گروه ورزش|شهرآرانیوز: قراردادی که عیسی آلکثیر با باشگاه استقلال به امضا رسانده، مشکلات بزرگی را برای این باشگاه به وجود آورده است.
این قرارداد در زمان مدیریت علی نظریجویباری، مدیرعامل برکنارشده این باشگاه، منعقد شده است و حالا در شرایطی که این مدیر از سمت خود برکنار شده، قراردادی که با عیسی آلکثیر منعقد کرده برای باشگاه استقلال چالشهای بزرگی را ایجاد کرده است.
باشگاه استقلال برای فسخ قرارداد این بازیکن هنوز در حال تکاپو است و نتوانسته آلکثیر را برای فسخ قراردادش راضی کند و به همین دلیل این بازیکن باوجود نارضایتی هواداران، همچنان در عقد قرارداد با باشگاه استقلال است.
گفته میشود آلکثیر تنها حاضر است در صورت دریافت غرامت، قرارداد خود را با باشگاه استقلال فسخ کند که این مستلزم پرداخت مبالغی به این بازیکن است.
هفته پیش مقرر بود آلکثیر استقلال را به مقصد استقلال خوزستان ترک کرده و رضایتنامهاش را نیز از باشگاه استقلال دریافت کند، اما این بازیکن با باشگاه استقلال به توافق نرسید و همچنان بدون تیم باقی مانده است.
با این حال آلکثیر منتظر است نظر نهایی درباره او را ساپینتو بدهد که سرمربی استقلال نیز تاکنون به صورت شفاهی اعلام کرده این بازیکن را نمیخواهد و هیچ نامهای دال بر نخواستن او به باشگاه استقلال ارسال نشده است.