کدام فیلم ایرانی به اسکار می رود؟ اجرای ارکستر سمفونیک تهران با «نامیرا» در تالار وحدت + جزئیات سارا بهرامی و بهاره کیان افشار با سریال «بِرِتا» در شبکه خانگی هوتن شکیبا جای نویدمحمدزاده را در «الیور توئیست» گرفت انتشار فراخوان بخش عکس نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» مروری بر نقاط قوت و ضعف فعالیت های یک سال گذشته انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضوی نمایش آنلاین زندگی و آثار مارتین اسکورسیزی در اپل تی‌وی روایت ترک‌هایی که زندگی را شکل می‌دهند | نگاهی به نمایش «شکستگی» در پردیس تئاتر مستقل مشهد انتشار فراخوان «جشنواره ادبی خیرِ ایران» راه‌یافتگان به مرحله نهایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان معرفی شدند پخش فیلم سینمایی «پایانی که از آن آغاز می‌کنیم» از شبکه نمایش کورش شجاعی: بخشی از رشد و پیشرفت خراسان رضوی مدیون رسانه‌های محلی است بازیگر نقش جوانی «جان رمبو» کیست؟ نامزد‌های بهترین فیلمنامه جشن منتقدان اعلام شدند + اسامی آلبوم «خزر» شنیدنی شد حامد عسکری با «صفرنامه» به شبکه خانگی آمد «شرک ۵» دیر به سینما‌ها می‌رسد
سرخط خبرها

شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا (ع)

  • کد خبر: ۳۵۱۱۶۲
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا (ع)
زنده‌یاد محمود فرشچیان در یک برنامه تلویزیونی به ماجرای شفای دستش هنگام ترسیم طرح ضریح حرم امام رضا (ع) پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ استاد محمود فرشچیان در یک برنامه تلویزیونی به ماجرای شفای دستش هنگام ترسیم طرح ضریح حرم امام رضا (ع) پرداخت و گفت: از جوانی و با عنایت خدا دست راستم همیشه قوی‌تر و بدون لرزش بوده است. به یاد دارم وقتی می‌خواستم کتاب سومم را به چاپ برسانم، ناچار بودم فرم‌های کتابم را به آلمان ببرم. در قطار بودم که حین تغییر جهت قطار، دستم لای در رفت و باعث پارگی تمام عضلات دستم شد. در آنجا مرا مداوا کردند، که افاقه نکرد. من به امریکا و نزد دو دکتر صاحب نام رفتم. آنها گفتند اگر دستت را عمل نکنی، عضلاتش به مرور ضعیف و ضعیف‌تر و باعث از کار افتادگی دستت می‌شود. اگر هم بخواهی عمل بکنی، باید دستت شش ماه مداوم در گچ باشد.

استاد فرشچیان تعریف کرد: یکی دو روز بعد از این ماجرا، طرح ضریح حضرت علی بن موسی الرضا (ع) نصیبم شد و گفته شد که باید حتماً شما این طرح را انجام بدهید. من با شنیدن این درخواست، خوشحال شدم و نور و لطفی در من جاری شد. خدا گواه است، که وقتی من طرح‌های ضریح را روی میز پهن کردم و قلم به دست گرفتم، کوچکترین احساس درد در دستانم احساس نکردم؛ آن هم در شرایطی که پیش از این درد دستانم برطرف نشده بود و احساس درد آن برایم مشقت‌آور بود. در حین طراحی ضریح هیچ دردی در دستانم احساس نمی‌کردم. البته ناگفته نماند که چند جلسه فیزیوتراپی رفتم، ولی تفاوتی در دستانم ایجاد نکرد. الحمدالله دست راستم شفا پیدا کرد؛ آن هم بدون هیچ معالجه و جراحی.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->