تصادف مرگبار پراید با تریلی ترک در کمربندی سبزوار + تصاویر سازمان دامپزشکی کشور: گوشت‌های آلوده وارداتی از مغولستان وارد بازار نشده است رئیس قوه‌قضائیه دستورالعمل پیگیری پرونده‌های کثیرالشاکی ملی را صادر کرد تلف شدن ۲ قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر اصابت گلوله در آمل بلاگر وکیل‌نما بازداشت شد (۴ مهر ۱۴۰۴) تردد در آزادراه تهران- شمال و محور چالوس ممنوع شد (۴ مهر ۱۴۰۴) حرکت قطار‌ها از مشهد با تاخیر انجام می‌شود (۳ مهر ۱۴۰۴) مهار آتش سوزی در بازارچه مرزی دوغارون خراسان رضوی (۳ مهر ۱۴۰۴) وزیر نیرو: پاییز بسیار سختی را از نظر شرایط آبی در پیش خواهیم داشت چگونه با هوس شیرینی مقابله کنیم؟ آیا میل زیاد به شیرینی خطرناک است؟ خوراکی ناسالم در زنگ تفریح ممنوع سخنگوی پلیس: بیش از ۳۶ هزار و ۶۴۸ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف شد رعایت بهداشت دهان و تغذیه سالم، کلید پیشگیری از پوسیدگی دندان کودکان فواید شگفت انگیز کدو حلوایی که از آن بی خبر مانده‌اید پژما‎ن‌فر خبر داد: تکمیل بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شمال شرق مشهد تا پایان آبان‌ماه ۱۴۰۴ رئیس سازمان برنامه و بودجه: با بودجه دولتی حتی آوردن آب از کشور‌های دیگر هم مشکل را حل نمی‌کند کشف مواد مخدر صنعتی از چاه فاضلاب سوداگر مرگ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۳ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران و وقوع رعدوبرق در برخی نقاط استان جزئیاتی از مرگ عجیب زن تراکتورسوار در حوالی مشهد تشکیل کارگروه تخصصی برای دفاع از حقوق عامه در ارتفاعات جنوبی و کشف‌رود مشهد خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی در «تأمین من» به ۵۹ خدمت افزایش یافت آیا می‌توان تنها با تغییرات غذایی وزن کم کرد؟ آموزش و پرورش: شهریه بالای ۱۴۵ میلیون تومان نخواهیم داشت بیماران مبتلا به فشار خون به این غذا‌ها لب نزنند پوکی استخوان از این سن و سال آغاز می‌شود شایع‌ترین بیماری‌های «پاییز» را بشناسیم! استاندار خراسان رضوی: دانشگاه فرهنگیان باید از کیفیت بالای آموزشی برخوردار باشد میانگین «سن» بازنشستگی در صندوق بازنشستگی کشوری؛ ۵۲ سال | ۶۵ درصد جامعه حقوق‌بگیران مرد و ۳۵ درصد زن هستند زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری غرب و شمال ونزوئلا را لرزاند + فیلم
سرخط خبرها

آمادگی کامل اورژانس ۱۱۵ مشهد برای خدمت‌رسانی ویژه در دهه پایانی ماه صفر

  • کد خبر: ۳۵۱۸۳۸
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
آمادگی کامل اورژانس ۱۱۵ مشهد برای خدمت‌رسانی ویژه در دهه پایانی ماه صفر
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد که این مجموعه در دهه پایانی ماه صفر از آمادگی کامل برای ارائه خدمات ویژه به زائران برخوردار است و از ظرفیت اورژانس ۱۱۵ سراسر کشور برای پوشش بهتر استفاده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی یزدانی اظهار کرد: در ایام اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر، سازمان اورژانس کشور برنامه‌های ویژه‌ای در مسیر‌های منتهی به مشهد برای زائران پیاده رضوی و همچنین در مرز‌های جنوب، غرب و شمال‌غرب کشور برای زائران پیاده حسینی تدارک دیده است.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر مدیریت برنامه دهه پایانی ماه صفر، اعزام نیرو و تجهیزات به مرز مهران را نیز انجام داده است که شامل یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس، پنج دستگاه آمبولانس و ۱۵ نیروی عملیاتی اورژانس ۱۱۵ مشهد می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه با بیان اینکه مأموریت ویژه ماه صفر از روز اربعین حسینی آغاز شده و تا شهادت امام رضا (ع) ادامه دارد، گفت: تمامی تدابیر لازم برای ارائه خدمات مطلوب و شایسته به زائران اندیشیده شده است. خدمات فوریت‌های پزشکی یکی از نیاز‌های اصلی زائران، به‌ویژه زائران پیاده است و بر همین اساس، سازمان اورژانس کشور برای پوشش کامل شهر مشهد و جاده‌های خراسان رضوی از ظرفیت اورژانس ۱۱۵ همه استان‌ها استفاده کرده است.

استقرار ناوگان زمینی و هوایی

دکتر یزدانی خاطرنشان کرد: در این ایام، ناوگان مجهز زمینی و هوایی شامل آمبولانس‌ها، اتوبوس‌آمبولانس‌ها، موتورلانس‌ها و بالگرد‌های اورژانس هوایی در مشهد و مسیر‌های منتهی به آن مستقر می‌شوند تا خدمات فوریت‌های پزشکی به بهترین شکل ارائه شود.

وی ادامه داد: دو بیمارستان سیار نیز در مُلک‌آباد و محدوده حرم مطهر رضوی به همراه ۵۰ تیم واکنش سریع در داخل و اطراف حرم فعالیت خواهند داشت تا نیاز‌های درمانی زائران و مجاوران به‌سرعت برطرف شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی مشهد تصریح کرد: تمامی ناوگان آمبولانسی اعم از خودرویی، موتوری، اتوبوسی و بالگرد‌های اورژانس هوایی در آماده‌باش کامل هستند. از مردم می‌خواهیم در این ایام، شماره ۱۱۵ را تنها برای موارد اورژانسی استفاده کنند تا تمرکز خدمات روی بیماران نیازمند بماند.

وی با تأکید بر رعایت نکات ایمنی و بهداشتی گفت: رانندگان، موکب‌داران، دسته‌جات، هیئات مذهبی، ایستگاه‌های صلواتی، برگزارکنندگان مراسم سوگواری و شرکت‌کنندگان باید اصول ایمنی را رعایت کنند تا خدای نکرده مشکلی برای هموطنان پیش نیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->