار مشهد مقدس واکنش رئیس دفتر رئیس جمهور پیشین ایران به انتصاب لاریجانی در شورای عالی امنیت ملی واکنش فرزند پزشکیان به توئیت انتقادی جلیلی در مورد مذاکرات تاکید بر لزوم آتش بس و ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه در جلسه شورای امنیت سازمان ملل ۴۱ نماینده پارلمان اروپا خواستار تعلیق روابط تجاری با رژیم کودک‌کش اسرائیل شدند پیام قدرشناسانه آیت‌الله صدیقی به رهبر معظم انقلاب حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان | یک تن شهید شد + فیلم افشا شد: نتانیاهو یک دزد هسته‌ای است سردار رادان: تحلیل دشمن در جنگ ۱۲ روزه از سر حماقت بود | از جنگ تا اربعین؛ پلیس در مسیر خدمت روسیه بر منطقه‌ای در «دنپروپتروسک» اوکراین مسلط شد نماینده مشهد و کلات در مجلس خبر داد: بازگشت «قِران» به ایران
سرخط خبرها

افشا شد: نتانیاهو یک دزد هسته‌ای است

  • کد خبر: ۳۴۹۹۴۹
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۲
افشا شد: نتانیاهو یک دزد هسته‌ای است
افسر بازنشسته سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) امروز سه‌شنبه افشا کرده که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ماجرای «سرقت مواد هسته‌ای» از یک شرکت آمریکایی به تأسیسات هسته‌ای دیمونا نقش داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلیپ جرالدی در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته که اسرائیل در دهه ۱۹۶۰ این اورانیوم غنی‌شده را از شرکتی در ایالت پنسیلوانیا به نام «NUMEC» به دست آورده است.

جرالدی گفته که نتانیاهو بایستی در سفر بعدی‌اش به ایالات متحده دستگیر شود.

اشاره جرالدی به ماجرای کمتر شناخته شده‌ای در دهه ۱۹۶۰ است که در آن حدود ۲۰۰ پوند اورانیوم غنی‌شده از شرکت NUMEC ناپدید شد.

گزارش‌ها و اسناد اطلاعاتی اندکی بعدتر نشان دادند که این مواد به صورت مخفیانه به اسرائیل منتقل شده‌اند تا در برنامه تسلیحات هسته‌ای این رژیم در تأسیسات دیمونا مورد استفاده قرار گیرند.

رژیم صهیونیستی که از امضای پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) خودداری کرده، سال‌هاست به‌طور مخفیانه برنامه تسلیحات هسته‌ای خود را در تأسیسات دیمونا پیش می‌برد.

منابع اطلاعاتی غربی تخمین می‌زنند که اسرائیل بین ۸۰ تا ۴۰۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد. این رژیم با سیاست "ابهام هسته‌ای" از نظارت بین‌المللی بر برنامه هسته‌ای خود جلوگیری کرده است.

جرالدی در بخش دیگری از پیام خود در ایکس نوشته که چاشنی‌های هسته‌ای مورد نیاز برای ساخت بمب اتم توسط یک فیلم‌ساز اسرائیلی در ایالت کالیفرنیا به‌صورت غیرقانونی تهیه شده و نتانیاهو در این عملیات نیز نقش داشته است.

اطلاعاتی که فیلیپ جرالدی در توییت خود به آن اشاره کرده، به «آرنون میلچان» مربوط می‌شود.

آرنون میلچان یک تاجر میلیاردر اسرائیلی، تهیه‌کننده فیلم و جاسوس سابق است. او در بیش از ۱۳۰ فیلم سینمایی بلند نقش داشته و بنیان‌گذار شرکت تولید فیلم "Regency Enterprises" است.

بر اساس گزارش‌ها و اسناد، میلچان در دهه ۱۹۷۰ به عنوان یک مامور اطلاعاتی برای اسرائیل استخدام شد و در فعالیت‌های مربوط به قاچاق تجهیزات هسته‌ای نقش داشته است.

به طور خاص، او از طریق شرکت‌های خود مانند "Heli Trading Company" و "MILCO International Inc. " در کالیفرنیا، در قاچاق «کریترون» (krytrons) به اسرائیل دست داشته است. کریترون‌ها سوئیچ‌های پرسرعتی هستند که می‌توانند به عنوان ماشه‌های هسته‌ای استفاده شوند.

ریچارد کلی اسمیت، یک مهندس آمریکایی، نیز در این عملیات قاچاق دخیل بوده و به دلیل صادرات غیرقانونی این تجهیزات به اسرائیل در سال ۱۹۸۵ متهم شد. برخی گزارش‌ها نشان می‌دهند که بنیامین نتانیاهو نیز در آن زمان با شرکت "Heli Trading" که یکی از شرکت‌های میلچان بوده، همکاری داشته است.

میلچان بعد‌ها به صورت عمومی به نقش خود به عنوان دلال اسلحه برای دولت اسرائیل اعتراف کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->