عراقچی: خروج آمریکا از افغانستان، عقب‌نشینی خفت‌بار بود امضا توافق‌نامه هسته‌ای بین ترکیه و آمریکا (۴ مهر ۱۴۰۴) پوتین و گروسی در کرملین دیدار کردند فرانسه شکایت از ایران در دادگاه لاهه را پس گرفت ترامپ: مذاکرات خوبی با نتانیاهو درباره غزه داشتم خدمت سربازی، پیام‌آور استقلال و امنیت واکنش یمن به حمله امروز اسرائیل: منتظر پاسخ دردناک ما باشید روسیه و چین: تعویق «مکانیسم ماشه» را رای‌گیری کنید لاریجانی: وعده‌های توخالی اروپا ایران را به کاهش تعهدات برجامی واداشت | ۹۵ درصد تحریم‌ها هم‌اکنون برقرار است وزرای امور خارجه برزیل و ایران بایکدیگر دیدار کردند (۳ مهر ۱۴۰۴) مقاومت فلسطینی حمله رژیم اسرائیل به یمن را محکوم کردند ترامپ در دیدار با اردوغان: به توافق نهایی درباره غزه نزدیک شده‌ایم پزشکیان: اسنپ‌بک فعال شود نوع تعامل ایران متناسب با وضعیت جدید تنظیم خواهد شد ۵۰ شهید و زخمی در حمله امروز اسرائیل به صنعا یمن (۳ مهر ۱۴۰۴) اسلوونی ورود نتانیاهو به این کشور را ممنوع کرد اسرائیل یک نفر را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرد  تشریح ظرفیت‌های خراسان رضوی برای تقویت اقتصاد زیارت | رشد ۲۲ درصدی اعتبارات جاری خراسان رضوی حمله هوایی اسرائیل به صنعا پایتخت یمن + فیلم (۳ مهر ۱۴۰۴) پوتین: بدون قید و شرط از توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای حمایت می‌کنیم واکنش اسلامی به به ادعاهای وزیر انرژی آمریکا: از کسی دستور نمی‌گیریم  درگیری خونین در مرز هند و چین | ۴ کشته در اعتراضات لاداخ + فیلم (۳ مهر ۱۴۰۴) رهبر انصارالله: رژیم جنایت‌کار اسرائیل برای سیطره کامل بر کرانه باختری تلاش می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دفاع مقدس: شهادت پاداش مجاهدت است؛ چه در دفاع ۸ ساله، چه در نبرد قهرمانانه‌ی ۱۲ روزه فیلم‌هایی از انفجار یک خودرو در تل آویو عملیات‌های موفق یمنی‌ها در سرزمین‌های اشغالی+ فیلم فعال سیاسی اصولگرا: اقدام پزشکیان در نمایش تصاویر شهدا، ارزنده بود
سرخط خبرها

ولایتی: هر تحولی نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم

  • کد خبر: ۳۵۱۵۷۲
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
ولایتی: هر تحولی نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل با تاکید بر این که «سرنوشت منطقه صرفا باید توسط کشور‌های منطقه تعیین شود» گفت: ما هر تحولی در نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم و هر اقدامی که امنیت ملی ما را مخدوش کند پاسخی درخور خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل، به درخواست واهان گوستانیان، معاون وزیر امور خارجه و هماهنگ‌کننده روابط دوجانبه ارمنستان با ایران، با وی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در ابتدای این دیدار، گوستانیان توضیح و گزارشی از تحولات اخیر منطقه و مذاکرات انجام‌شده در واشنگتن ارائه داد و با تأکید بر ضرورت حفظ روابط تاریخی و حسن همجواری میان دو کشور، گفت: «ما عمیقاً به روابط دوستانه با ایران پایبند هستیم و این پیوند‌های تاریخی را ارج می‌نهیم.»

«علی‌اکبر ولایتی» نیز با استقبال از گسترش همکاری‌ها اظهار داشت: «جمهوری اسلامی ایران همواره خواهان صلح و امنیت پایدار میان همسایگان خود است و بیش از هر کشور مدعی دیگری بر ایجاد آرامش میان آذربایجان و ارمنستان تأکید دارد. ایران نخستین کشوری بود که پس از فروپاشی شوروی و استقلال کشور‌های منطقه، برای برقراری صلح میان دو کشور آذربایجان و ارمنستان اقدام کرد و در زمان مسئولیت اینجانب در وزارت امور خارجه، تمام تلاش خود را در این مسیر به کار گرفتم.»

وی با اشاره به اقدامات عملی ایران برای صلح افزود: «در این راه حتی شهدایی تقدیم کرده‌ایم؛ از جمله شهادت خانواده‌های تعدادی از دیپلمات‌های ایرانی که بر اثر اصابت موشک به هواپیما در جریان جنگ قره‌باغ جان باختند. این سابقه، نشان‌دهنده عزم جدی جمهوری اسلامی ایران برای برقراری صلح است.»

مشاور مقام معظم رهبری در ادامه، با تشریح مبانی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که سرنوشت منطقه صرفا باید توسط کشور‌های منطقه تعیین شود.

وی افزود: نقش کشور‌های فرامنطقه‌ای که دشمنی‌شان نسبت به ما آشکار و حضورشان در هر نقطه از جهان موجب تنش و بی ثباتی شده است، برای ما غیر قابل پذیرش است. ما هر تحولی در نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم و هر اقدامی که امنیت ملی ما را مخدوش کند پاسخی درخور خواهد یافت.

در پایان، معاون وزیر خارجه ارمنستان گفت: «اطمینان می‌دهیم که پیوند‌های دوستی ایران و ارمنستان همواره مستحکم خواهد ماند و اجازه نخواهیم داد خدشه‌ای به این روابط وارد شود. در برنامه‌های آینده، به دیدگاه‌ها و ملاحظات جمهوری اسلامی ایران که امروز مطرح شد، توجه ویژه خواهیم داشت.»

دو طرف در این دیدار بر تداوم گفت‌و‌گو‌ها و همکاری‌های دوجانبه در چارچوب منافع مشترک و حفظ ثبات منطقه تأکید کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->