روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۷۲۲ نفر رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۱۵۶۰
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
آمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۷۲۲ نفر رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴)
وزارت بهداشت غزه امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیه‌ای از شهادت و زخمی شدن بیش از ۵۶۰ فلسطینی طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی به ۶۱ هزار و ۷۲۲ نفر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت فلسطین در غزه براساس تازه‌ترین گزارش آماری روزانه خود اعلام کرد که شمار شهدای جنگ و محاصره رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه نوار غزه از هفت اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۶۱ هزار و ۷۲۲ نفر رسیده و ۱۵۴ هزار و ۵۲۵ نفر نیز زخمی شده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، این وزارتخانه همچنین اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۳ شهید و ۴۳۷ زخمی به بیمارستان‌های غزه منتقل شده‌اند، در حالی که همچنان شماری از قربانیان زیر آوار و در خیابان‌ها باقی مانده‌اند و تیم‌های امدادی قادر به رسیدگی به آنان نیستند.

طبق گزارش وزارت بهداشت فلسطین در غزه، از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ تاکنون، آمار قربانیان جنایات دشمن صهیونیستی به ۱۰ هزار و ۲۰۱ شهید و ۴۲ هزار و ۴۸۴ زخمی رسیده است.

نزدیک به ۱۴ هزار فلسطینی در نوار غزه نیز مفقود و زیر آوار هستند.

همچنین در بخش شهدای لقمه نان هم، طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱ نفر شهید و ۱۸۵ نفر زخمی شده‌اند که مجموع شهدای این گروه از آغاز جنگ تاکنون به یک‌هزار و ۸۵۹ شهید و بیش از ۱۳ هزار و ۵۹۴ زخمی رسیده است.

بیمارستان‌ها همچنین طی شبانه‌روز گذشته مرگ هشت نفر از جمله سه کودک را بر اثر گرسنگی و سوءتغذیه گزارش کرده‌اند و بدین ترتیب، آمار کل جان‌باختگان ناشی از قحطی به ۲۳۵ نفر شامل ۱۰۶ کودک افزایش یافته است.

یک منبع در بیمارستان المعمدانی شهادت ۱۲ فلسطینی را در حمله هوایی صبح امروز اسرائیل به خانه‌ای در محله زیتون، در جنوب شرقی شهر غزه، تایید کرد. ارتش اشغالگر پس از بمباران چادر‌های خانواده ابوحنیدق در تل الهوی، جنوب شهر غزه مرتکب کشتار شد و هفت نفر از آنها، از جمله پنج کودک و یک زن، را به شهادت رساند و تعدادی دیگر را زخمی کرد.

یک منبع اورژانس و آمبولانس نیز از شهادت چهار نفر و زخمی شدن چندین نفر در حمله هوایی اسرائیل به امدادگران در شمال غزه خبر داد.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم صهیونیستی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیرو‌های ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب، پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

نهاد‌های داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->