پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس جمهور مصر دیدار کرد اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مخالفت مصر و عربستان با طرح رژیم اسرائیل برای اشغال غزه

  • کد خبر: ۳۵۱۴۷۵
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
مخالفت مصر و عربستان با طرح رژیم اسرائیل برای اشغال غزه
وزیران خارجه مصر و عربستان مخالفت خود را با طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال نوار غزه اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر و «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان در یک گفت‌وگوی تلفنی بر موضع قاطعانه خود درباره مخالفت با تصمیم کابینه رژیم صهیونیستی برای اجرای طرح اشغال نوار غزه تاکید کردند.

دو طرف به بررسی اوضاع فاجعه بار نوار غزه پرداخته و بر مخالفت خود با گسترش عملیات رژیم صهیونیستی و ادامه جنگ نسل کشی علیه مردم فلسطین و از بین بردن حق آن برای تعیین سرنوشت و تشکیل کشور مستقل تاکید کردند.

بدر عبدالعاطی درباره تلاش‌های مصر، قطر و آمریکا برای رسیدن به یک معامله تبادل اسرا و توقف کشتار فلسطینی‌ها و ورود غیر مشروط کمک‌های بشردوستانه به غزه صحبت کرد.

طبق گزارش روسیا الیوم، این دو وزیر بر لزوم آتش‌بس فوری و تضمین ورود فوری کمک‌های بشردوستانه و پزشکی به نوار غزه و توقف سیاست گرسنگی و قتل سیستماتیک و لزوم حمایت از غیرنظامیان و احقاق حقوق ملت فلسطین درباره تعیین سرنوشت و تشکیل کشور مستقل در مرز‌های چهارم ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی تاکید کردند.

دو طرف در این تماس تلفنی به اوضاع منطقه‌ای پرداخته و درباره راه‌های مقابله با چالش‌ها و بحران‌های کنونی در سودان، سوریه و لبنان تبادل نظر کردند.

این دو وزیر همچنین بر ادامه هماهنگی میان دو کشور و اهمیت هماهنگی عربی مشترک درباره این پرونده‌ها برای حمایت از امنیت و ثبات منطقه‌ای تاکید کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->